- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Iyi bile dayandın aslında bu kadar ayrı kalmana şaşırdım
OhaBen onu normalde yemiyorum be vicdansız. Mideni bastırsın demiş bi de
Özledim kız, bildiğin yavreeeem diye sarılacağım bi gelsinler. Göndermem daha. Bilerek şimdi alıyorum ki "Getir çocuğumu bana" diyemesin dört gün sokağa çıkma yasağı var nasılsa
Çocuğu gönderip Aidanlı internet sitelerine daldı herhalde
Yemek kaşığı lazım derken sen bana dombili mi diyorsun ahfhaDoğru söylüyor filmdelisi, sana yemek kaşığı lazım, NeverOne a çay kaşığı yeter çok yemesin o, çok acıkmamıştır
E tabii neye yetecek 3 4 kaşık yahu
Çocuğu gönderip Aidanlı internet sitelerine daldı herhalde
Yemek kaşığı lazım derken sen bana dombili mi diyorsun ahfha
Doğumdan sonra ağır spor yapamadığım dönemler yaptım. Kadının temposuna uyunca ter atılıyor, vücudunun hamlığı gidiyor ama onunla kas yapılmaz.Ben hiç leslie denemedim sen yaptın mı yapıyor musun? Nasıl faydalı bir şey mi?
Arkadaşım da Leslie önerdi. Dedim 15 dk 30 dk yapıp kaç kalori yakacağım, şu kadar dedi.Doğumdan sonra ağır spor yapamadığım dönemler yaptım. Kadının temposuna uyunca yer atılıyor, vücudunun hamlığı gidiyor ama onunla kas yapılmaz.
Arkadaşım da Leslie önerdi. Dedim 15 dk 30 dk yapıp kaç kalori yakacağım, şu kadar dedi.
Kendimi yorduğuma değmez dedim vazgeçtim.
Spora bakış açım
Arkadaşım da Leslie önerdi. Dedim 15 dk 30 dk yapıp kaç kalori yakacağım, şu kadar dedi.
Spora bakış açım
Kendini yorduğuna değecek aktiviteleri yazar mısın Lyanna? Belki öyle yardımcı olabiliriz.Arkadaşım da Leslie önerdi. Dedim 15 dk 30 dk yapıp kaç kalori yakacağım, şu kadar dedi.
Spora bakış açım
Şu kadarcıkNe kadarmış?
Ben başlıyorum lesliye (Bir gün inş) maksat kalori malori değil maksat sıkılaşmak olsun.
Hah bana bunlarla gelin işte.Çok kilo verdirmese de acayip incelme sağlıyor ama, sikilasmistim ben yaptığım dönem
Meselası dans. Dans ederek yorulmaya bayılırım.Kendini yorduğuna değecek aktiviteleri yazar mısın Lyanna? Belki öyle yardımcı olabiliriz.
Ben kilo verdiren bi şeyler istiyorum ya. Yaptığım program da kilo vermeyi vaat ediyor ama aynı zaman da kas da yaptırıyor. Yani evet yağdan gidiyor ama ağırlık değişmiyor kas kütlesi artıyor bu sefer. Ben hafiflemek istiyorumDoğumdan sonra ağır spor yapamadığım dönemler yaptım. Kadının temposuna uyunca ter atılıyor, vücudunun hamlığı gidiyor ama onunla kas yapılmaz.
Tamam işte, dans et bir saat. Zumba hiç sevmem ama deli gibi işe yarıyor.Şu kadarcık
Arkadaş spor sağlıklı bir şey olsaydı spor sakatlanması diye bir şey olmazdı.
Sağlıklı olmak için spor yaparken sakatlanıyor insanlar, yazıktır be!
Hah bana bunlarla gelin işte.
Bir bardak kolalık kalori yakıcam diye totomdan ter damlatamam. Ama incelme ayrı
Meselası dans. Dans ederek yorulmaya bayılırım.
Yüzmek, at binmek mesela.
Sonra hoşlandığım bir beyle bir iki bardak ılık süt içip hasbihal etmek.
Ahaha ben de kalori hesabı yaparak yemek yiyordum bi ara, bir kutu ayranla bir dilim baklavanın kalorisi aynıymış. Baklavayı tercih ediyordumŞu kadarcık
Arkadaş spor sağlıklı bir şey olsaydı spor sakatlanması diye bir şey olmazdı.
Sağlıklı olmak için spor yaparken sakatlanıyor insanlar, yazıktır be!
Hah bana bunlarla gelin işte.
Bir bardak kolalık kalori yakıcam diye totomdan ter damlatamam. Ama incelme ayrı
Meselası dans. Dans ederek yorulmaya bayılırım.
Yüzmek, at binmek mesela.
Sonra hoşlandığım bir beyle bir iki bardak ılık süt içip hasbihal etmek.
Onu diyetle desteklemen lazım. Kafana göre olmaz ama çökersin.Ben kilo verdiren bi şeyler istiyorum ya. Yaptığım program da kilo vermeyi vaat ediyor ama aynı zaman da kas da yaptırıyor. Yani evet yağdan gidiyor ama ağırlık değişmiyor kas kütlesi artıyor bu sefer. Ben hafiflemek istiyorum
Yapıyorum arada gaza gelip.Tamam işte, dans et bir saat. Zumba hiç sevmem ama deli gibi işe yarıyor.
Evet ben de o yok bu ara maalesef. Şeker diyeti yaptım bir dönem acayip işe yarıyor çok güzel bi şey keşke devam edebilsem.Onu diyetle desteklemen lazım. Kafana göre olmaz ama çökersin.
Hiç kalori hesabı yapmadım. Baktığım zaman da amaan canım sağolsun deyip yedim zaten.Ahaha ben de kalori hesabı yaparak yemek yiyordum bi ara, bir kutu ayranla bir dilim baklavanın kalorisi aynıymış. Baklavayı tercih ediyordumtabi meselenin sadecee kalori olmadığını sonradan anladım
Niye, halılar küçük ebat mıydı, dürülemiyor muydun içine?Çok kilo verdirmese de acayip incelme sağlıyor ama, sikilasmistim ben yaptığım dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?