- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Ayarlayip yapacak, onu da ben mi ayarlayayimSabah, gündüz, 3 çocuk birarda olmuyor ama Lya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayarlayip yapacak, onu da ben mi ayarlayayimSabah, gündüz, 3 çocuk birarda olmuyor ama Lya
Donduz gezenler düşünsün, sadece donla gezerim demedim ki3nity kos gel filmi basket sokaklarinda donla birak noooggluuur.
Kugulu'dan baslayip Tunali ordan Bestekar guzergahi. Ankarada bildigim yerler buralar da ahshs
hayal gücüm bile fakir, yüzüme nasıl çarptın gerçeği...
3 bebeli insan olarak gece harici şey edebiliyorsa, sokakta donla gezerim, o derece iddialıyım
Donsuzluk alicin bileceği iş, ben o mertebeye gelemedim.Meeh iddia dediğin donsuz olur.
Ahash pacali don giyersin. Sonucta o da don.Donduz gezenler düşünsün, sadece donla gezerim demedim ki
Çok şükür ellamm kıçını örten insanım
Bir düşündüm de belki bir ihtimal vardır, çevir kazı yanmasın
Sen de cikarmaya yer mi ariyorsun nedir gunahi boynuna.Meeh iddia dediğin donsuz olur.
Sen de cikarmaya yer mi ariyorsun nedir gunahi boynuna.
Fazla iyi taniyorum. Cok sukur mu desem maalesef mi bilemedim su an aahshdBeni tanıyorsun karşim.
Giydi mi ki çıkarsınSen de cikarmaya yer mi ariyorsun nedir gunahi boynuna.
2 ve daha fazlası çocukla sabahları ve gündüzleri sebişebilen varsa bana da taktik verebilir, biz olduramadik çünkiAyarlayip yapacak, onu da ben mi ayarlayayim
Ara sıra hobi olarak giyiyordur benceGiydi mi ki çıkarsın
Benim alankm degil bu, ben çekiliyorum.2 ve daha fazlası çocukla sabahları ve gündüzleri sebişebilen varsa bana da taktik verebilir, biz olduramadik çünki
Denedik ama olmadı diyorsun, vaaa.2 ve daha fazlası çocukla sabahları ve gündüzleri sebişebilen varsa bana da taktik verebilir, biz olduramadik çünki
Sen yapma annem, sen yapma gülümDenedik ama olmadı diyorsun, vaaa.
Ben gece bile şey edebilseydim üçüncü olurdu kesin de, edemiyoruz işte
Bugünlerde libidom coşuk herhalde.Sen yapma annem, sen yapma gülüm
3 bebeli insan olarak gece harici şey edebiliyorsa, sokakta donla gezerim, o derece iddialıyım
3nity kos gel filmi basket sokaklarinda donla birak noooggluuur.
Kugulu'dan baslayip Tunali ordan Bestekar guzergahi. Ankarada bildigim yerler buralar da ahshs
Ara sıra bazı bazıDenedik ama olmadı diyorsun, vaaa.
Ben gece bile şey edebilseydim üçüncü olurdu kesin de, edemiyoruz işte
Ahajdjdk güzergah ver film,
Yokuspokus koş film donla kalacak ahahsh Ankara ar yu rediiiyyyAhajdjdk güzergah ver film,
Kameraları hazırlayacağız.