- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Kendimi en iyi anlatacak şeyi ben paylaşırım diyorsun yani
Ben yemek yapmaya gidiyorum, hamaratlığımı konuşturup gerizekalının önde gideni olacağım.
Çünkü poh var yap pilav ye demi, yook olmaz.
İlla o mide bayram edecek...
Kendimi en iyi anlatacak şeyi ben paylaşırım diyorsun yani
3 erkekle baş etmeyi sen, kızının saçını bağlamakla karıştırdın cicim.Ne yapıyorsun ki başka
Ne demek Limonsuz. Ya aslında vücudu çok zorlayıp, sakatlayacak hareketlere abanmadıkça, evde kendi kendine de çözebilirsin. Ama onu bile yapamam diyorsan, senin yerinde olsam şöyle bir yol izlerim; önce Leslie Samson'la başla. Mesela yarım saatlik programları var, 15 gün boyunca, haftada 4-5 gün onu yap.Teşekkürler cevaplar için. Spor yapmam lazım haklısınız ama durumumu anlatma açısından diyorum ki, hiç anlamıyorum. Yani birinin bana şöyle şöyle yap diye göstermesi lazım. O kadar uzağım yani
Çocuklar küçükken de birine danışacak zaman bulamam sanırım
Başka çoraplı karikatür yok mu yav artık bununla anılmak istemiyorumAhahah Allah sizi bildiği gibi yapsın, karikatürlerin hepsi cuk oturmuş ya
Bu @Estraven
Eki Görüntüle 2623728
@AbsolutPromise ve sanat için soyunma merakı
Eki Görüntüle 2623727
cilek.yagmuru
Eki Görüntüle 2623729
NeverOne
Eki Görüntüle 2623732
Ben hiç leslie denemedim sen yaptın mı yapıyor musun? Nasıl faydalı bir şey mi?Ne demek Limonsuz. Ya aslında vücudu çok zorlayıp, sakatlayacak hareketlere abanmadıkça, evde kendi kendine de çözebilirsin. Ama onu bile yapamam diyorsan, senin yerinde olsam şöyle bir yol izlerim; önce Leslie Samson'la başla. Mesela yarım saatlik programları var, 15 gün boyunca, haftada 4-5 gün onu yap.
15 günün ardından 45 dakikalık programa çık, 15 gün de onu yap. Bir ayı böyle tamamla. Vücudun biraz harekete alışsın. Sonra pilates hareketlerine başla ama başlangıç seviyesinden... Haftada 4 gün, yarım saat çalışsan, zaten zayıfmışsın, 4-5 aya taş olursun. Sen Leslie ile siftah yap. Sonrası için kafan karışırsa, yapacak hareket bulamazsan ben sana bulurum uygun program. Ben de yıllardır evden spor yapıyorum zaten.
Bu da bizim genel halimiz:
Eki Görüntüle 2623745
TV izliyorum bugün oğlanı alacağız akşama. Ben akşama kaybolurum biraz. Özledim la çocuğu. Abla diye gelmese bari.Tiktak grubuuu nereye kayboldunuz
TV izliyorum bugün oğlanı alacağız akşama. Ben akşama kaybolurum biraz. Özledim la çocuğu. Abla diye gelmese bari.
Acıktım, ama yemicem. Dana gibi oldum çok utanıyorum
Oha3 4 kaşık Nutella ye, mideni bastırsın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?