Coronasavar

Evet ya ciddi ciddi halk tv bunu tartıştı
Teravih olmayacağı için tadı olmazmış.
Cünkü her ramazan teravih kaçırmazlar
Onu bunu bilmem de, regl olayım en azından birkaç gün içinde diye dua ediyorum.
Aynı anda tahammül edemem kocayla, sigara belası yüzünden zombi ile hulk arası bir şeye dönüyorum ben.
Alıştırmalı geçiş sınavı istiyorum

Dini konu maksatlı değil, cahilliğimden soruyorum, bu ayın zamanı belli neticede. İnsanların bunu değiştirme yetkisi var mı ki? Baba abes geldi ama bilmiyorum da.
Yok yav, gerizekalı geyiği onlar.
Ve gerizekalı olanlar tv ye bile taşıdı bunu haklısın aklının karışmasında:)

Dini konu maksatlı değil, cahilliğimden soruyorum, bu ayın zamanı belli neticede. İnsanların bunu değiştirme yetkisi var mı ki? Baba abes geldi ama bilmiyorum da.
Tabi ki yok.
Halk TV de konuşulmuş saçma bir muhabbet.
Herkes bildiği yerden konuşsa keşke ama dinde herkesin uzmanı olduğu bir alan bizim memlekette.

Başka kimi tuttu ki? Aaaaa!!! cilek.yagmuru bir açıklama bekliyorum. Kim o şırfırıntı?
Şimdi çileğin özel hayatını deşifre etmek istemiyorum ama milli bayrak tutucu o, dur ya neydi şu düğün dernekte bayrak tutana ne denirdi
Aha ondan işte, tuttuğunu karıştırdı zaar.

Kilo almaya çalışmak mı , yüreğim dayanmaz bu soruya cevap vermeye
Zor durumdayım, giydiklerimi yakıştıramıyorum kendime anlıyor musun Teşekkürler cevaplar için. Spor yapmam lazım haklısınız ama durumumu anlatma açısından diyorum ki, hiç anlamıyorum. Yani birinin bana şöyle şöyle yap diye göstermesi lazım. O kadar uzağım yani
Çocuklar küçükken de birine danışacak zaman bulamam sanırım

Kıız lorethi de mi tuttun karıştırıp?
Nasıl ya, ne ilişkisi bu?

Ortalığı karıştırmasana
Masum masum oturuyorum evde.
Bayılıyorsunuz yuva yıkmaya!!!1!!1

Başka kimi tuttu ki? Aaaaa!!! cilek.yagmuru bir açıklama bekliyorum. Kim o şırfırıntı?

Kimseyi tabii ki. Gangsta bir ara foto makinesini vermişti elime, ondan bahsediyor
Burası da boşandırma meraklısı kadınlarla dolu, bunu biliyorsun. Prim verme onlara lütfen

Yuvana bayrak direği diktim herhalde

AbsolutPromise dün yazdıklarını okudum, ama cevap yazamamıştım.
Sana da şunu diyorum:

Eki Görüntüle 2623723
ya sjajsjjjs tamam yazmıyorum bir şey
en sondaki de sen dimi bunlar ne o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…