- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.233
- 598
Onu bunu bilmem de, regl olayım en azından birkaç gün içinde diye dua ediyorum.Evet ya ciddi ciddi halk tv bunu tartıştı
Teravih olmayacağı için tadı olmazmış.
Cünkü her ramazan teravih kaçırmazlar
Başka kimi tuttu ki? Aaaaa!!!Kıız lorethi de mi tuttun karıştırıp?
Nasıl ya, ne ilişkisi bu?
Yok yav, gerizekalı geyiği onlar.Dini konu maksatlı değil, cahilliğimden soruyorum, bu ayın zamanı belli neticede. İnsanların bunu değiştirme yetkisi var mı ki? Baba abes geldi ama bilmiyorum da.
Tabi ki yok.Dini konu maksatlı değil, cahilliğimden soruyorum, bu ayın zamanı belli neticede. İnsanların bunu değiştirme yetkisi var mı ki? Baba abes geldi ama bilmiyorum da.
Dini konu maksatlı değil, cahilliğimden soruyorum, bu ayın zamanı belli neticede. İnsanların bunu değiştirme yetkisi var mı ki? Bana abes geldi ama bilmiyorum da.
Şimdi çileğin özel hayatını deşifre etmek istemiyorum ama milli bayrak tutucu o, dur ya neydi şu düğün dernekte bayrak tutana ne denirdiBaşka kimi tuttu ki? Aaaaa!!!cilek.yagmuru bir açıklama bekliyorum. Kim o şırfırıntı?
Biz genelde eylülde gideriz, erteleme gereksizTemmuz u erteleyelim bu sene. Zira tatile gidemiyoruz
Ahan da bu kadar mantıklı.
Zor durumdayım, giydiklerimi yakıştıramıyorum kendime anlıyor musunKilo almaya çalışmak mı , yüreğim dayanmaz bu soruya cevap vermeye
Valla vücutttaki birçok şeyin çözümü spor ya da estetik cerrahi. Şimdi gidip göbeğe liposuction, kalçalara dolgu yaptırmayacağını düşünerekbel, karın çalıştıracak egzersizlere yönelmeni öneririm. Oradaki kas oranını arttırırsan, pörtlemeler azalır neticede. Ben de en çok göbekten alan bir insanım. Salsam elma şekeri gibi olurum yani, bacaklar ince filan. İşte sporla bele ağırlık veriyorum o yüzden.
Teşekkürler cevaplar için. Spor yapmam lazım haklısınız ama durumumu anlatma açısından diyorum ki, hiç anlamıyorum. Yani birinin bana şöyle şöyle yap diye göstermesi lazım. O kadar uzağım yani+1
Ben de armutum. Anamdan miras, kilo alırken yağlar önce g.te basene yapışıyor.. Neyse ki baldırlarım ince de bir de onunla baş etmiyorum.
Ben de kalca basen ağırlıklı spor yapıyorum.
Once spor yapmaya başka, 1 ay kadar sonra protein ağırlıklı beslen, diyet kalorini arttır, popoya squat, karın için hafif ama cok tekrarlı egzersiz şeklinde yapmayı deneyebilirsin.
Genetik diye bir sey var, ne kadar etkili olur bilmiyorum ama yapacak olduğun bu :)
Çok tekrarlı hafif egzersizler inceltir,
Ağırlıklı yada vücut ağırlığını kullandıkların beslenme ile desteklersen kas yaptırır
Kıız lorethi de mi tuttun karıştırıp?
Nasıl ya, ne ilişkisi bu?
Başka kimi tuttu ki? Aaaaa!!!cilek.yagmuru bir açıklama bekliyorum. Kim o şırfırıntı?
Beğenmedim arya çünkü sabah
6.50 'den beri ayaktayım.
Ne güneş parlak ne renkler farklı.
Yuvana bayrak direği diktim herhaldeOrtalığı karıştırmasana
Masum masum oturuyorum evde.
Bayılıyorsunuz yuva yıkmaya!!!1!!1
Kimseyi tabii ki. Gangsta bir ara foto makinesini vermişti elime, ondan bahsediyor
Burası da boşandırma meraklısı kadınlarla dolu, bunu biliyorsun. Prim verme onlara lütfen
ya sjajsjjjs tamam yazmıyorum bir şeyAbsolutPromise dün yazdıklarını okudum, ama cevap yazamamıştım.
Sana da şunu diyorum:
Eki Görüntüle 2623723
en sondaki de sen dimiAhahah Allah sizi bildiği gibi yapsın, karikatürlerin hepsi cuk oturmuş ya
BuEstraven
Eki Görüntüle 2623728
AbsolutPromise ve sanat için soyunma merakı
Eki Görüntüle 2623727
cilek.yagmuru
Eki Görüntüle 2623729
NeverOne
Eki Görüntüle 2623732
Yanlışlıkla kalmış sildim hemen hahhaya sjajsjjjs tamam yazmıyorum bir şey
en sondaki de sen dimibunlar ne o zaman
Yuvana bayrak direği diktim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?