- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Hadi uyuyalım kuzum bu konuşmanın gidişatı iyi değil, bir posta daha gelmesin ahfhah
Kimine bir posta yetmez Lyanna bacım.
Neyse, yazık günah. En son ben çıkıyom galiba, temizleyip çıkayım bkunuzu püsürünüzü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi uyuyalım kuzum bu konuşmanın gidişatı iyi değil, bir posta daha gelmesin ahfhah
Kimine bir posta yetmez Lyanna bacım.
Neyse, yazık günah. En son ben çıkıyom galiba, temizleyip çıkayım bkunuzu püsürünüzü
Ben halen burdayim, Aidan ile beraber
Ve tembel olduguma göre, senin temizlemen daha iyi :)
Ben halen burdayim, Aidan ile beraber
Ben sana ne yaptım? Ne bu nefret ne bu hırs? Yalandan gangstayı gazlıyorsun, kinine alet ediyorsun. Daha dün demedin mi bana bu da geldi foruma edebimiz bozuldu diye? Gangsta geldi AR edep kalmadı demedin mi bana?
Sen de iş kakalamaya ne merakliymissin ahahshsBen halen burdayim, Aidan ile beraber
Tembellik ispatı için bu kadar odaklı bir çalışma, bekleyiş görmedim ben.
Sen de iş kakalamaya ne merakliymissin ahahshs
Aidan yıprandı yazik bir sal adami
Hadi sizdim ben.Hahahaha, beni tanimadanda ne kadar iyi taniyormussun
Yillarim geçti "ben bundan tam anlamiyorum" ve "sen çok iyi yapiyorsun"larla
Biz arabayla turluyoruz. Ormanları kapatmışlar. Sabahın köründe insanlar uyanmadan bir yürüyüş yaparız dedik ama hüsran...Heh gece boyu dans, sabah olunca çit yok.
Turuncu da krep yapsın
Sabah rutini kalk, çişini yap, elini yüzünü yıka, dişini fırçala, krep yap
Eki Görüntüle 2610157
Biz arabayla turluyoruz. Ormanları kapatmışlar. Sabahın köründe insanlar uyanmadan bir yürüyüş yaparız dedik ama hüsran...
Evet, piknikçiliğe kesin bir çözüm olmuş, iyi olmuş. Ama bize yazık oldu. Hiçliğin ortasında bir yürüyüşçük yapacaktık sadece. Ayağımın değdiği ilk toprağı öpesim var.Iyi yapmışlar.
Geven hafta paylaşılan belgrad fotoğrafı doğruysa
Kreplerine ekmeklerimle meydan okuyorumHeh gece boyu dans, sabah olunca çit yok.
Turuncu da krep yapsın
Sabah rutini kalk, çişini yap, elini yüzünü yıka, dişini fırçala, krep yap
Eki Görüntüle 2610157