HdjdjdjdHadi inş. Herkesin dediği kendine.
Hepımız 10 ar kez desek zenci ve çk
Kelimerinden yetecek oluşum çıkar
Çünkü zenci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HdjdjdjdHadi inş. Herkesin dediği kendine.
Balık bku mu hıııh. Biz bu ay hıstakoz aldık bimden. Bir fıstık markası.
Bence havyar idrakleri almıştırHavyarın bundan haberi var mi
Bir kere ben insanları güldürüp dertlerini unutturuyordum ama sen durup durup yok üç çocuk doğurdum yok evde Katya var yok kocam ayak masajı yapıyor. Neyin havası bu neyin bi sen mi zenginsin? Havyar aldım ben bu ay haberin var mı?
Ahahha
Ben daha fazla geyşa falan demeyeyim madem
Zengin miymiş? Piii bizim gibi ayak takımıyla ne işi varmış?Bir kere ben insanları güldürüp dertlerini unutturuyordum ama sen durup durup yok üç çocuk doğurdum yok evde Katya var yok kocam ayak masajı yapıyor. Neyin havası bu neyin bi sen mi zenginsin? Havyar aldım ben bu ay haberin var mı?
Havyarın bundan haberi var mi
Ben o beyi bir bulayım da ahhaSen bittin zaten. Beyinin geyşası olacan sen aha buraya yazıyorum.
Bize verecen gazı, gidecen yelpazelerle göz kırpacan adamına.
Kız Bim prezervatifi patlak olur. Sonra korunurken hamile kaldım diyorsunuzOlum ben bu hafta Centro gofretin yanında bi'prezervatif bile aldım. Promosyon olarak değil üstelik. Para konusunda atışma benimle ezilirsin!!!
YokuspokusBen o beyi bir bulayım da ahha
Hoşlandığım bir bey var ama işi manitalık statüsüne getirme konusundan emin değilim. Bakalım karantina sonrası neler olucuk
Havyari bilse bilse, tekne hikayeleri olan hanım kızlar bilir, bakınız Lyanna MormontAjsjsjsj doğru mu yazdım diye kontrol ettim çünkü fakirlik ajsjejddj
Nerde la katya?
Haftada 3 gün bebelere bakıcı geliyor cünkü ise gidiyorum.
Katya mi kaldı
Ameleyim Kızım
Zaten şimdi de battım
Kaç ay girecek iş yerinin masrafı allah bilir
Sehpa ayağı da neymiş
Kız Bim prezervatifi patlak olur. Sonra korunurken hamile kaldım diyorsunuz
Doğru ya o da zengin. Bi dk ya hepiniz zengin misiniZ? Tek fakir ben miyim? Rotary mi burası?Havyari bilse bilse, tekne hikayeleri olan hanım kızlar bilir, bakınız Lyanna Mormont
Katya deyince benim tek aklıma gelen Aşk-ı MemnuZengin miymiş? Piii bizim gibi ayak takımıyla ne işi varmış?
Kız Bim prezervatifi patlak olur. Sonra korunurken hamile kaldım diyorsunuz
Laf aramızda 3nity yı hep firdevs yöreoğlu gibi hayal etmiştim ben zaten.Katya deyince benim tek aklıma gelen Aşk-ı Memnu
Fakirlik işte Eki Görüntüle 2610125
Ya bıraah şimdi bizim seviyemize inmeye çalışma. Kahvaltıda bir zeytine üç kişi çatal Batırıyoruz sen ne anlarsın beee