Coronasavar

House en sevdiklerimden biri. Benim sevdiğim dizileri tekrar tekrar izleme huyum var, house 2,5 kez tekrar edildi

freud’a ben de bi bakayım diyordum, çok mu sert?
Yok ya sert değil fkfkkffkdk ben sherlocktan sonra bakınca muhtemelen bu ne la dediö

Yok ya sert değil fkfkkffkdk ben sherlocktan sonra bakınca muhtemelen bu ne la dediö
Sherlock izlemedim, ona mı başlasam acaba.
Better call saul izliyordum ama internet çok sıkıntılı 3-4 gündür bizde hiç bişey izleyemiyorum. Beyim vpn’le şirkete bağlanıyor diye mi yoksa bütün bina evde ve internette diye mi anlamadım ama sıkıntı büyüüüüük.

Mune tatlım buradaki çoğu kızların sohbetlerine ve özellikle senin üslubuna bayılıyorum. Cagrilmadan geldim ama virüssüzüm kuzum... uçarak geldim.
Şu koronali günlerde iyi ki buradayım güvenle geziyoruz sitede. Selamlar sevgiler kafayı kırmaya beş kala buldum ya sizi...

Ay Breaking Bad'den sonra ben de bakayım dedim o diziye. Hiç sarmadı ya. Bıraktım.

Sabah gökhan kırdar’dan üstüme basıp geçme söyleyerek uyandım. Hayır işin ilginç tarafı şarkı hiç benlik değil, kimin söylediğini falan googledan buldum ama baştan sona biliyorum

Bu arada aklıma gelmişken kk vasiyetimi yazayım. Olur da bir aydan fazla online olamazsam "acaba bu kız öldü mü kazen bir araştır" diyerek Kazen'i dedektifliğe itmeyin anacım. Ölmüşümdür bir fatiha okuyun geçin ajsjsj. Zira beyime ulaşıp kirli çamaşırlarımı okumasını sağlayıp mezarda kemiklerimi sızlatsın istemiyorum. Bir aydan fazla yoksam ölmüş bu deyin geçin ahsjsjs. 13 yıllık sigara içen, defalarca bronşit olan, bir dönem alerjik astım sıkıntısı yaşayan biri olarak kesin ölürüm virüsü alırsam. Şimdiden yazayım araştırmayın anacım :)

Gülmekle ağzınıza terlikle vurmak arasında gidip geliyorum, afedersiniz ama. Terlik burun farkıyla önde.

Gülmekle ağzınıza terlikle vurmak arasında gidip geliyorum, afedersiniz ama. Terlik burun farkıyla önde.

Canınızı sıkmak için yazmadım yahu :) her şeye hazır olmak lazım neticede. Daha önce görmüştüm forumda. Birilerine ulaşamamışlar, kazene söylemişler, kazen ultra özel güçleriyle nausl başardıysa yakınlarına ulaşmıştı falan. Benimkilere ulaşmasınlar görümcem fatiha okumaz sonra ajsjsjsjdjdk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…