- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Idrakyollariiltihabi gelsene, pilavlı soppet var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isiklari kapatalim yok sansin. Karanlik olsun baslik.Idrakyollariiltihabi gelsene, pilavlı soppet var.
Ameliyat oldumu banaa ameliyat diyorlarUzun zamandır parmağıyla ilgili şikayet duymadım kendisinden.
Zorlamamaya özen gösteriyor sanırım.
Biz bir halt yedik, öğle uykusunu kestik yaza girdiğimizde.
O sebeple geceleri rahatım, akşam 9 buçuktan sonra bana kaldı hayat ama zibilyon kere uyandıkları için gene olmuyor tam bir dinlenme.
Bir de koca olacak dana, haftasonu hariç dışarda, sanırsın veznedar.
Sabahtan atıyor başıma bebeleri, ölmez de sağ kalırsam eylülde vereceğim kreşe.
Ha baktım tepem attı, yarın veririm
Olm ivir zivir her seye agliyorsunuz biz napakEylüle 11 ay olduğunun farkında mısın?
Ayrıca bensiz pilav günü yapmanız üzdü. Lisede de gruplaşırdınız zaten hep. Sırf ben AbsolutPromise 'e sarılıp "susar mısınız kız ağlıyor şu an" diyordum diye dimi?
Ahshd birer birer damlıyor herkesOo alem varmış haber vermemişsiniz
Olm ivir zivir her seye agliyorsunuz biz napak
Bahele cicegimin yapragimin dedigine bahele.O yüzden en genç biz kalmışız. Ağlaya ağlaya deşarj oluyoruz çünkü.
Hepiniz çökmüşsünüz 15 senede
Siz yaş olarak daha aşağıdasınız be yavrum, biz oldlar kendi aramızda değerlendirdik onu.Eylüle 11 ay olduğunun farkında mısın?
Ayrıca bensiz pilav günü yapmanız üzdü. Lisede de gruplaşırdınız zaten hep. Sırf ben AbsolutPromise 'e sarılıp "susar mısınız kız ağlıyor şu an" diyordum diye dimi?
30a basmamak mi.. cilek 31 (otuzbir) oldu bile peheyy. Sanki kendi yasi geri gidiyor...Siz yaş olarak daha aşağıdasınız be yavrum, biz oldlar kendi aramızda değerlendirdik onu.
Henüz 30 a basmamışları ellemedik, tazecikten saydık sizi aşkolsun
Bahele cicegimin yapragimin dedigine bahele.
Çökmüş sensin 15 sene de sana yakisir.
Siz yaş olarak daha aşağıdasınız be yavrum, biz oldlar kendi aramızda değerlendirdik onu.
Henüz 30 a basmamışları ellemedik, tazecikten saydık sizi aşkolsun
Kadın 31 olduğuma inanamıyor diye kıskandın mı30a basmamak mi.. cilek 31 (otuzbir) oldu bile peheyy. Sanki kendi yasi geri gidiyor...
Ben niye cilege yükseldim simdi onu anlamadim ama... Sana yükseliyorum bebeyim
Nası 31 ya, sen benim gözümde küçücüksün 26 falan değil misinNe güzel sövdün hey maşallah
Film ben 31 yaşındayım beybi. Otuz bir. Osbir.
Bunu kabullen artık
Kadın 31 olduğuma inanamıyor diye kıskandın mı
Üzülme yakında sen de 31 olacaksın, sana da inanamayız gönlün olur
Kim sovdu ya kendi kendine mana cikarma ahahsh cicegim dedim yapragim dedim. Poncik bir yapraksin sen benim icin :galp :galpNe güzel sövdün hey maşallah
Film ben 31 yaşındayım beybi. Otuz bir. Osbir.
Bunu kabullen artık
Kadın 31 olduğuma inanamıyor diye kıskandın mı
Üzülme yakında sen de 31 olacaksın, sana da inanamayız gönlün olur
Simartma sunu yaa ben çekiyorum sonraNası 31 ya, sen benim gözümde küçücüksün 26 falan değil misin
Şuan hatırladım ben sana yine dedim bunu daha önce değil mi, gerçekten kabullenemiyorum yaşını.
33 oluyorum depresyona girelim gel beraber
Idrakyollariiltihabi gelsene, pilavlı soppet var.
Ahdjskdk canlanmış buralar keyfim yerine geldi.
Değiştirilecek nevresimlere,
Ütülenecek gömleklere,
Asılacak çamaşırlara, yapılacak yemeklere rağmen güldüm eğlendim.
O derece
Özlemişim.
Bir dahaki pilav gününde
Lyanna Mormont evlenmiş,
Abs çoluk çocuğa karışmış,
Idrakyollariiltihabi , Yokuspokus 2. Leri yapmış
Ve her biriniz bogazınıza kadar ev işine batmış falan olun e mi.