- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Sonra dötüm sipariş vermeyi yemeyince evimin pizzacısı oldum. Adım da Loreth Usta artık.
Ah o dışarıdan sipariş edilemeyenler ahh.. Hepimizin derdiydi, hatırlar mısın?
(Çukunata abiler)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra dötüm sipariş vermeyi yemeyince evimin pizzacısı oldum. Adım da Loreth Usta artık.
Musiki neydi deyince bir an yasi kucuk y..yuregi buyuk vander gelip anlatir diye korktum. Deme oyle seyler.Akshsjsjdkd
Benim beden yaşlandı, akıl yaşı ilerlemiyor malum.
Zekayla alakalı sanırım bir sıkıntım var
Musiki neydi la...
Bunca mesaj içinde, en ciddi olanı yazdınız, tırstım bir an.Tetik parmak sendromunu araştırıyorum ondan aradım
Haahahaahh moralim yerine geldiBunca mesaj içinde, en ciddi olanı yazdınız, tırstım bir an.
Basılmış hissettim
Çıplak yakalanmis gibi di mi...Bunca mesaj içinde, en ciddi olanı yazdınız, tırstım bir an.
Basılmış hissettim
Annenizin parmağı nasıl oldu ?Ah o dışarıdan sipariş edilemeyenler ahh.. Hepimizin derdiydi, hatırlar mısın?
(Çukunata abiler)
Uzun zamandır parmağıyla ilgili şikayet duymadım kendisinden.Annenizin parmağı nasıl oldu ?
Bilemedim tabi, cüsse de büyük.Çıplak yakalanmis gibi di mi...
Nereni kapatacagini bilemedin.
Dışarıdan sipariş vermeyi dötüm yemedi, evde kendi çukunata adamımı yaptım diyeceğimi sanıyorsan, yanılıyorsun hanımefendi. Edebimin bir kısmı hala yerinde. =PAh o dışarıdan sipariş edilemeyenler ahh.. Hepimizin derdiydi, hatırlar mısın?
(Çukunata abiler)
Bilemedim tabi, cüsse de büyük.
Malum tek el kapatamıyor
Nerde küçük eleman, tıp bitti bizimki doktor olucek başımızaMusiki neydi deyince bir an yasi kucuk y..yuregi buyuk vander gelip anlatir diye korktum. Deme oyle seyler.
Nerden biliyorsun belki taniyacaklar?Yüzünü gappat yüzünü, öbür yerlerinden tanıyamazlar.
ZaaasssksksjsjsYüzünü gappat yüzünü, öbür yerlerinden tanıyamazlar.
Kucuk eleman deme hırs yapmasin simdiNerde küçük eleman, tıp bitti bizimki doktor olucek başımıza
Beni de karın kaslarımdan tanırlar ya, tüh. Ahahaha. Yok be saldım göbeği, rahat olun.Zaaasssksksjsjs
Lya ve ben için geçerli değil, bu memitolar tanınır be bacım, halka mal olmuşlukları var
Yigidin mali meydandadir film.Zaaasssksksjsjs
Lya ve ben için geçerli değil, bu memitolar tanınır be bacım, halka mal olmuşlukları var
Hakikaten küçük enişte gibi olmuş o tabir
Bir gun herkes gobek salacak. Ben öngörülü bir baagyan olarak pesin satan pardon pesin salan oldum.Beni de karın kaslarımdan tanırlar ya, tüh. Ahahaha. Yok be saldım göbeği, rahat olun.
Ben rahat olsam toplum rahat olmaz loreth.Beni de karın kaslarımdan tanırlar ya, tüh. Ahahaha. Yok be saldım göbeği, rahat olun.
İşte ben de bir süre hayatın gerçeklerine direndim ama öff dedim dünyayı benim karın kaslarım mı kurtaracak, sal gitsin. Şuan gülerken dalgalanan bir göbeğim var, huzurluyum.Bir gun herkes gobek salacak. Ben öngörülü bir baagyan olarak pesin satan pardon pesin salan oldum.