- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.498
-
- Konu Sahibi Askhikayemm99
Bencede sokmayın kargoyu almayın benceKızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
Geçenlerde kiz kardeşim bir kaç ürün çinden sipariş etmiş, makyaj fırçaları vs.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Sizce böyle bir virüs bir nesneden insana geçebilirmi?
Aralık'ta n beri dokunmadım derken.Uretim karantina olan eyaletlerde durdu.diger eyaletler isine gucune normal hayatina devam ediyor.
Bazi bolgelerde kismi karantina kosullarini artirdilar.yani siz siparis ettiginiz surece ticaret devam ediyor diye biliyorum.ben de 11.11 indiriminden faydalanip siparis vermistim.kargom da cok hizli geldiaraliktan beri bekliyor balkonda hic dokunmadim bile 1 seneyi bulur hastaligin son bulmasi diyor bazi uzmanlar.izleyip gorucez artik.hijyene dikkat edicez saglikli beslenicez vucut direncini artiricaz.ama irandaki vakalar gozumu korkuttu.ciddi onlemler almalari lazim.
Aralık'ta n beri dokunmadım derken.
Hastalık son buldu açıklaması gelince mi açacaksınız yani dünyada bitince sizin paketteki virusde otomatik ölecek mi
Evet var kolunuzun içine hapsurun yada oeceteye diye boşuna demiyolar naylonlarda 4 saat yasiyoNebiliyim hani infeksiyonlu bir insan hapşırıp elini sürdüyse, bizde yanlışlıkla elledimizden sonra agiz burunumuzu ellersek gecme ihtimali varimi acaba diye düşündüm
Hem de 17 gün diyorlar, korktuğum kadar varmışhttps://www.facebook.com/Bundan bulasan virus esyada da yasar
Ben de aynenBu konuyu zamanında okuyup gülmüştüm. Ciddiye bile almamıştım. Simdiki halimle cevap veriyorum.
Paketi almayin ya da eldivenle cope atin.