- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.234
- 598
23 müsün sen, amann ben de genç sandım10 yıl önce 13 yaşındaydıö dkdkkdk
25 ten sonra yokuş aşağı şekerim, biranda bizle denk olacan oh içim rahatladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 müsün sen, amann ben de genç sandım10 yıl önce 13 yaşındaydıö dkdkkdk
Hdjdjdj yok vallaha bodur tavugum ben hep genç kalacam23 müsün sen, amann ben de genç sandım
25 ten sonra yokuş aşağı şekerim, biranda bizle denk olacan oh içim rahatladı
Ben 2010 itibariyle varım. 10 yıllık geçmişim var çok değil :)
Biz de selvi değiliz te AllamHdjdjdj yok vallaha bodur tavugum ben hep genç kalacam
Hepsi olsa iyi.Daha nolacak idrak, sus sus yaş çıkıyor ortaya
Bu vander 10 sene önce grup hepsi falan izliyordu, o bağlamda bak olaya
AkhshsskslskskHepsi olsa iyi.
Direkt teletabis.
Sen colugun cocugun rizkini bize yedireceksinMıçtım desene
10 yıl önce 13 yaşındaydıö dkdkkdk
Hep aynı isim mi idrak?@Vander aç kulağımı iyi dinle evlat.
O zamanlar gencecik bir fidandım. Henüz göbeğim çatlamamış, selülit nedir bilmeyen, gözüme oyuncak sokulmamış taze bir körpeydim. 4 yıllık ilişkim bitmiş, sanıyorum ki dünyanın en büyük acısı bende. Nasıl bitik, nasıl depresif haldeyim. Dedim bari bu kadınların olduğu siteye üye olayım da az teselli versinler bana.
Girdim siteye bir baktım yok kaynana yok görümce yok çocuk. Ay dedim ne kadar itici ne kadar boş insanlar bunlar ahsjsjs. Yaşlılar bir de.
Yazdım derdimi tabi. O zamanlar da kendimi muhteşem ifade ediyorum ahsjsjs. Tabi derdi anlatmaya başlamadan önce de hani ben sizin gibi değilim, kültürlü ve genç bir bireyim diye vurgulamak için "normalde pek girmezdim ama mecbur kaldım" gibi bir şeyler yazdım. Anam bir saldırdılar bana. Sen kim köpek dedi pis ev hanımları. Sonra ben bir sinirlendim tabi. Trollük yaptım bir süre. Dalga geçtim, eğlendim. Bir kısmı çok sevdi beni, bir kısmı ölümüne nefret etti.
Baktım ben muhtacım bu ev hanımlarına alttan alayım. Sonra gelsin canım geçer bu günler, bak ben neler yaşadımlar. Garip ama çok iyi geldi o zaman burası bana.
Yıllar sonra yaşlı ve ev hanımı olarak buradayım. Kınadım yaşadım ahsjsjssjs.
Yoo ben değilim ki değilim de değilimSen colugun cocugun rizkini bize yedireceksin
Ay sen burada büyümüşsün resmen
Akhshsskslsksk
En sevdiğim pooo
Tabii ki hayır. Ölürüm de söylemem eski mahlası sjsjskksHep aynı isim mi idrak?
O zaman buralar dutluktu demek
Kıdem böyle birşey oluyor demek ki, 10 yıl sonra ki halim böyle mi olacak acaba
Ben hamileligimde kaydoldum.Ahsjsjs Mune bilir beni. Nereden nereye hey yavrum hey ahahs.
Eşini bayağı tuttum bu süreçte kovalamacalar komiklikler şakalarBenim de sarı bir oversize sweatim var.
Onu giydiğimde esim bana laila diyor
Düğünden önce gelinliğini kuzenin giydiği ve bu konuyla ilgili duyduğun acı ve kokuyu anlattığın bir konun vardı değil mi?Tabii ki hayır. Ölürüm de söylemem eski mahlası sjsjskks
Ben söylersem siteden ihraç edilirim, gidişim pek iyi değildiTabii ki hayır. Ölürüm de söylemem eski mahlası sjsjskks
Ben hamileligimde kaydoldum.
Sitenin bdv bölümünü 1 yil sonra falan keşfettim.
5 yılımı verdim. Emek emek
Kazen duy.