• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Yokuspokus Yokuspokus
Geyşanın yanında bir de 3 çocuk anası olsun mu?
Nolur olsun 🤣
Olsun kız olsun. Yanlışlıkla da 4.ye hamile kalsın. :)))
Tövbe deyin be, ben bi tane bile istemiyorum :D

Havyari bilse bilse, tekne hikayeleri olan hanım kızlar bilir, bakınız Lyanna Mormont Lyanna Mormont :KK70:
:D Ya valla çulsuzum ben :D

3 kat kan dolaşımını kesene kadar takıyorlarmış. Bence düşmüştür ya Allah affetsin. Sonra seppa diyo işte.
Ahahhdah hunharca güldüm valla kahkaha attım ahfhaha

O yüzden fakirler daha çok ürüyor işte. Sanki bizim suçumuz whwjeje
:D :D :D

Ana
Evli
Kocan var dkdkd pek derdin yok gibi

Ciddi yazacam ayrılmış falansan da kusura bakma hatırlatmış gıbı oldum
Yoo ayrilmadim, 5 aylik bebegim var. Mutlu aile tablosu gibi ama iste mutlu aileler hep standarttir ya ben bira evde issiz gucsuz maaile rutin ... bak cumleyi bile kuramadim icim bayildi 😂

İnan olsun ben zengin değilim 🤣
Benim bildiğim bir 3nity 3nity var birde Lyanna Mormont Lyanna Mormont ( bir konuda 3 trilyonluk mirastan bahsediyordun, gözümden kaçtı sanma :confused:)
Ben gidiyorum ya. Dalga geçtiler bizimle. Yok 3 günlük çorapmış yok gofretmiş bilmem ne. Masum duygularımla foto bile attım. :110:
O mirasla yüzünü ancelinayla fücudunu adrianayla değiştirtir istese gelmiş burda bize ağlıyor ben şuna benziyorum falan ayhh

Ben gidiyorum ya. Dalga geçtiler bizimle. Yok 3 günlük çorapmış yok gofretmiş bilmem ne. Masum duygularımla foto bile attım. :110:
O mirasla yüzünü ancelinayla fücudunu adrianayla değiştirtir istese gelmiş burda bize ağlıyor ben şuna benziyorum falan ayhh
Kızım valla zengin değilim aaa inandıramıyoruz da :D
Hayatımda hiç birini zengin olmadığıma ikna etmeye çalışacağımı düşünmezdim :D

Evet. üüü üühühü.

Şu konuya açıklık getirelim
Babalarımız zengin
Eşim maaşlı çalışan beyaz yaka,
Ben de an itibari ile battim🤣
Zengin olan neyseki benim olmayan baba kendinden hayli küçük bir abla ile yeni aşklara yelken actigi icin görüşmüyoruz. Dolayısı ile bize faydası yok 🤣
Diğer babadan gelen hic bir şeyi de sanki üvey evlatmisim gibi esim kabul etmez 😏 ben ederim o ayrı.🤣
Normal çalışan vatandaşlarız. Arabalarımız hariç mülkümüz yok.
Aha mal beyanı da verdim
Her anlamda.

Back