- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Eyi yapmislar, sen buraya gelip benim benim süpürge yapan bacılarimla eğleniyor muydunAjsjsj ben de bunu yapıyordum işte sonra beni attılar :/
Kendi üyeliğinle mi yapıyordun
Eyi yapmislar, sen buraya gelip benim benim süpürge yapan bacılarimla eğleniyor muydun
Kınadığını yasamadan olmezsin cnm ajshjsAllah affetsin günahlarımı, bedelini ödedim, ödüyorum ajsjsjs
Hak etmişsinEvet çünkü geri zekalıydım ahsjsjs. Sonra bana sen kimsin bizimle dalga geçiyorsun dediler. Mune de aklınca dalga geçiyor küçük böcek dedi ahsjsjjs. Ezdiler beni.
Ben gerçekten kk ya bir araştırma ödevim için üye olmuştum, seçim dönemiydi alan araştırması gerekiyordu vs.Ahahaha değilim yav ben aslında ajanım. Eskiden ergenlikte arkadaşlık sitelerine üye olup dalga geçip "ben aslında bir makale için araştırma yapıyorum" derdim ajsjf. Burada da kadınları anlamak için araştırma görevindeyim aslında shsjjs.
Evet çünkü geri zekalıydım ahsjsjs. Sonra bana sen kimsin bizimle dalga geçiyorsun dediler. Mune de aklınca dalga geçiyor küçük böcek dedi ahsjsjjs. Ezdiler beni.
Ceza olarak temizlik hastası kayınvalide, görünce ve elti üçgenine düsmüssün, ilahi adelet nihahaAllah affetsin günahlarımı, bedelini ödedim, ödüyorum ajsjsjs
Ceza olarak temizlik hastası kayınvalide, görünce ve elti üçgenine düsmüssün, ilahi adelet nihahatepende sürekli temizlik yapılması bir ömür yeter sana
Yok, zamanında denediydik.Ben de hala nasıl 3 4 kisi organize olup burayı patlatmıyor diye düşünüyorum.
Düşünsene, 4 tane birbirinden haberli idrak
Her konudalar
Ben üçüncü çocuk fikrini tekrar gözden geçirmeye karar verdim şuan itibarıyleBunu göre göre şunları yazarak 3. Çocuğunun azman olmasını garantiledin . Tebrikler
Hak etmişsin
Biz burada ciddi ciddi yorum yapıyoz, insanlarla empati falan yapıyoruzsen gel benim anamın bacımın vaktini çal
Yok, zamanında denediydik.
İt sürüsü şeklinde bir gecede 15 kişi uı aldık.
O da yetmedi maillere hakaretler vs
Yönetim çok başarılı
Ben de hala nasıl 3 4 kisi organize olup burayı patlatmıyor diye düşünüyorum.
Düşünsene, 4 tane birbirinden haberli idrak
Her konudalar
Kaynana görümce ve çocuğu da unutma djjddı onlar da sende@Vander aç kulağımı iyi dinle evlat.
O zamanlar gencecik bir fidandım. Henüz göbeğim çatlamamış, selülit nedir bilmeyen, gözüme oyuncak sokulmamış taze bir körpeydim. 4 yıllık ilişkim bitmiş, sanıyorum ki dünyanın en büyük acısı bende. Nasıl bitik, nasıl depresif haldeyim. Dedim bari bu kadınların olduğu siteye üye olayım da az teselli versinler bana.
Girdim siteye bir baktım yok kaynana yok görümce yok çocuk. Ay dedim ne kadar itici ne kadar boş insanlar bunlar ahsjsjs. Yaşlılar bir de.
Yazdım derdimi tabi. O zamanlar da kendimi muhteşem ifade ediyorum ahsjsjs. Tabi derdi anlatmaya başlamadan önce de hani ben sizin gibi değilim, kültürlü ve genç bir bireyim diye vurgulamak için "normalde pek girmezdim ama mecbur kaldım" gibi bir şeyler yazdım. Anam bir saldırdılar bana. Sen kim köpek dedi pis ev hanımları. Sonra ben bir sinirlendim tabi. Trollük yaptım bir süre. Dalga geçtim, eğlendim. Bir kısmı çok sevdi beni, bir kısmı ölümüne nefret etti.
Baktım ben muhtacım bu ev hanımlarına alttan alayım. Sonra gelsin canım geçer bu günler, bak ben neler yaşadımlar. Garip ama çok iyi geldi o zaman burası bana.
Yıllar sonra yaşlı ve ev hanımı olarak buradayım. Kınadım yaşadım ahsjsjssjs.
Ceza olarak temizlik hastası kayınvalide, görünce ve elti üçgenine düsmüssün, ilahi adelet nihahatepende sürekli temizlik yapılması bir ömür yeter sana
Ben tabi o zamanlar o gençlik ateşi ile çok iyi yerlere geleceğim evde oturup doğuracak halim yok diyorum. Ne bileyim nevresim ütüleyen bir manyağa dönüşeceğimi.
Kayınvalidem de bihterin anası gibi bir şey olur diye düşündüm. Çamaşır suyu lekeli donla gezen validem var. Ağlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?