- 5 Ocak 2020
- 103
- 55
- 34
-
- Konu Sahibi Askhikayemm99
Nebiliyim hani infeksiyonlu bir insan hapşırıp elini sürdüyse, bizde yanlışlıkla elledimizden sonra agiz burunumuzu ellersek gecme ihtimali varimi acaba diye düşündümSolunum yolu ile diyorlar . Kişiye temas vs. Iciniz rahat etmiyorsa almayın gitsin
Bence içiniz rahat etmiyorsa almayın. Stres olmaktansa zaten çok çok önemli şeyler de değilmiş. Burdan da alınır aynilariNebiliyim hani infeksiyonlu bir insan hapşırıp elini sürdüyse, bizde yanlışlıkla elledimizden sonra agiz burunumuzu ellersek gecme ihtimali varimi acaba diye düşündüm
Kardeşim makyöz olduğu için baya birsürü almış ıste fırçasıydı, çantasıydı, bovul vs.. 150 tl yakın para ödemiş.Bence içiniz rahat etmiyorsa almayın. Stres olmaktansa zaten çok çok önemli şeyler de değilmiş. Burdan da alınır aynilari
Amaan sağlık mi o mu yani . Alın ozaman ne diyim :) ben sizin içiniz rahat etsin diye dedim . Wuhan dan yayılıyormuş. Ben şangay guanzo ve pekin e gidip geliyorum devamlı yani allah korusun bir şey olmadi ama belli de olmaz ki bunların işleri. Herseyden korkar olduk şaka gibiKardeşim makyöz olduğu için baya birsürü almış ıste fırçasıydı, çantasıydı, bovul vs.. 150 tl yakın para ödemiş.
Evet en iyisi almamak peki kargo kapıya gelirse ne yapsın ki?Amaan sağlık mi o mu yani . Alın ozaman ne diyim :) ben sizin içiniz rahat etsin diye dedim . Wuhan dan yayılıyormuş. Ben şangay guanzo ve pekin e gidip geliyorum devamlı yani allah korusun bir şey olmadi ama belli de olmaz ki bunların işleri. Herseyden korkar olduk şaka gibi
Bilmem ki geri iade yapılıyor muymuşEvet en iyisi almamak peki kargo kapıya gelirse ne yapsın ki?
Hayır yapılmıyor malesefBilmem ki geri iade yapılıyor muymuş
Tuh. E ozaman alıp eve sokmadan çöpe atacak hemen .saçma ama . Iptal edilemiyor mu siparişHayır yapılmıyor malesef
Yok edilmiyor kargo yolda olduğu için malesef.Tuh. E ozaman alıp eve sokmadan çöpe atacak hemen .saçma ama . Iptal edilemiyor mu sipariş
Kardeşim makyöz olduğu için baya birsürü almış ıste fırçasıydı, çantasıydı, bovul vs.. 150 tl yakın para ödemiş.
virüsler 72 saaten fazla dışardan yaşamıyorlar. siparişinizi karantine alın))Kızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
Geçenlerde kiz kardeşim bir kaç ürün çinden sipariş etmiş, makyaj fırçaları vs.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Sizce böyle bir virüs bir nesneden insana geçebilirmi?
Her sene bi virüs çıkarıyırlar başımıza. Ben artık inanmıyorum böyle şeylere. Kesinlikle ensesi kalın ilaç firmalarının, ya da başka maddi çıkarı olan kişilerin işine yarıyor bu salgın haberleri. !! İnsanlık varolduğundan beri herhangi bi virüs ya da başka bi şey yüzünden soyu tükenmedi görüldüğü üzere. Hunharca üremeye de devam ediyor bütün dünya ..!!virüsler 72 saaten fazla dışardan yaşamıyorlar. siparişinizi karantine alın))