- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Düğünden önce gelinliğini kuzenin giydiği ve bu konuyla ilgili duyduğun acı ve konuyu anlattığınıza bir konum vardı değil mi?
Yoksa hafızam benimle dalga mı geçiyor.
Olm seni asiri ex blogger siminyaya benzetiyorum benTabii ki hayır. Ölürüm de söylemem eski mahlası sjsjskks
Hadi be, sen de mi kavgayla ayrıldınBeş mi pehhh. Ben kazen demiyorum çünkü ilk üye olduğumda kurallara karşı çok isyankardım. İnsanları da gaza getiriyordum. Kazene de uzun uzun mesajlar yazıyordum "diktatör müsünüz siz, böyle üye kaybedersiniz en çok da beni" diyerek. Kapıyı gösterdi ehilleştim ajajsjsjjs
Ahshshs anarsik idrakBeş mi pehhh. Ben kazen demiyorum çünkü ilk üye olduğumda kurallara karşı çok isyankardım. İnsanları da gaza getiriyordum. Kazene de uzun uzun mesajlar yazıyordum "diktatör müsünüz siz, böyle üye kaybedersiniz en çok da beni" diyerek. Kapıyı gösterdi ehilleştim ajajsjsjjs
Bilemedim şöyan ,10 yıl sonraki halim böyle olacaksa başka bir önder arayışına gidebilirimBen sana önderlik derim. Benim gibi tükürdüklerini yalama diye ahjaja
Olm seni asiri ex blogger siminyaya benzetiyorum ben
Yaban sen kac yasindasin?Bilemedim şöyan ,10 yıl sonraki halim böyle olacaksa başka bir önder arayışına gidebilirim
Beş mi pehhh. Ben kazen demiyorum çünkü ilk üye olduğumda kurallara karşı çok isyankardım. İnsanları da gaza getiriyordum. Kazene de uzun uzun mesajlar yazıyordum "diktatör müsünüz siz, böyle üye kaybedersiniz en çok da beni" diyerek. Kapıyı gösterdi ehilleştim ajajsjsjjs
Emin misin bi daha baksan? Eski bir mesajima sasirdim emojisi birak oysan, valla kimseye soylememAhahaha yok blog zamanlarında bol bol yorumlaşırdık onunla çok da severdim ama o değilim :)
Gel gel yaban, sen benim izi takip et.Bilemedim şöyan ,10 yıl sonraki halim böyle olacaksa başka bir önder arayışına gidebilirim
Dünyaya geliş yaşım 32 siteye geliş ise 2Yaban sen kac yasindasin?
Ahsjabfjjad
Dikkat et kocan duymasin bu taktiği
Hadi be, sen de mi kavgayla ayrıldın
Biz bayağı mail yoluyla pisleştiydik
Aksjsjsjsj
He tamam asagi yukarı düşündüğüm gibi.Dünyaya geliş yaşım 32 siteye geliş ise 2
Doğurgan kadınlar ilk tercihim olmuştur zaten canımGel gel yaban, sen benim izi takip et.
Otorite kendim olmadığı sürece sevmiyorumhep bir otoriteye isyan.
Emin misin bi daha baksan? Eski bir mesajima sasirdim emojisi birak oysan, valla kimseye soylemem
Ahahaha değilim yav ben aslında ajanım. Eskiden ergenlikte arkadaşlık sitelerine üye olup dalga geçip "ben aslında bir makale için araştırma yapıyorum" derdim ajsjf. Burada da kadınları anlamak için araştırma görevindeyim aslında shsjjs.
Kadinlarkulubu üyelerinin çok kültürsüz olması
Öncelikle lütfen bana kızmayın bu konuya bir özeleştiri edasıyla yaklaşmanızı rica ediyorum. Son zamanlar kadınlar kulubunde fark ettiğim bir durum; kimse şiirden,sinemadan,kitaplardan bahsetmiyor. Aramızda golf oynayan bir arkadaşımızın olduğunu bile düşünmüyorum, maalesef şunu yazarken yüreğim...www.kadinlarkulubu.com
Aklıma bu konu geldi niyeyse
Kültürsüz, golf bile oynamayan gadınlar
Kendi üyeliğinle mi yapıyordunAjsjsj ben de bunu yapıyordum işte sonra beni attılar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?