Coronasavar

Yokuspokus
Geyşanın yanında bir de 3 çocuk anası olsun mu?
Nolur olsun
Olsun kız olsun. Yanlışlıkla da 4.ye hamile kalsın. :)))
Tövbe deyin be, ben bi tane bile istemiyorum

Havyari bilse bilse, tekne hikayeleri olan hanım kızlar bilir, bakınız Lyanna Mormont
Ya valla çulsuzum ben

3 kat kan dolaşımını kesene kadar takıyorlarmış. Bence düşmüştür ya Allah affetsin. Sonra seppa diyo işte.
Ahahhdah hunharca güldüm valla kahkaha attım ahfhaha

O yüzden fakirler daha çok ürüyor işte. Sanki bizim suçumuz whwjeje

Ana
Evli
Kocan var dkdkd pek derdin yok gibi

Ciddi yazacam ayrılmış falansan da kusura bakma hatırlatmış gıbı oldum
Yoo ayrilmadim, 5 aylik bebegim var. Mutlu aile tablosu gibi ama iste mutlu aileler hep standarttir ya ben bira evde issiz gucsuz maaile rutin ... bak cumleyi bile kuramadim icim bayildi

İnan olsun ben zengin değilim
Benim bildiğim bir 3nity var birde Lyanna Mormont ( bir konuda 3 trilyonluk mirastan bahsediyordun, gözümden kaçtı sanma )
Ben gidiyorum ya. Dalga geçtiler bizimle. Yok 3 günlük çorapmış yok gofretmiş bilmem ne. Masum duygularımla foto bile attım.
O mirasla yüzünü ancelinayla fücudunu adrianayla değiştirtir istese gelmiş burda bize ağlıyor ben şuna benziyorum falan ayhh

Kızım valla zengin değilim aaa inandıramıyoruz da
Hayatımda hiç birini zengin olmadığıma ikna etmeye çalışacağımı düşünmezdim

Evet. üüü üühühü.

Şu konuya açıklık getirelim
Babalarımız zengin
Eşim maaşlı çalışan beyaz yaka,
Ben de an itibari ile battim
Zengin olan neyseki benim olmayan baba kendinden hayli küçük bir abla ile yeni aşklara yelken actigi icin görüşmüyoruz. Dolayısı ile bize faydası yok
Diğer babadan gelen hic bir şeyi de sanki üvey evlatmisim gibi esim kabul etmez ben ederim o ayrı.
Normal çalışan vatandaşlarız. Arabalarımız hariç mülkümüz yok.
Aha mal beyanı da verdim
Her anlamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…