- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Ahahshd seni gorunce hazırlandim, ayaga kalktim, saygi durusuna gectim beybiliboy. Geldi bizimki deyuHey gidi bundan aylar önceydi. Abazan ve hapis kadınlar burada ahlaksızca konuşuyordu. Ben ağzım açık okurdum yazılanları. Ne yabanlar heba oldu bu başlıkta.
Vay yaban sen yasiyor muydunTetik parmak sendromu mu uyandırdi bizi kış uykusundan
Biri de demiyor ki yaban sende gel
Du bakiyim, yaşıyor muşum Lya HanımVay yaban sen yasiyor muydun
Hey gidi bundan aylar önceydi. Abazan ve hapis kadınlar burada ahlaksızca konuşuyordu. Ben ağzım açık okurdum yazılanları. Ne yabanlar heba oldu bu başlıkta.
Gerçekten zihnimde hep öyle.Simartma sunu yaa ben çekiyorum sonra
Bodur tavuk her daim piliç iste.
Yabancım, temizlediğin akladığın pakladığın sicilini bozmasın diye taglememiştim ben seni, hatta forumda konularda görünce tanımıyormuş ayağına yatıyorum sen üzülme diyeDu bakiyim, yaşıyor muşum Lya Hanım
Kenardan sivisalim gangsta bebisim. Idrakin girdigi yerde don tuman kalmaz. Ben hic hazzetmem oyle sohbetlerden.Sen de geldin, yazdın ar ehlak ve zigon sehpa getirdin. Evet.
Turuncu cocuklarin bakicisi aslinda ben cozdum olayi. Evin 25 yaşındaki dadisi o.Gerçekten zihnimde hep öyle.
Kabullenemiyorum çileğin de artık karta kaçtığını
Ekim sonu geldi mi bana gelir yaş bunalımı, millet doğumgünü yaklaşınca mutlu olur, ben bu oktan hayatta 1 sene daha kaldım, gırıştım diye depresyona girerim
Neyse ki yalnız değilim, hepimiz kırışıyoruz, turuncu uzaylı, onu katmıyorum bu kategoriye.
25 bile fazla, ona 25 dersem ben otomatik 45 e fırlarım.Turuncu cocuklarin bakicisi aslinda ben cozdum olayi. Evin 25 yaşındaki dadisi o.
Tetik parmak sendromu mu uyandırdi bizi kış uykusundan
Biri de demiyor ki yaban sende gel
Niye gecelerle sinirladin? Belki sabahlari, gündüzleri veya aksamlari da değerlendiriyor hayattan zevk almak icin25 bile fazla, ona 25 dersem ben otomatik 45 e fırlarım.
İnsanın öyle yaşıtı olabilir mi...
Ha çok keyiflen, zevk dolu gecelerlen yaşıyorsa hayatı, yüzüne yansır bilemicim
Yabancım, temizlediğin akladığın pakladığın sicilini bozmasın diye taglememiştim ben seni, hatta forumda konularda görünce tanımıyormuş ayağına yatıyorum sen üzülme diye
Ha hahİlki hataydı diyelim tamam, ikincisi tercih oluyor bak Yaban, sonra "Vay benim gibi terbiyeli bir gadın" filan diye ağlayıp KKyı terk etmeye kalkma yine?
Vay koçum hosgeldin.Arlılar gelmiş burayaaa
Ben ar-ı bıraktım
Ben aynıyım edepsiz olarak hayatımı sürdürüyorum
Sabah, gündüz, 3 çocuk birarda olmuyor ama LyaNiye gecelerle sinirladin? Belki sabahlari, gündüzleri veya aksamlari da değerlendiriyor hayattan zevk almak icin
Niye gecelerle sinirladin? Belki sabahlari, gündüzleri veya aksamlari da değerlendiriyor hayattan zevk almak icin
Vander tıp hala yaşıyor mu?Arlılar gelmiş burayaaa
Ben ar-ı bıraktım
Ben aynıyım edepsiz olarak hayatımı sürdürüyorum
hayal gücüm bile fakir, yüzüme nasıl çarptın gerçeği...
3 bebeli insan olarak gece harici şey edebiliyorsa, sokakta donla gezerim, o derece iddialıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?