- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
-
- Konu Sahibi Askhikayemm99
Aynen öylevirüsler 72 saaten fazla dışardan yaşamıyorlar. siparişinizi karantine alın))
simpsonlar corona virüsü yaz belki bu fikir sahibi yapar bence alma derimKızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
Geçenlerde kiz kardeşim bir kaç ürün çinden sipariş etmiş, makyaj fırçaları vs.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Sizce böyle bir virüs bir nesneden insana geçebilirmi?
Kızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Virüsler uzun süre yaşayabilir bilgisine nereden Sahip oldunuz acaba? Virüsler canlı organizma ile temas halinde değilse birkaç saatten fazla yaşayamazlar. Basit bir biyoloji bilgisi bu. Lütfen insanları yanlış bilgilerle korkutup, tedirgin etmeyin.
E çöpten alan biri paketi açtığında nolacak? Tüm ülkeye mi yayılacak?Tuh. E ozaman alıp eve sokmadan çöpe atacak hemen .saçma ama . Iptal edilemiyor mu sipariş
Bugün haberlerde uzman dr açıkladı. Problem olmaz gıda maddesi olmadığı sürece dedi. Ama yine de almamakta Fayda var. Ben artık küçük oyuncak olsun hediyelik eşya tabak çanak Çin malı olupta piyasa da satılan hiç bir şey almamayı düşünüyorumKızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
Geçebilir bence. Çünkü mikroplar el içlerinde ve ter bezi bölgelerinde sık görülür. Ben lens kullanıyorum. Optik te ki kişi bana lens kabını elini yıkamadan önce aç sonra elini yıka lensi tak dedi. Kapağı bile mikrop bulaştırabiliyor dedi. Senin ki de makyaj fırçası. Bulaşır bence almaKızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.