• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Hah benim kafa ya, aklımda kalacağına midemde kalsın :KK70:
Ölürken aklım yiyemediklerimde olacak.
Nasılsa ölücez, bari keyfini çıkarayım hayatın.

5 yıl fazla yaşamak için iskender yerine avokado mu yiyeyim :D

1587564898874.png

Ben uzun yaşamak için değil kıyafetlerime sığabilmek için yapıyorum tek derdim güzel görünmek :KK70:
Kocayı aldın artık nikahı sende, sal gitsin :D

Ben tam tersini yapıyorum, dombiliyken adam beni alırsa mükafat olarak evlendikten sonra zayıflarım. Böylece en kilolu halimi seven adamı test etmiş olurum Allahım yine çok zekiyim.

Ben uzun yaşamak için değil kıyafetlerime sığabilmek için yapıyorum tek derdim güzel görünmek :KK70:
Ya benim olabildiğince uzun yaşamam lazım. İki çocuğum var. En az 30 yaşlarını görmem lazım. Bu da 29 sene daha hayatta kalma mücadelesi demek. Bırakın da spor yapayım yani.

Kocayı aldın artık nikahı sende, sal gitsin :KK70:

Ben tam tersini yapıyorum, dombiliyken adam beni alırsa mükafat olarak evlendikten sonra zayıflarım. Böylece en kilolu halimi seven adamı test etmiş olurum Allahım yine çok zekiyim.
Kocişim beni her halimde beğenir zaten, benim derdim kendi göz zevkim :KK70: Hay göbeğine dötüne mıçayım demek istemiyorum aynaya bakınca:KK53:

Ya benim olabildiğince uzun yaşamam lazım. İki çocuğum var. En az 30 yaşlarını görmem lazım. Bu da 29 sene daha hayatta kalma mücadelesi demek. Bırakın da spor yapayım yani.
Sen bana yanıt ver hanımefendi, sözümü kesm.. bak ben seni dinledim. O SESİNİ ALÇALT ÖNCE. Bak ben diy... lütfen ama bir izin verin ya.

Diyorum ki spor sağlıklı bir şey olsa, spor sakatlanması diye bir şey olur muydu?
Olmazdı.
Sağlıklı olmak için spor yaparken sağlığın... ne demek ne alaka.. ben seni dinledim hanfendi sen de beni dinle.

Bakın spor sakatlanması için ayrı birimler varken sporun sağlıklı bir şey olduğunu nasıl iddia edebiliyorsunuz? Bırakın bu dış minnakların oyununu. Çıkarınız ne bu işten? MEDİKAL LOBİSİNE Mİ HİZMET EDİYORSUNUZ?

Sen bana yanıt ver hanımefendi, sözümü kesm.. bak ben seni dinledim. O SESİNİ ALÇALT ÖNCE. Bak ben diy... lütfen ama bir izin verin ya.

Diyorum ki spor sağlıklı bir şey olsa, spor sakatlanması diye bir şey olur muydu?
Olmazdı.
Sağlıklı olmak için spor yaparken sağlığın... ne demek ne alaka.. ben seni dinledim hanfendi sen de beni dinle.

Bakın spor sakatlanması için ayrı birimler varken sporun sağlıklı bir şey olduğunu nasıl iddia edebiliyorsunuz? Bırakın bu dış minnakların oyununu. Çıkarınız ne bu işten? MEDİKAL LOBİSİNE Mİ HİZMET EDİYORSUNUZ?
Ablacım su da sağlıklı ama boğuyor :KK53:

Şu kadarcık :KK70:
Arkadaş spor sağlıklı bir şey olsaydı spor sakatlanması diye bir şey olmazdı.
Sağlıklı olmak için spor yaparken sakatlanıyor insanlar, yazıktır be!

Hah bana bunlarla gelin işte.
Bir bardak kolalık kalori yakıcam diye totomdan ter damlatamam. Ama incelme ayrı :KK70:

Meselası dans. Dans ederek yorulmaya bayılırım.
Yüzmek, at binmek mesela.
Sonra hoşlandığım bir beyle bir iki bardak ılık süt içip hasbihal etmek.

Seks korkulacak bişiy mi? Ama korunuyollağ. E yapmayalım o zaman seks. Aynı mantık. :D

Back