Corona virüsü ve Çin'den sipariş

Bencede sokmayın kargoyu almayın bence

Almayın ya biraz dikkat edin
Hastalıktan kırılıyor ortalık
Çin’den makyaj fırçası çok mu önemli ya

çin den nefret ediyorum hem uygur Türklerine karşı tutumu hem de "tepesi güneşe bakan her seyi yemeleri" nedeniyle. Ancak kargo alıyorsanız bunu güvenle eve alabilirsiniz. Şöyle ki, kargonun gelişi bir aya yakın sürede oluyor. Ola ki virüs çinden çıktıktan sonra öldü ve diğer güzergahlarda yeniden poşete virüs yapıştı. Gelen kargo poşetini sulandırılmış çamaşır suyuyla spreyleyin ve kurulayın. Poşetin içinde virüsün yaşama ihtimali olmasa da içinize sinmiyorsa poşetin içindekileri de aynı şekilde çamaşır suyuyla spreyleyin. Sonra ellerinizi yıkayın. Ben kargo almada risk görmüyorum açıkçası.

Aldıklarının poşetini hemen atsın eve sokmadan.
10 gün de evde bir odada bekletsin oraya hiç girmesin.
10 gün sonra fln virüs varsa ölür heralde

Aralık'ta n beri dokunmadım derken.
Hastalık son buldu açıklaması gelince mi açacaksınız yani dünyada bitince sizin paketteki virusde otomatik ölecek mi

Nebiliyim hani infeksiyonlu bir insan hapşırıp elini sürdüyse, bizde yanlışlıkla elledimizden sonra agiz burunumuzu ellersek gecme ihtimali varimi acaba diye düşündüm
Evet var kolunuzun içine hapsurun yada oeceteye diye boşuna demiyolar naylonlarda 4 saat yasiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…