- 21 Ağustos 2015
- 31.327
- 94.978
- 37
-
- Konu Sahibi Askhikayemm99
Merhaba açıkçası bende sipariş ettim yaklaşık 140 civarında tuttu. Ve hamileyim gelde o ürünleri teslim al. Şaka gibi bir durumdayız gerçekten. Alsan birtürlü almasan birtürlü. Dezenfekte etmek şart. Acaba eczanelerde püskürtmeli dezenfekte ilaçları var mıdır ki??Kardeşim makyöz olduğu için baya birsürü almış ıste fırçasıydı, çantasıydı, bovul vs.. 150 tl yakın para ödemiş.
Dün yutubdan izledim paketlenmis kargodan bulasmaz dediler amaKızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
Geçenlerde kiz kardeşim bir kaç ürün çinden sipariş etmiş, makyaj fırçaları vs.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Sizce böyle bir virüs bir nesneden insana geçebilirmi?
bu panık atak degıl obsesıf oluyor yalnızYa zaten panik atagim var. Durmadan kotu oluyorum. Bir de bu virus cikti basimaHaftaya yurt disina ucacagim.. Uzakdogulular da oluyor ucakta Kara kara dusunuyorum.
Buaksam da cin mali bir kulakligi elledim kulagima falan taktim. Sonradan aklima geldi.. Biliyorum birsey olmaz.. Kim bilir kac ay once ithal edildi de Turkiye'ye geldi. Ama gel de bunu panik atagima anlat. Offfff
bu panık atak degıl obsesıf oluyor yalnız
sadece bunun ıcın degıl hayatınızda boyle yasadıgınız stresler vardır doktora gıttınız mı bunun ıcın
Imha etsin ozaman ben nebiliyimE çöpten alan biri paketi açtığında nolacak? Tüm ülkeye mi yayılacak?
Ben satıcı ile iletişime geçip paramı almıştım kargo yoldayken ama sonra kargo geldi paramı almama rağmen. Bu sefer tekrar iletişime geçtim ve tekrar para ödedim. Başka bir ürün içinde aldım yanlış geldi iade etmek istedim iade edilir dendi ama açıkcası uğraşmadım. İade edilir dendi ama çözemedim nasıl etsem iade eee gümrük var vs vs dedim ama bir araştırın bence.Yok edilmiyor kargo yolda olduğu için malesef.