- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Işte şimdi bu çocukluk travmanı yeniden sekillendirme fırsatı senin
Buraların başganı sensin
Kimse banlanmayacak karantina bitene kadar
Göreyim seni
(@Astoria var mı boyle bir sey? Sanırım night in çocukluk travmasını buldum, napcaz?)
Bu hep böyledir zaten, yaramazlar bir şekilde ödüllendirilir. Mazlumlar hep ezilir
İdrak başa gelsin de sehpa ayakları ayağınıza dolansın.
Işte şimdi bu çocukluk travmanı yeniden sekillendirme fırsatı senin
Buraların başganı sensin
Kimse banlanmayacak karantina bitene kadar
Göreyim seni
(@Astoria var mı boyle bir sey? Sanırım night in çocukluk travmasını buldum, napcaz?)
Eşbaşkan olsunlar ya, birini seçmek zor şimdiBen isyanıIdrakyollariiltihabi 'tan bekledim
Hayır ben daha yaramazım diyecekti.
Arkadaşlar demokrasiyi icat etmişler.
Yarın seçim yaparız
(Vallahi oğlumun böyle bir kitabı var)
Eşbaşkan olsunlar ya, birini seçmek zor şimdi
Ne diyorsun sen , bugün akşam dönen konuları görmedin mi?Eşbaşkan olsunlar ya, birini seçmek zor şimdi
Ben sana ne yaptım? Ne bu nefret ne bu hırs? Yalandan gangstayı gazlıyorsun, kinine alet ediyorsun. Daha dün demedin mi bana bu da geldi foruma edebimiz bozuldu diye? Gangsta geldi AR edep kalmadı demedin mi bana?
Ben gari uyuyayım canlar, gönül ister zebaha kedar dens ama işte bu gadın uyumalı. İlacımı alıyorum 20 dkam var. Antrede bayılmam umudu ile biraz daha vakit geçireceğim burada, sesim ani kesilirse şimdiden diyeyim dedim iyi geceler. 20-30 dk daha sürterim ama :))
Eşbaşkan olsunlar ya, birini seçmek zor şimdi
İyi olan kazansınNe diyorsun sen , bugün akşam dönen konuları görmedin mi?
Birbirlerine gaz verip konuyu tümden kapattılar bilmem farkında mısın
Bir ay biri diğer ay diğeri şeklinde dönüşümlü olabilir ancak.
Ahsjfjaifisd
Yok cinim ya. 2 sayfa önce yazdığını 2 sayfa sonra gözümüzün önünde inkar ettin
Kimse yemez bunu
(Ay çok fenayım, iyice kötü karaktere bagladim)
Ben de sızmak üzereyim uyursam hepinize iyi geceler :)
Ben inkar etmedim yazdığımın arkasındayım. Yanlış anlamaları düzelttim sadece. Ben ot diyorum siz bok anlıyorsunuz ben ne yapayım
Ben sana ne yaptım? Ne bu nefret ne bu hırs? Yalandan gangstayı gazlıyorsun, kinine alet ediyorsun. Daha dün demedin mi bana bu da geldi foruma edebimiz bozuldu diye? Gangsta geldi AR edep kalmadı demedin mi bana?
Kime vurucanHade hade, başganlığı yedirmem sana. Aramızı bozma bizim. Coğnım Turuncum ooh başkanlık benim olacak, vuracam kırbacı, vuracam kırbacı.
Kim isterse, bizde rıza esasKime vurucan
Hadi uyuyalım kuzum bu konuşmanın gidişatı iyi değil, bir posta daha gelmesin ahfhahKim isterse, bizde rıza esas
Ben de yatam bari ufak ufak. Güzel rüyalar görürüm inşallah
Son çıkan başlığı süpürsün de çıksın, leş gibi yaptık yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?