- 11 Aralık 2018
- 39.729
- 246.278
Ooo ruh hastalarını bu başlığa itmişler shsjsjs. Günlüğümü burada mı yazayım yani he @Mune
Yok ya sert değil fkfkkffkdk ben sherlocktan sonra bakınca muhtemelen bu ne la dediöHouse en sevdiklerimden biri. Benim sevdiğim dizileri tekrar tekrar izleme huyum var, house 2,5 kez tekrar edildi
freud’a ben de bi bakayım diyordum, çok mu sert?
House'u iki kere bitirdim ben de, nefistir. Böyle Sherlock etkisindeki karakterlere bayılıyorum. Durduğunuz kabahat yani.Dun freuda da baktım da dizisi çıkmış bu ne la diyip kapattım bana çok geldi fkfkfk
House a mı başlasam bir de ya?
Sherlock izlemedim, ona mı başlasam acaba.Yok ya sert değil fkfkkffkdk ben sherlocktan sonra bakınca muhtemelen bu ne la dediö
Bunu diyen de forumun nazik, minnoş piremseslerinden biri tabi.Ben nereye düştüm? Korkuyorum
Mune tatlım buradaki çoğu kızların sohbetlerine ve özellikle senin üslubuna bayılıyorum. Cagrilmadan geldim ama virüssüzüm kuzum...Kafayı mı kırdın, karantinadan mı bunaldın? Gel ne olursan geelll
3nity
@filmdelisi
@Alicja
@Vander
@lyanna mormont
@Nana
Idrakyollariiltihabi
@Night Club
@Yabanelma
@Astoria
NeverOne
Loreth
Freud olmamış bence ya. O bizim bildiğimiz Freud u değil de başka bi şeyi anlatıyorsa bilemiciiim.Dun freuda da baktım da dizisi çıkmış bu ne la diyip kapattım bana çok geldi fkfkfk
House a mı başlasam bir de ya?
Ay Breaking Bad'den sonra ben de bakayım dedim o diziye. Hiç sarmadı ya. Bıraktım.Sherlock izlemedim, ona mı başlasam acaba.
Better call saul izliyordum ama internet çok sıkıntılı 3-4 gündür bizde hiç bişey izleyemiyorum. Beyim vpn’le şirkete bağlanıyor diye mi yoksa bütün bina evde ve internette diye mi anlamadım ama sıkıntı büyüüüüük.
Bunu diyen de forumun nazik, minnoş piremseslerinden biri tabi.
Ben nereye düştüm? Korkuyorum
Amaç sadece seni uzaklaştırmaktı zaten ama alınma diye topik açtı.Ooo ruh hastalarını bu başlığa itmişler shsjsjs. Günlüğümü burada mı yazayım yani he @Mune
Breaking Bad çıtayı arşa çıkardığı için en az iki sene sonra izlenmeliAy Breaking Bad'den sonra ben de bakayım dedim o diziye. Hiç sarmadı ya. Bıraktım.
Akran zorbalığıyla ilgili bir kitap okuyordum. Kendimi fazla kaptırmışım. Pardon.Hahah, hassas kişiliğimle neden dalga geçiyorsunuz sayın loreth
Ah canım senin gibi naif ve kırılgan bir bağyanın korkması çok normal tabi:)
Amaç sadece seni uzaklaştırmaktı zaten ama alınma diye topik açtı.Yine yazıyorsun dimi sayfalarca, bu sessizlik hayra alamet değil.
Gülmekle ağzınıza terlikle vurmak arasında gidip geliyorum, afedersiniz ama. Terlik burun farkıyla önde.Bu arada aklıma gelmişken kk vasiyetimi yazayım. Olur da bir aydan fazla online olamazsam "acaba bu kız öldü mü kazen bir araştır" diyerek Kazen'i dedektifliğe itmeyin anacım. Ölmüşümdür bir fatiha okuyun geçin ajsjsj. Zira beyime ulaşıp kirli çamaşırlarımı okumasını sağlayıp mezarda kemiklerimi sızlatsın istemiyorum. Bir aydan fazla yoksam ölmüş bu deyin geçin ahsjsjs. 13 yıllık sigara içen, defalarca bronşit olan, bir dönem alerjik astım sıkıntısı yaşayan biri olarak kesin ölürüm virüsü alırsam. Şimdiden yazayım araştırmayın anacım :)
Gülmekle ağzınıza terlikle vurmak arasında gidip geliyorum, afedersiniz ama. Terlik burun farkıyla önde.