- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçük öğle uykusunda ama her an uyanabilir. Kendimi ne zaman patlayacağı belli olmayan bomba gibi hissediyorum. Anlıyorum seni.Turuncu basa basa geliyor, benim bebeler başımdan gitmiyor.
Tam rüyanın en heyecanlı yerinde uyandırılmak gibi ya da işte benzer bir eylemde kapı çalması, offf...
Vanderin bulduğu asiyi gercekten olmak ister miydin......İşte ben de bir süre hayatın gerçeklerine direndim ama öff dedim dünyayı benim karın kaslarım mı kurtaracak, sal gitsin. Şuan gülerken dalgalanan bir göbeğim var, huzurluyum.
@Vander, aşıyı buldun mu yav? Bak seni bekliyorum.
Ahdjskdk canlanmış buralar keyfim yerine geldi.Turuncu basa basa geliyor, benim bebeler başımdan gitmiyor.
Tam rüyanın en heyecanlı yerinde uyandırılmak gibi ya da işte benzer bir eylemde kapı çalması, offf...
Sen hiç iki küçük çocukla 6 ay evde kapalı kaldın mı?Vanderin bulduğu asiyi gercekten olmak ister miydin......
Vander mühendis degil miydi?Vanderin bulduğu asiyi gercekten olmak ister miydin......
Biz bir halt yedik, öğle uykusunu kestik yaza girdiğimizde.Küçük öğle uykusunda ama her an uyanabilir. Kendimi ne zaman patlayacağı belli olmayan bomba gibi hissediyorum. Anlıyorum seni.
Ben putininkine denek olmayı istemiştimVanderin bulduğu asiyi gercekten olmak ister miydin......
Aminn...Ahdjskdk canlanmış buralar keyfim yerine geldi.
Değiştirilecek nevresimlere,
Ütülenecek gömleklere,
Asılacak çamaşırlara, yapılacak yemeklere rağmen güldüm eğlendim.
O derece
Özlemişim.
Bir dahaki pilav gününde
Lyanna Mormont evlenmiş,
Abs çoluk çocuğa karışmış,
Idrakyollariiltihabi , Yokuspokus 2. Leri yapmış
Ve her biriniz bogazınıza kadar ev işine batmış falan olun e mi.
Di mi. Ben miyim şu dunyanın çilekeşi.Aminn...
Bize giren size de girsin ay hayatınızı güzelleştirsin
İşte @Vander 'ın aşısını bile deneyesi geliyor insanın dimi? Bir umut... =))Biz bir halt yedik, öğle uykusunu kestik yaza girdiğimizde.
O sebeple geceleri rahatım, akşam 9 buçuktan sonra bana kaldı hayat ama zibilyon kere uyandıkları için gene olmuyor tam bir dinlenme.
Bir de koca olacak dana, haftasonu hariç dışarda, sanırsın veznedar.
Sabahtan atıyor başıma bebeleri, ölmez de sağ kalırsam eylülde vereceğim kreşe.
Ha baktım tepem attı, yarın veririm
Vander hala ogrenci olur ahshsAhdjskdk canlanmış buralar keyfim yerine geldi.
Değiştirilecek nevresimlere,
Ütülenecek gömleklere,
Asılacak çamaşırlara, yapılacak yemeklere rağmen güldüm eğlendim.
O derece
Özlemişim.
Bir dahaki pilav gününde
Lyanna Mormont evlenmiş,
Abs çoluk çocuğa karışmış,
Idrakyollariiltihabi , Yokuspokus 2. Leri yapmış
Ve her biriniz bogazınıza kadar ev işine batmış falan olun e mi.
Davay davay gezerdin artikBen putininkine denek olmayı istemiştim
Vandere hayli hayli, eti senin kemiği benim minvalindeyim.
Di mi. Ben miyim şu dunyanın çilekeşi.
Ben yandım hepsi yansın
Gezeyim de davay olur davar olur, her yola varımDavay davay gezerdin artik
Korona başından beri izleyip izleyip zevk aldığım tek video
Mazo istemeden hayat sayesinde olduk, sadonun da keyfi başkaymışAğlıyorum şu an.
Niye kendine sürekli bu acıyı yaşatıyorsun.
Var biraz sado-mazo eğilimlerin.
Lyanna Mormont senin uzmanlık alanın mıydı
Odaya girdigimde ders kitabini oksuyordu ahshshs vander bir muamma.Sınava mı hazırlanıyordu o napıyordu.
@Vander
Uzmanlik alani demeyelim teorik bilgim mevcut ama gunluk hayatta olan sekliyle degilAğlıyorum şu an.
Niye kendine sürekli bu acıyı yaşatıyorsun.
Var biraz sado-mazo eğilimlerin.
Lyanna Mormont senin uzmanlık alanın mıydı
Hep alçakgönüllüydün. Yine öylesin.Odaya girdigimde ders kitabini oksuyordu ahshshs vander bir muamma.
Uzmanlik alani demeyelim teorik bilgim mevcut ama gunluk hayatta olan sekliyle degil