- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
Allahtan turuncu fakir değil de 3de kalmışO yüzden fakirler daha çok ürüyor işte. Sanki bizim suçumuz whwjeje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahtan turuncu fakir değil de 3de kalmışO yüzden fakirler daha çok ürüyor işte. Sanki bizim suçumuz whwjeje
Tövbe deyin be, ben bi tane bile istemiyorumOlsun kız olsun. Yanlışlıkla da 4.ye hamile kalsın. :)))
Ya valla çulsuzum benHavyari bilse bilse, tekne hikayeleri olan hanım kızlar bilir, bakınız Lyanna Mormont
Ahahhdah hunharca güldüm valla kahkaha attım ahfhaha3 kat kan dolaşımını kesene kadar takıyorlarmış. Bence düşmüştür ya Allah affetsin. Sonra seppa diyo işte.
O yüzden fakirler daha çok ürüyor işte. Sanki bizim suçumuz whwjeje
Laf aramızda 3nity yı hep firdevs yöreoğlu gibi hayal etmiştim ben zaten.
Sen Turuncu Pijamagilsin aptallık etmeAllah im sana geliyorum.
Şu an çapa acile doğru yola çıktım.
Bütün coronalilari sarılarak teselli edeceğim
Bana dedi ya
Firdevs yoreoglu dedi
İnan olsun ben zengin değilimDoğru ya o da zengin. Bi dk ya hepiniz zengin misiniZ? Tek fakir ben miyim? Rotary mi burası?
Aptallık etme demen lazımdı aslındaAllah im sana geliyorum.
Şu an çapa acile doğru yola çıktım.
Bütün coronalilari sarılarak teselli edeceğim
Bana dedi ya
Firdevs yoreoglu dedi
Yoo ayrilmadim, 5 aylik bebegim var. Mutlu aile tablosu gibi ama iste mutlu aileler hep standarttir ya ben bira evde issiz gucsuz maaile rutin ... bak cumleyi bile kuramadim icim bayildiAna
Evli
Kocan var dkdkd pek derdin yok gibi
Ciddi yazacam ayrılmış falansan da kusura bakma hatırlatmış gıbı oldum
ya yok bize kişi başı düşen gayrı safi yeşil zeytinin %2 lik dilimdeki hesaplamalarına bakarak, ay sonunda eklenecek katılım payıyla corona aşısının giderlerini karsolamayidmakfakd.
Zenginim diyedir. Kıskanç.Gülmedik.
Zenginim diyedir. Kıskanç.
Ben gidiyorum ya. Dalga geçtiler bizimle. Yok 3 günlük çorapmış yok gofretmiş bilmem ne. Masum duygularımla foto bile attım.İnan olsun ben zengin değilim
Benim bildiğim bir 3nity var birde Lyanna Mormont ( bir konuda 3 trilyonluk mirastan bahsediyordun, gözümden kaçtı sanma )
Yav miras işte adı üstünde. Hani elimde bir şey var mı? Yokİnan olsun ben zengin değilim
Benim bildiğim bir 3nity var birde Lyanna Mormont ( bir konuda 3 trilyonluk mirastan bahsediyordun, gözümden kaçtı sanma )
Kızım valla zengin değilim aaa inandıramıyoruz daBen gidiyorum ya. Dalga geçtiler bizimle. Yok 3 günlük çorapmış yok gofretmiş bilmem ne. Masum duygularımla foto bile attım.
O mirasla yüzünü ancelinayla fücudunu adrianayla değiştirtir istese gelmiş burda bize ağlıyor ben şuna benziyorum falan ayhh
İnan olsun ben zengin değilim
Sakin ol ve işi coronaya bırak. Dkfkkf töbeYav miras işte adı üstünde. Hani elimde bir şey var mı? Yok
Sakin ol ve işi coronaya bırak. Dkfkkf töbe
Evet. üüü üühühü.
Hemi de devlet üniversitesinde, okula 2-3 vesait toplu taşımayla giderek okuduk apla. Sonra bana zengin bebesi diyorlar, iteliyorlar beniBen de Nişantaşı çocuğuyum, pardon fakir çocuğuyum beni de alın aranıza, ben de üni. okudum, ben de.
Diğerlerine gülmedin mi random komik mi atıyon?Ayy yaa güldüm buna yaa
Napsın beğenmedim mi atsınDiğerlerine gülmedin mi random komik mi atıyon?