Coronasavar

Yokuspokus niye çizim derslerini özelden yolluyorsun genele de atsana. Buyurun arkadaşlar ben sizi düşünürüm her zaman.

Sen illa diyon gel banlanalım beraber, illa çıta yükselteceksin ve ben de atlayacağım oradan değil mi gadın? Bak topikte mimlendik mimlendik. Üyelik iptaliyle paklanacağız Allah seni naapmasın gadın.

Sen illa diyon gel banlanalım beraber, illa çıta yükselteceksin ve ben de atlayacağım oradan değil mi gadın? Bak topikte mimlendik mimlendik. Üyelik iptaliyle paklanacağız Allah seni naapmasın gadın.

Rahat durun la
Valla karantina geçmez evde otur otur
Boş duvarlara bakarsınız sonra.
Nerde benim zopam.

Yav karakalem çizimi paylaşmak da mı yasah? Ne yaptım ben şimdi hacı?

Idrakyollariiltihabi de sen de bilirsin.
Sınıfın yaramazını başkan yaparlar.
Ben seni önerdim.
Tahta seni oturacağız
Ccc night reyiz ccc

Beni hiç yapmadılar hep yardımcı oldum hep. Tudem testleri çözdürürdü hocamız kim en yüksek yaparsa onu başkan, ikinci iyi yapanı yardımcı yapardı. Hiç unutmam kavga etmiştim öğretmenimle "Hayır gömeriz! Bankadan çalarlar!!" diye. Paraları en güvenli nerede tutarız sorusuna "Gömeriz" şıkkını işaretlemiş ve başkanlığı bankayı işaretleyen velede kaptırmıştım. Oysa öğretmenim de biliyordu, bu kız babasıyla beraber haber bültenleri izliyor ve banka hortumlama olaylarına vakıf oluyordu o senelerde ahahahhaha. İçimde yaradır. Bu kadar haklıyken... Neyse. :)

Idrakyollariiltihabi de sen de bilirsin.
Sınıfın yaramazını başkan yaparlar.
Ben seni önerdim.
Tahta seni oturacağız
Ccc night reyiz ccc
Bu hep böyledir zaten, yaramazlar bir şekilde ödüllendirilir. Mazlumlar hep ezilir

İdrak başa gelsin de sehpa ayakları ayağınıza dolansın.

Beni de hep ilkyardım/kızılay kolu başkanı yaparlardı

Işte şimdi bu çocukluk travmanı yeniden sekillendirme fırsatı senin
Buraların başganı sensin
Kimse banlanmayacak karantina bitene kadar
Göreyim seni
( Astoria var mı boyle bir sey? Sanırım night in çocukluk travmasını buldum, napcaz?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…