Coronasavar

Eylüle 11 ay olduğunun farkında mısın?

Ayrıca bensiz pilav günü yapmanız üzdü. Lisede de gruplaşırdınız zaten hep. Sırf ben AbsolutPromise 'e sarılıp "susar mısınız kız ağlıyor şu an" diyordum diye dimi?

Siz yaş olarak daha aşağıdasınız be yavrum, biz oldlar kendi aramızda değerlendirdik onu.
Henüz 30 a basmamışları ellemedik, tazecikten saydık sizi aşkolsun

Siz yaş olarak daha aşağıdasınız be yavrum, biz oldlar kendi aramızda değerlendirdik onu.
30a basmamak mi.. cilek 31 (otuzbir) oldu bile peheyy. Sanki kendi yasi geri gidiyor...

Ben niye cilege yükseldim simdi onu anlamadim ama... Sana yükseliyorum bebeyim

Bahele cicegimin yapragimin dedigine bahele.

Çökmüş sensin 15 sene de sana yakisir.

Ne güzel sövdün hey maşallah

Film ben 31 yaşındayım beybi. Otuz bir. Osbir.
Bunu kabullen artık
30a basmamak mi.. cilek 31 (otuzbir) oldu bile peheyy. Sanki kendi yasi geri gidiyor...

Ben niye cilege yükseldim simdi onu anlamadim ama... Sana yükseliyorum bebeyim
Kadın 31 olduğuma inanamıyor diye kıskandın mı
Üzülme yakında sen de 31 olacaksın, sana da inanamayız gönlün olur

Nası 31 ya, sen benim gözümde küçücüksün 26 falan değil misin

Şuan hatırladım ben sana yine dedim bunu daha önce değil mi, gerçekten kabullenemiyorum yaşını.
33 oluyorum depresyona girelim gel beraber

Kim sovdu ya kendi kendine mana cikarma ahahsh cicegim dedim yapragim dedim. Poncik bir yapraksin sen benim icin :galp :galp

31 olacagim ama napalim, basa cekilir....

Hey gidi bundan aylar önceydi. Abazan ve hapis kadınlar burada ahlaksızca konuşuyordu. Ben ağzım açık okurdum yazılanları. Ne yabanlar heba oldu bu başlıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…