• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Iyi bile dayandın aslında bu kadar ayrı kalmana şaşırdım :KK70:

Özledim kız, bildiğin yavreeeem diye sarılacağım bi gelsinler. Göndermem daha. Bilerek şimdi alıyorum ki "Getir çocuğumu bana" diyemesin dört gün sokağa çıkma yasağı var nasılsa 😂

Özledim kız, bildiğin yavreeeem diye sarılacağım bi gelsinler. Göndermem daha. Bilerek şimdi alıyorum ki "Getir çocuğumu bana" diyemesin dört gün sokağa çıkma yasağı var nasılsa 😂

Kaynanamın karantinası bitsin de ben de yollayacağım kızı ya, yalnız kalmayı özledim :(

Doğumdan sonra ağır spor yapamadığım dönemler yaptım. Kadının temposuna uyunca yer atılıyor, vücudunun hamlığı gidiyor ama onunla kas yapılmaz.
Arkadaşım da Leslie önerdi. Dedim 15 dk 30 dk yapıp kaç kalori yakacağım, şu kadar dedi.
Kendimi yorduğuma değmez dedim vazgeçtim.

Spora bakış açım :D

Arkadaşım da Leslie önerdi. Dedim 15 dk 30 dk yapıp kaç kalori yakacağım, şu kadar dedi.
Kendimi yorduğuma değmez dedim vazgeçtim.

Spora bakış açım :D

Ne kadarmış?
Ben başlıyorum lesliye (Bir gün inş) maksat kalori malori değil maksat sıkılaşmak olsun. 😐

Ne kadarmış?
Ben başlıyorum lesliye (Bir gün inş) maksat kalori malori değil maksat sıkılaşmak olsun. 😐
Şu kadarcık :D
Arkadaş spor sağlıklı bir şey olsaydı spor sakatlanması diye bir şey olmazdı.
Sağlıklı olmak için spor yaparken sakatlanıyor insanlar, yazıktır be!

Çok kilo verdirmese de acayip incelme sağlıyor ama, sikilasmistim ben yaptığım dönem
Hah bana bunlarla gelin işte.
Bir bardak kolalık kalori yakıcam diye totomdan ter damlatamam. Ama incelme ayrı :D

Kendini yorduğuna değecek aktiviteleri yazar mısın Lyanna? Belki öyle yardımcı olabiliriz. 😬
Meselası dans. Dans ederek yorulmaya bayılırım.
Yüzmek, at binmek mesela.
Sonra hoşlandığım bir beyle bir iki bardak ılık süt içip hasbihal etmek.

Doğumdan sonra ağır spor yapamadığım dönemler yaptım. Kadının temposuna uyunca ter atılıyor, vücudunun hamlığı gidiyor ama onunla kas yapılmaz.
Ben kilo verdiren bi şeyler istiyorum ya. Yaptığım program da kilo vermeyi vaat ediyor ama aynı zaman da kas da yaptırıyor. Yani evet yağdan gidiyor ama ağırlık değişmiyor kas kütlesi artıyor bu sefer. Ben hafiflemek istiyorum :cry:

Şu kadarcık :KK70:

Bir bardak kolalık kalori yakıcam diye totomdan ter damlatamam. Ama incelme ayrı :KK70:

Tamam işte, dans et bir saat. Zumba hiç sevmem ama deli gibi işe yarıyor.

Şu kadarcık :KK70:

Bir bardak kolalık kalori yakıcam diye totomdan ter damlatamam. Ama incelme ayrı :KK70:

Ahaha ben de kalori hesabı yaparak yemek yiyordum bi ara, bir kutu ayranla bir dilim baklavanın kalorisi aynıymış. Baklavayı tercih ediyordum :KK70:tabi meselenin sadecee kalori olmadığını sonradan anladım:KK53:

Ben kilo verdiren bi şeyler istiyorum ya. Yaptığım program da kilo vermeyi vaat ediyor ama aynı zaman da kas da yaptırıyor. Yani evet yağdan gidiyor ama ağırlık değişmiyor kas kütlesi artıyor bu sefer. Ben hafiflemek istiyorum :cry:
Onu diyetle desteklemen lazım. Kafana göre olmaz ama çökersin.

Tamam işte, dans et bir saat. Zumba hiç sevmem ama deli gibi işe yarıyor.
Yapıyorum arada gaza gelip.
Bachata, salsa, merengue, chacha ile başlayıp zaten zumbadaki bazı danslara kadar geliyorum. Ama düzenli değil işte, paşa gönlüm istediğinde. Onu da spor olsun diye değil dans etmeyi özlediğim için yapıyorum.
Halay çekeyim bari.
Ne demişler,

Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür, halay her yere.

Ahaha ben de kalori hesabı yaparak yemek yiyordum bi ara, bir kutu ayranla bir dilim baklavanın kalorisi aynıymış. Baklavayı tercih ediyordum :KK70:tabi meselenin sadecee kalori olmadığını sonradan anladım:KK53:
Hiç kalori hesabı yapmadım. Baktığım zaman da amaan canım sağolsun deyip yedim zaten.
Belli olmuyor mu halimden hafha

Back