Coronasavar

Sabah gökhan kırdar’dan üstüme basıp geçme söyleyerek uyandım. Hayır işin ilginç tarafı şarkı hiç benlik değil, kimin söylediğini falan googledan buldum ama baştan sona biliyorum 😂
Murat kekilliden seni çılgınnn hadi oradan seni sevdıgımı de nerden çıkardınn
Şarkının adı çılgın kddjdkx bunu dinle çok guzel karantin günlerini anlatıyor

Canınızı sıkmak için yazmadım yahu :) her şeye hazır olmak lazım neticede. Daha önce görmüştüm forumda. Birilerine ulaşamamışlar, kazene söylemişler, kazen ultra özel güçleriyle nausl başardıysa yakınlarına ulaşmıştı falan. Benimkilere ulaşmasınlar görümcem fatiha okumaz sonra ajsjsjsjdjdk.
Yanlış anlamayın ben ölme ihtimalinize değil, öldükten sonra KK'ya niye girmeyesiniz, ona bozuldum. 🙄 Yok girmeyecekseniz, yerinize görümceyle forumdaş olalım, en azından onun da katkılarıyla hatıranızı yaşatırız desek, sanırım Corona da neymiş, ölmüyorum ulen kararlılığını gösterirsiniz. Bunu bir düşünün bence. 🤪

Bu arada aklıma gelmişken kk vasiyetimi yazayım. Olur da bir aydan fazla online olamazsam "acaba bu kız öldü mü kazen bir araştır" diyerek Kazen'i dedektifliğe itmeyin anacım. Ölmüşümdür bir fatiha okuyun geçin ajsjsj. Zira beyime ulaşıp kirli çamaşırlarımı okumasını sağlayıp mezarda kemiklerimi sızlatsın istemiyorum. Bir aydan fazla yoksam ölmüş bu deyin geçin ahsjsjs. 13 yıllık sigara içen, defalarca bronşit olan, bir dönem alerjik astım sıkıntısı yaşayan biri olarak kesin ölürüm virüsü alırsam. Şimdiden yazayım araştırmayın anacım :)
Zıkkım için.☹️ Kocama da bıraktıramıyorum bir türlü şu lanet sigarayı, inatla içiyor.:sinirli:

Yanlış anlamayın ben ölme ihtimalinize değil, öldükten sonra KK'ya niye girmeyesiniz, ona bozuldum. 🙄 Yok girmeyecekseniz, yerinize görümceyle forumdaş olalım, en azından onun da katkılarıyla hatıranızı yaşatırız desek, sanırım Corona da neymiş, ölmüyorum ulen kararlılığını gösterirsiniz. Bunu bir düşünün bence. 🤪

Bakın bunu düşünemedim. Toprak altı günlükleri başlığı altında buluşabiliriz aslında. Sual melekleri görümcemin yerini alabilir mi bilmem ama geyik yapacak mecalim kalır mı ondan pek emin değilim ajajsks.

Görümcem yerine beyime ulaşırsanız da koynumda yılan beslemişim başlığı altında müthiş yazılar yazabilir size:)

Zıkkım için.☹️ Kocama da bıraktıramıyorum bir türlü şu lanet sigarayı, inatla içiyor.:sinirli:
Benim ebeveynler de de var ben yasak koydum baktım gece bir hareketlenme saat 1 2 suları bunları benı yattı zannedıyor
Balkonda keşler gibi çekiyorlar sigarayı

Ben kopardım yaygarayı
Ama bir mutlular bir keyifliler

Sonra öküzlükle suçlandım fkjddkdk gece yarısı biraz fazla bagırmış olabiliriö

Of ya benim azıcık nöroloji çalışmam gerekıyor
Ama ilgimi hiiiiiiiiç çekmiyor
Sırf anacıgım mezuniyetımı görebilsin kfkdkd diye çalışıcam

Ooo ruh hastalarını bu başlığa itmişler shsjsjs. Günlüğümü burada mı yazayım yani he Mune Mune

Olmadı hacı.
O kadar endişe, anksiyete, ölüm, mezar derken, arada iki geyik yapmaya utanır olduk.
Girişe yazmadı Mune Mune
Neeeee millet ölüyor siz burada geyik diyenler gelmesin nolur.
Hayatta kalma çabası bizimki 😏

X