• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Tetik parmak sendromu mu uyandırdi bizi kış uykusundan 😅

Biri de demiyor ki yaban sende gel :KK12:

Hey gidi bundan aylar önceydi. Abazan ve hapis kadınlar burada ahlaksızca konuşuyordu. Ben ağzım açık okurdum yazılanları. Ne yabanlar heba oldu bu başlıkta.
Ahahshd seni gorunce hazırlandim, ayaga kalktim, saygi durusuna gectim beybiliboy. Geldi bizimki deyu :D
Artik hapis degiliz :D

Simartma sunu yaa ben çekiyorum sonra :KK70:
Bodur tavuk her daim piliç iste.
Gerçekten zihnimde hep öyle.
Kabullenemiyorum çileğin de artık karta kaçtığını:KK53:
Ekim sonu geldi mi bana gelir yaş bunalımı, millet doğumgünü yaklaşınca mutlu olur, ben bu oktan hayatta 1 sene daha kaldım, gırıştım diye depresyona girerim😂

Neyse ki yalnız değilim, hepimiz kırışıyoruz, turuncu uzaylı, onu katmıyorum bu kategoriye.

Gerçekten zihnimde hep öyle.
Kabullenemiyorum çileğin de artık karta kaçtığını:KK53:
Ekim sonu geldi mi bana gelir yaş bunalımı, millet doğumgünü yaklaşınca mutlu olur, ben bu oktan hayatta 1 sene daha kaldım, gırıştım diye depresyona girerim😂

Neyse ki yalnız değilim, hepimiz kırışıyoruz, turuncu uzaylı, onu katmıyorum bu kategoriye.
Turuncu cocuklarin bakicisi aslinda ben cozdum olayi. Evin 25 yaşındaki dadisi o.

Turuncu cocuklarin bakicisi aslinda ben cozdum olayi. Evin 25 yaşındaki dadisi o.
25 bile fazla, ona 25 dersem ben otomatik 45 e fırlarım.
İnsanın öyle yaşıtı olabilir mi...

Ha çok keyiflen, zevk dolu gecelerlen yaşıyorsa hayatı, yüzüne yansır bilemicim😂

25 bile fazla, ona 25 dersem ben otomatik 45 e fırlarım.
İnsanın öyle yaşıtı olabilir mi...

Ha çok keyiflen, zevk dolu gecelerlen yaşıyorsa hayatı, yüzüne yansır bilemicim😂
Niye gecelerle sinirladin? Belki sabahlari, gündüzleri veya aksamlari da değerlendiriyor hayattan zevk almak icin :D

Yabancım, temizlediğin akladığın pakladığın sicilini bozmasın diye taglememiştim ben seni, hatta forumda konularda görünce tanımıyormuş ayağına yatıyorum sen üzülme diye
😂😂😂😂

İlki hataydı diyelim tamam, ikincisi tercih oluyor bak Yaban, sonra "Vay benim gibi terbiyeli bir gadın" filan diye ağlayıp KKyı terk etmeye kalkma yine?
Ha hah 😂
İsmi lazım değil bir üye bana mesaj atmıştı, hiç çizdiğin profilde biri değilsin diye, aklıma o geldi 😂😂

Gitme konusu belli olmaz tabi eserekli bir insan olduğumdan ama kendi rızamla buradayım. Arz ederim. 😂😂

:KK53:
hayal gücüm bile fakir, yüzüme nasıl çarptın gerçeği...

3 bebeli insan olarak gece harici şey edebiliyorsa, sokakta donla gezerim, o derece iddialıyım😂
3nity 3nity kos gel filmi basket sokaklarinda donla birak noooggluuur.

Kugulu'dan baslayip Tunali ordan Bestekar guzergahi. Ankarada bildigim yerler buralar da ahshs

Back