• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Seninle son gecemiz buğğğ bırak alev alsığğn bedeniğğn hissettğn gibi oll bu geceğğğğ kır zincirlerini geell aaşka kanalığğmm..

Tarkan beni sakinleştiriyor tavsiye ederim.
Buraya 4 sene önce geldim sanırım, ilk üyeliğimde biraz cübbeli kimliğimlen takılıyordum Lyanna Mormont Lyanna Mormont bilir. :D
Kendi araştırılarımdan bilgiler veriyordum kesinlikle şaşırtmadım ama şöyle bir gerçek var ki, hususi kışkırtmaya çok oynadım Allah affetsin. Anarşik yönüm sebebiylen müdürüm "Bak dostum bu sitenin kuralları sizin oranın gettolarına benzemez" dedi ağlattı beni, tevbe ettim. Allah affetsin diğer üyeliğimlen gelip birkaç troll konu açtım ve utanmadan kendime cevap da yazdım bu da ilk itirafımdır. O konuları nasıl yedi hanımlar bilmiyorum çok saçma konulardı. Kan durmuyor, sözlük zamanlarımdaki gibi yapayım istedim burada biraz. :D

Sonra baktım buradakiler sahici, (Duygulandım şoan) dedim sahici ol bi kere de, bi kere de kendin ol tam manağsıyla.
Başkası olma kendin oll, böyle çok daha güzellsiiğğn... Tarkan yüzünden hep, diğer şarkıya geçti playlist. Şeytan Azapta'ya geçince geleceğim.

Evet çünkü geri zekalıydım ahsjsjs. Sonra bana sen kimsin bizimle dalga geçiyorsun dediler. Mune de aklınca dalga geçiyor küçük böcek dedi ahsjsjjs. Ezdiler beni.
Hak etmişsin 😄
Biz burada ciddi ciddi yorum yapıyoz, insanlarla empati falan yapıyoruz 😄 sen gel benim anamın bacımın vaktini çal

Ahahaha değilim yav ben aslında ajanım. Eskiden ergenlikte arkadaşlık sitelerine üye olup dalga geçip "ben aslında bir makale için araştırma yapıyorum" derdim ajsjf. Burada da kadınları anlamak için araştırma görevindeyim aslında shsjjs.
Ben gerçekten kk ya bir araştırma ödevim için üye olmuştum, seçim dönemiydi alan araştırması gerekiyordu vs.
:oha:

Evet çünkü geri zekalıydım ahsjsjs. Sonra bana sen kimsin bizimle dalga geçiyorsun dediler. Mune de aklınca dalga geçiyor küçük böcek dedi ahsjsjjs. Ezdiler beni.

Ben de hala nasıl 3 4 kisi organize olup burayı patlatmıyor diye düşünüyorum.🤣
Düşünsene, 4 tane birbirinden haberli idrak
Her konudalar

Allah affetsin günahlarımı, bedelini ödedim, ödüyorum ajsjsjs
Ceza olarak temizlik hastası kayınvalide, görünce ve elti üçgenine düsmüssün, ilahi adelet nihaha :KK70: tepende sürekli temizlik yapılması bir ömür yeter sana 🤣

Her konudalar
Yok, zamanında denediydik.
İt sürüsü şeklinde bir gecede 15 kişi uı aldık.
O da yetmedi maillere hakaretler vs :KK70:
Yönetim çok başarılı😂

Her konudalar

Çok düşündüm yapmayı biliyor musun ajsjsms ama lanet olsun içimdeki insan sevgisine ve vefaya ajajsk. Sözlüklerde yapardım eskiden ama burada içim elvermedi ajaka

@Vander aç kulağımı iyi dinle evlat.

O zamanlar gencecik bir fidandım. Henüz göbeğim çatlamamış, selülit nedir bilmeyen, gözüme oyuncak sokulmamış taze bir körpeydim. 4 yıllık ilişkim bitmiş, sanıyorum ki dünyanın en büyük acısı bende. Nasıl bitik, nasıl depresif haldeyim. Dedim bari bu kadınların olduğu siteye üye olayım da az teselli versinler bana.

Girdim siteye bir baktım yok kaynana yok görümce yok çocuk. Ay dedim ne kadar itici ne kadar boş insanlar bunlar ahsjsjs. Yaşlılar bir de.

Yazdım derdimi tabi. O zamanlar da kendimi muhteşem ifade ediyorum ahsjsjs. Tabi derdi anlatmaya başlamadan önce de hani ben sizin gibi değilim, kültürlü ve genç bir bireyim diye vurgulamak için "normalde pek girmezdim ama mecbur kaldım" gibi bir şeyler yazdım. Anam bir saldırdılar bana. Sen kim köpek dedi pis ev hanımları. Sonra ben bir sinirlendim tabi. Trollük yaptım bir süre. Dalga geçtim, eğlendim. Bir kısmı çok sevdi beni, bir kısmı ölümüne nefret etti.

Baktım ben muhtacım bu ev hanımlarına alttan alayım. Sonra gelsin canım geçer bu günler, bak ben neler yaşadımlar. Garip ama çok iyi geldi o zaman burası bana.

Yıllar sonra yaşlı ve ev hanımı olarak buradayım. Kınadım yaşadım ahsjsjssjs.
Kaynana görümce ve çocuğu da unutma djjddı onlar da sende

Ceza olarak temizlik hastası kayınvalide, görünce ve elti üçgenine düsmüssün, ilahi adelet nihaha :KK70: tepende sürekli temizlik yapılması bir ömür yeter sana 🤣

Ben tabi o zamanlar o gençlik ateşi ile çok iyi yerlere geleceğim evde oturup doğuracak halim yok diyorum. Ne bileyim nevresim ütüleyen bir manyağa dönüşeceğimi.

Kayınvalidem de bihterin anası gibi bir şey olur diye düşündüm. Çamaşır suyu lekeli donla gezen validem var. Ağlamıyorum.

O değilde bu aldatilma konularının bazılarına epey üüzülmüşlüğüm var benim, bizi kandıranlar oldu mu acaba aralarda, şayet öyle birşey olduysa haram olsun burada geçirdiğimiz vakitler :KK11:

Ben tabi o zamanlar o gençlik ateşi ile çok iyi yerlere geleceğim evde oturup doğuracak halim yok diyorum. Ne bileyim nevresim ütüleyen bir manyağa dönüşeceğimi.

Kayınvalidem de bihterin anası gibi bir şey olur diye düşündüm. Çamaşır suyu lekeli donla gezen validem var. Ağlamıyorum.

Ben burayı bulduğumda iş işten geçmişti, hamileydim ve "Ula doktor folik asit neyim verdi, bi bohluk olmasın" diye aratırken karşıma çıktı. Kimyacı olup folik asit veren doktordan kıllanmak efsoydu. Bu kader değil de nedir? Kim derdi bir İdrak bacı bulacaksın burada, karşılıklı ck konuşacaksınız. (Çden tiskinenler için c kullandım bakın, bu kibarlık değil de nedir?)

Back