• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

O değilde bu aldatilma konularının bazılarına epey üüzülmüşlüğüm var benim, bizi kandıranlar oldu mu acaba aralarda, şayet öyle birşey olduysa haram olsun burada geçirdiğimiz vakitler :KK11:
Ben geçenlerde çok pis kandırıldım, hatta muneye yazdım falan üyeye ulaşalım diye.
Yokluk sömürüsü yapıyordu biri, Allah başına taş düşürsün!

Ben burayı bulduğumda iş işten geçmişti, hamileydim ve "Ula doktor folik asit neyim verdi, bi bohluk olmasın" diye aratırken karşıma çıktı. Kimyacı olup folik asit veren doktordan kıllanmak efsoydu. Bu kader değil de nedir? Kim derdi bir İdrak bacı bulacaksın burada, karşılıklı ck konuşacaksınız. (Çden tiskinenler için c kullandım bakın)

Sen çok geç kalmışsın ama. Hamileyken o isyankarlık kalmıyor anacım:)

Screenshot_20200328_145737.jpg

Ben burayı bulduğumda iş işten geçmişti, hamileydim ve "Ula doktor folik asit neyim verdi, bi bohluk olmasın" diye aratırken karşıma çıktı. Kimyacı olup folik asit veren doktordan kıllanmak efsoydu. Bu kader değil de nedir? Kim derdi bir İdrak bacı bulacaksın burada, karşılıklı ck konuşacaksınız. (Çden tiskinenler için c kullandım bakın)
Benimde eşim denk gelmiş birşey araştırırken buraya, kadınlar kulübü deyince girmemiş yiğidim, bana söyledi sen bir bak diye 🤣bir daha da çıkamadım zaten 🤣
Ne zaman burada çok vakit geçirsem, seni siteden haberdar ettiğim güne nahalet olsun der :KK70:

Hddsj neyse ben bir banyoya gireyim dkkdkd 110 tl lik şampuan kullanıyorum evdekilerin haberi yok banyodan sonra şampuanı kaçırıyorum

Ben bir kaç üyenın bizi kandırdıgını dusunuyorum fkdkkd malım ki şikayet etmedim eğleniyorum çünkü
Ya hayatla alakalı anlarım takılıyordur vs, ama yokluk açlık çoluk çocuk sefalet başka bir şey.
Denir ya bel altı vurmak diye, gerçekten o.
Yoksa aldatılmış kocası dövmüş evden atmış vs, bana ne.
Kendi gülsün eğlensin, kapadığım an biter.
Ama ilk yazdığım şeyler öyle değil, öküz oturuyor içine.

Ya hayatla alakalı anlarım takılıyordur vs, ama yokluk açlık çoluk çocuk sefalet başka bir şey.
Ben üzülmüyorm bazılarına yazıyorum ve gecıyorum banane dünyayı ben mi kurtarıcam

Biz açız. Oğlana yemek yapmak için sigara ticareti yapmam lazım. Bana üç koli sigara göndersen hayrına?

Bir konu açmıştık vaktinde, buradan kafa dengi bir başka arkadaşla onlardan birini yazayım fake konu aramızda kalsın hea; kaynanamın memeleri kokuyor konusuydu. En son biri "Memesini nasıl koklamayı başardınız?" diye sormayı başarabilmişti. :D

Bana biraz müsaade. Ödev yapmam lazım sonra kendime yemek yapacağım. Ödevi yarına sarkıtmadan bitirirsem size söz bende fotoğraf paylaşacağım neremi isterseniz😌
Buraya Banu Alkan'dan neremi neremi şarkısı iyi gider :KK70:

Back