• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

18f7e1f2a7aeaa2a98a14d0804dec14e.jpg

Kizlaaar, günaydiiin! Evet, yeni uyandim. Evet, bu saatte! Sizcede dünya bir farkli degilmi? Günes böyle daha güzel isik veriyor. Renkler daha...renkli görünüyor. Hayat ne güzel yaaa :KK36:
Beğenmedim arya çünkü sabah
6.50 'den beri ayaktayım. 🥴
Ne güneş parlak ne renkler farklı.🙄

Günaydın yoldaşlar,

Doktora gittim, eşim arabada çocuklarla bekledi, muayene uzun sürmedi, bir kan verdim. Neyse, ön teşhis mastit yönünde ama bugün çok iyiyim, hatta öğleden sonra durumum değişmezse spor bile yapmayı düşünüyorum. Doktora giderken utandım vallahi, böyle iyi hissedince. Durumumu anlatınca, mastiti de söyleyince, ona yordu ama kan değerlerine, enfeksiyon durumlarına bakacak önlem olarak. Bu arada mastit de geçti gibi, incecik bir sızı kaldı. Kızımı bol bol emzirdim, sağ olsun sondaj makinesi gibi iş görüyor. O kadar çok emzirmişim ki yavrucuğum bugün altın renginde mıçmaya başladı. Yenidoğan anaları anlar. Diğerleri bize buna niye anlatıyor ya diye pofflayıp küçümseyebilir. :KK53:
Hastaneye girerken bandana bile taktım. Arabaya geri binerken dezentektanla duş almış kadar oldum, montumu bile poşete tıkıp, arabanın bagajına tıktım. Maskemi hiç çıkarmadım zaten. Corona buna rağmen bulaştıysa, kendisine üstün başarı ödülü veririm ancak.

Çok geçmiş olsun iyi olmana sevindim gözün aydın olsun.

Bu sene koronadan ertelenecek diyolla.
Kocamın önerisi ise dönüşümlü olmak, 1 sen tut 1 ben diyor.
Aynı anda bulunmak riskliymiş.
Dini konu maksatlı değil, cahilliğimden soruyorum, bu ayın zamanı belli neticede. İnsanların bunu değiştirme yetkisi var mı ki? Bana abes geldi ama bilmiyorum da.

Back