Murat kekilliden seni çılgınnn hadi oradan seni sevdıgımı de nerden çıkardınnSabah gökhan kırdar’dan üstüme basıp geçme söyleyerek uyandım. Hayır işin ilginç tarafı şarkı hiç benlik değil, kimin söylediğini falan googledan buldum ama baştan sona biliyorum
Murat kekilliden seni çılgınnn hadi oradan seni sevdıgımı de nerden çıkardınn
Şarkının adı çılgın kddjdkx bunu dinle çok guzel karantin günlerini anlatıyor
Yok canım hepımız aynı yaştayız ne eskimesi
Ben lisedeyken meşhur olmuştu bu şarkı. Çok eskimişim sanki
Yanlış anlamayın ben ölme ihtimalinize değil, öldükten sonra KK'ya niye girmeyesiniz, ona bozuldum.Canınızı sıkmak için yazmadım yahu :) her şeye hazır olmak lazım neticede. Daha önce görmüştüm forumda. Birilerine ulaşamamışlar, kazene söylemişler, kazen ultra özel güçleriyle nausl başardıysa yakınlarına ulaşmıştı falan. Benimkilere ulaşmasınlar görümcem fatiha okumaz sonra ajsjsjsjdjdk.
Yalnız klipteki teyzenin deli bakışları efsane değil mi?Yok canım hepımız aynı yaştayız ne eskimesi
Benım durumumu anlatan bir şarkı
Benım favorim muratcığımın top gibi sektiği bölümler aynı ben aynıııYalnız klipteki teyzenin deli bakışları efsane değil mi?
Zıkkım için.Bu arada aklıma gelmişken kk vasiyetimi yazayım. Olur da bir aydan fazla online olamazsam "acaba bu kız öldü mü kazen bir araştır" diyerek Kazen'i dedektifliğe itmeyin anacım. Ölmüşümdür bir fatiha okuyun geçin ajsjsj. Zira beyime ulaşıp kirli çamaşırlarımı okumasını sağlayıp mezarda kemiklerimi sızlatsın istemiyorum. Bir aydan fazla yoksam ölmüş bu deyin geçin ahsjsjs. 13 yıllık sigara içen, defalarca bronşit olan, bir dönem alerjik astım sıkıntısı yaşayan biri olarak kesin ölürüm virüsü alırsam. Şimdiden yazayım araştırmayın anacım :)
Yanlış anlamayın ben ölme ihtimalinize değil, öldükten sonra KK'ya niye girmeyesiniz, ona bozuldum.Yok girmeyecekseniz, yerinize görümceyle forumdaş olalım, en azından onun da katkılarıyla hatıranızı yaşatırız desek, sanırım Corona da neymiş, ölmüyorum ulen kararlılığını gösterirsiniz. Bunu bir düşünün bence.
Zıkkım için.☹ Kocama da bıraktıramıyorum bir türlü şu lanet sigarayı, inatla içiyor.
Benim ebeveynler de de var ben yasak koydum baktım gece bir hareketlenme saat 1 2 suları bunları benı yattı zannedıyorZıkkım için.Kocama da bıraktıramıyorum bir türlü şu lanet sigarayı, inatla içiyor.
Aaa eşim de bana aynısını söylüyor. Görümceni çok sevdiğini söyle lütfen.Bizler ölüme kafa atıyoruz anlıyor musunuz wjwjks. Valla canım görümcem bırak şunu bak evladın kalacak geride diyor ama o deyince bir paket daha alasım geliyor ajsjsjsj.
Yok corona.Hellööööö ben geldim...
Corona konuşcaksanız kaçar giderim ama
House u iki kere izledim benDun freuda da baktım da dizisi çıkmış bu ne la diyip kapattım bana çok geldi fkfkfk
House a mı başlasam bir de ya?
Yok ben her yerdeyim fkdkddk ama bir iki bölümünü izlemiştimHouse u iki kere izledim ben
Severiz kendisini.
Ama sararsa buralarda göremeyiz seni
Aaa eşim de bana aynısını söylüyor. Görümceni çok sevdiğini söyle lütfen.
AhsjdjajdjsnAmaç sadece seni uzaklaştırmaktı zaten ama alınma diye topik açtı.Yine yazıyorsun dimi sayfalarca, bu sessizlik hayra alamet değil.