Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mazi geldi aklıma, bundan seneler önce ausencia nın dahil olduğu bir grubumuz vardı, kamış derdik
Aha buradayım ya, daha kimi çağırıyorsunYok mu şöyle doğum kilolarındsn kurtulamamış kadınlar hepsını bu topiğe bekliyorum
Cok bir yerim gorunmuyordu heyecan yabmaLyanna Mormont foto mu paylaştın ben yokken allahsız gadın
Biz neden görmedikCok bir yerim gorunmuyordu heyecan yabma
Yok canım bir kişi yetmez banaAha buradayım ya, daha kimi çağırıyorsun
Ben pek çok kişiye bedelim emin olYok canım bir kişi yetmez bana
Pek çok kişi gelsin ki ben ay ben zayıfmısım diyeyim
Üzücü ve komik yapacak bir şey yok
Ben koydum hacı. Gorseydiniz bak goren nasil goruyorBiz neden görmedik
Nereye koydun yav kimse de kaydetmedi mi fkddkdk gerçi neden öyle bir şey yapsımlsrBen koydum hacı. Gorseydiniz bak goren nasil goruyor
He kaydedip santaj yaparlar ya çıplak fotonu yolla ya ifsa ederiz diye.Nereye koydun yav kimse de kaydetmedi mi fkddkdk gerçi neden öyle bir şey yapsımlsr
Mıçtım deseneHe kaydedip santaj yaparlar ya çıplak fotonu yolla ya ifsa ederiz diye.
Ifsa da gozum kaşım ahshs
Mazi geldi aklıma, bundan seneler önce ausencia nın dahil olduğu bir grubumuz vardı, kamış derdik
Ey gidi günler, yıllar geçmiş benden hiçbir ley götürmemiş yine isim takma çabası
Kk nın tarihi anlatın kddkkd dinliyorumAA evet o Nicki hatırlıyorum. Bir sürü nick hatırlıyorum hayal meyal ama net değil ajsksk
Kk nın tarihi anlatın kddkkd dinliyorum
Evet kuruluşundan
Bu ağır oldu uleynKk nın tarihi anlatın kddkkd dinliyorum
Evet kuruluşundan
10 yıl önce 13 yaşındaydıö dkdkkdkBen 2010 itibariyle varım. 10 yıllık geçmişim var çok değil :)
Daha nolacak idrak, sus sus yaş çıkıyor ortayaBen 2010 itibariyle varım. 10 yıllık geçmişim var çok değil :)
O zaman buralar dutluktu demekBen 2010 itibariyle varım. 10 yıllık geçmişim var çok değil :)