- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
- 158
Şunu kopyalayın neremi istersenız dedi lütfen lyanna gibi olmasın
Lyanna neresini attı ya ben kaçırdım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şunu kopyalayın neremi istersenız dedi lütfen lyanna gibi olmasın
Bunu ancak en son başarmak dkdks bilemedim yaniBir konu açmıştık vaktinde, buradan kafa dengi bir başka arkadaşla onlardan birini yazayım fake konu aramızda kalsın hea; kaynanamın memeleri kokuyor konusuydu. En son biri "Memesini nasıl koklamayı başardınız?" diye sormayı başarabilmişti.
Nasil foto istersek paylasacak misinBana biraz müsaade. Ödev yapmam lazım sonra kendime yemek yapacağım. Ödevi yarına sarkıtmadan bitirirsem size söz bende fotoğraf paylaşacağım neremi isterseniz
Site kuralları dahilinde istersen evetNasil foto istersek paylasacak misin
Kıl tüy atmış yavrum, pek bir şey kaçırmadık diye düşünüyorumLyanna neresini attı ya ben kaçırdım mı
Bunu ancak en son başarmak dkdks bilemedim yani
Absolutun fotolari var elimde zaten ahshsSen puzzle şeklinde yokla, mükemmel insana monte ediyor ıyanna beğendiği yeri
Neresini derken yani munasip sekilde maskeli foto attimLyanna neresini attı ya ben kaçırdım mı
Kıl tüy atmış yavrum, pek bir şey kaçırmadık diye düşünüyorum
Absolutun fotolari var elimde zaten ahshs
Neresini derken yani munasip sekilde maskeli foto attim
Popom bile var güzel bir Frankenstein canavarı bekliyoruz sendenAbsolutun fotolari var elimde zaten ahshs
Kaş diyolla, bilemem ben görmedimNasıl yaa inşallah kaş kirpik saç filandır
Var valla ahahjsPopom bile var güzel bir Frankenstein canavarı bekliyoruz senden
Ayol yuzumde maske vardi iste goz kaş falan. Neremi aticam baska ahshsKaş diyolla, bilemem ben görmedim
Maske niye ve ne maskesi aceba?Ayol yuzumde maske vardi iste goz kaş falan. Neremi aticam baska ahshs
Night gundeme uygun diye gaz maskelo foto koymustu, ben de ona istinaden koydum normal hirdavatcida satilan maskeden.Maske niye ve ne maskesi aceba?
Bu detaylar çok önemli
Biz burada kilo alırken bakım maskesi yapıyordan fena bozulurum, hayır başka bir maske ise venedik maskeleri falan aklıma geliyor .
Tekrar paylaşır mısın? Fantezik mi değil mi emin olmak istiyorum da. Başka derdim yok.Night gundeme uygun diye gaz maskelo foto koymustu, ben de ona istinaden koydum normal hirdavatcida satilan maskeden.
Fantezik bir sey kacirmadin yani
Fotoğrafını gördükçe sana yağ çekesim geliyor Night. Yapma artık.Alıntılamayın da filmdelisi benim bu pozum sonrası maskeli paylaştı böyle gız göstermedi yüzünü:
Bu benim arıtma tesisi stajdakyen fotom. Okul zamanı. İşimiz hep boktu, reel bok.
Fotoğrafını gördükçe sana yağ çekesim geliyor Night. Yapma artık.