• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Işte şimdi bu çocukluk travmanı yeniden sekillendirme fırsatı senin
Buraların başganı sensin
Kimse banlanmayacak karantina bitene kadar 🤣
Göreyim seni
(@Astoria var mı boyle bir sey? Sanırım night in çocukluk travmasını buldum, napcaz?)

Bi sn cenin pozisyonu aldım yazamıyorum.

Bu hep böyledir zaten, yaramazlar bir şekilde ödüllendirilir. Mazlumlar hep ezilir :KK70:

İdrak başa gelsin de sehpa ayakları ayağınıza dolansın. 🤣

Ben isyanı Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi 'tan bekledim
Hayır ben daha yaramazım diyecekti.
Arkadaşlar demokrasiyi icat etmişler.
Yarın seçim yaparız 🤣
(Vallahi oğlumun böyle bir kitabı var)

Işte şimdi bu çocukluk travmanı yeniden sekillendirme fırsatı senin
Buraların başganı sensin
Kimse banlanmayacak karantina bitene kadar 🤣
Göreyim seni
(@Astoria var mı boyle bir sey? Sanırım night in çocukluk travmasını buldum, napcaz?)

Ben sana ne yaptım? Ne bu nefret ne bu hırs? Yalandan gangstayı gazlıyorsun, kinine alet ediyorsun. Daha dün demedin mi bana bu da geldi foruma edebimiz bozuldu diye? Gangsta geldi AR edep kalmadı demedin mi bana?

Ben gari uyuyayım canlar, gönül ister zebaha kedar dens ama işte bu gadın uyumalı. İlacımı alıyorum 20 dkam var. Antrede bayılmam umudu ile biraz daha vakit geçireceğim burada, sesim ani kesilirse şimdiden diyeyim dedim iyi geceler. 20-30 dk daha sürterim ama :))

Eşbaşkan olsunlar ya, birini seçmek zor şimdi :KK70:
Ne diyorsun sen , bugün akşam dönen konuları görmedin mi?
Birbirlerine gaz verip konuyu tümden kapattılar bilmem farkında mısın :KK70:
Bir ay biri diğer ay diğeri şeklinde dönüşümlü olabilir ancak. 🤣

Ben sana ne yaptım? Ne bu nefret ne bu hırs? Yalandan gangstayı gazlıyorsun, kinine alet ediyorsun. Daha dün demedin mi bana bu da geldi foruma edebimiz bozuldu diye? Gangsta geldi AR edep kalmadı demedin mi bana?

Ahsjfjaifisd
Yok cinim ya. 2 sayfa önce yazdığını 2 sayfa sonra gözümüzün önünde inkar ettin
Kimse yemez bunu 🤣
(Ay çok fenayım, iyice kötü karaktere bagladim)

Ben gari uyuyayım canlar, gönül ister zebaha kedar dens ama işte bu gadın uyumalı. İlacımı alıyorum 20 dkam var. Antrede bayılmam umudu ile biraz daha vakit geçireceğim burada, sesim ani kesilirse şimdiden diyeyim dedim iyi geceler. 20-30 dk daha sürterim ama :))

Ben de sızmak üzereyim uyursam hepinize iyi geceler :)

Ahsjfjaifisd
Yok cinim ya. 2 sayfa önce yazdığını 2 sayfa sonra gözümüzün önünde inkar ettin
Kimse yemez bunu 🤣
(Ay çok fenayım, iyice kötü karaktere bagladim)

Ben inkar etmedim yazdığımın arkasındayım. Yanlış anlamaları düzelttim sadece. Ben ot diyorum siz bok anlıyorsunuz ben ne yapayım

Ben de yatam bari ufak ufak. Güzel rüyalar görürüm inşallah :dua:

Son çıkan başlığı süpürsün de çıksın, leş gibi yaptık yine :D

Ben de sızmak üzereyim uyursam hepinize iyi geceler :)

Ay öyle birinde bir bayıldım, ilacı ilk aldığım zamanlardı. "Bana koymaz" diyorum, reçetesiz satılmıyor zaten asla. Aldım gözüm fal taşı, uyutmaz diye bekliyorum. Sonra 15-20 dkya vurmaya bir başladı. Hatırlar mısın bi sahne vardı korkunç bir filmde zencili aldkhad tamam tamam, işte hesaplayamadım yatağa gidişi, kafam düşüyor yere yere. Kıçım yukarıda ben dalmışım, adam kolumdan bacağımdan asılıp götürmüş yerime.

Cok şükür
Kazasız belasız uyuyun 🤣
Abuk sabuk ritüeller yapıp rüyanıza kimseyi çağırmayın
Ben inkar etmedim yazdığımın arkasındayım. Yanlış anlamaları düzelttim sadece. Ben ot diyorum siz bok anlıyorsunuz ben ne yapayım

Ot deme 🤣
Normal yeşillik falan de
He o böyle iki anlamlar, bir fesatlık ince ince yerleştirme falan
Beynimi yaktın bu gece.
Zaten tek lob

Hade hade, başganlığı yedirmem sana. Aramızı bozma bizim. Coğnım Turuncum ooh başkanlık benim olacak, vuracam kırbacı, vuracam kırbacı.

Back