• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Beş mi pehhh. Ben kazen demiyorum çünkü ilk üye olduğumda kurallara karşı çok isyankardım. İnsanları da gaza getiriyordum. Kazene de uzun uzun mesajlar yazıyordum "diktatör müsünüz siz, böyle üye kaybedersiniz en çok da beni" diyerek. Kapıyı gösterdi ehilleştim ajajsjsjjs
Hadi be, sen de mi kavgayla ayrıldın🤣
Biz bayağı mail yoluyla pisleştiydik
Aksjsjsjsj

Beş mi pehhh. Ben kazen demiyorum çünkü ilk üye olduğumda kurallara karşı çok isyankardım. İnsanları da gaza getiriyordum. Kazene de uzun uzun mesajlar yazıyordum "diktatör müsünüz siz, böyle üye kaybedersiniz en çok da beni" diyerek. Kapıyı gösterdi ehilleştim ajajsjsjjs
Ahshshs anarsik idrak :D

Ahsjabfjjad
Dikkat et kocan duymasin bu taktiği 😏

Emin misin bi daha baksan? Eski bir mesajima sasirdim emojisi birak oysan, valla kimseye soylemem :KK70: :KK70:

Ahahaha değilim yav ben aslında ajanım. Eskiden ergenlikte arkadaşlık sitelerine üye olup dalga geçip "ben aslında bir makale için araştırma yapıyorum" derdim ajsjf. Burada da kadınları anlamak için araştırma görevindeyim aslında shsjjs.

Ahahaha değilim yav ben aslında ajanım. Eskiden ergenlikte arkadaşlık sitelerine üye olup dalga geçip "ben aslında bir makale için araştırma yapıyorum" derdim ajsjf. Burada da kadınları anlamak için araştırma görevindeyim aslında shsjjs.

Aklıma bu konu geldi niyeyse :KK70:
Kültürsüz, golf bile oynamayan gadınlar 🥴

Aklıma bu konu geldi niyeyse :KK70:
Kültürsüz, golf bile oynamayan gadınlar 🥴

Ajsjsj ben de bunu yapıyordum işte sonra beni attılar :/

Back