-
- Konu Sahibi Askhikayemm99
Hangi uzmanlar link verir misinizUzmanlar birşey sipariş etmeyin diyorlar
Link bilmiyorum ben hemşireym hastanedeki uzmanlarımız Almayın diyorlar virüs mutasuona uğrayabilir şuan kimse kesin konuşamaz instagramda teoman.china var takip edin oda sipariş etmeyin diyor paylaşıyor ülkedeki durumuHangi uzmanlar link verir misiniz
Virus cok cabuk bulasiyormus ve giysi yada hediye kutu vs icinde yasayip yasamadigini gos teren bir bilimsel veriyok..bence bu donemde cinden birseyler getirmek risk.ben olsam iadeveder almazdim. Cunku bulasirsa olduruyor !hayatla kumar oynanmazKızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
Geçenlerde kiz kardeşim bir kaç ürün çinden sipariş etmiş, makyaj fırçaları vs.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Sizce böyle bir virüs bir nesneden insana geçebilirmi?
Bende internette ntv habere röportaj veren bir uzmandan dinledim de bulasmaz diyeLink bilmiyorum ben hemşireym hastanedeki uzmanlarımız Almayın diyorlar virüs mutasuona uğrayabilir şuan kimse kesin konuşamaz instagramda teoman.china var takip edin oda sipariş etmeyin diyor paylaşıyor ülkedeki durumu
Az önce bir görüntü izledim çinli kargocu virüsün diğer insanlarada geçmesi için paketin içine tükürüp paketi öyle teslim ediyorKızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Evet 72 saat yaşayabilirler ama şöyle düşünün gümrüktekilerde risk altında kutunun dışınada bulaşabilir. Almak zorunda olanlar gönderiyi eldivenle alıp birkaç gün balkonda bekletsin daha sonra eczanede satılıyor alkolle silsin yeterliBende internette ntv habere röportaj veren bir uzmandan dinledim de bulasmaz diye
Virusler canli bisey olmadıkça cok yasayamazmis
aynen
bırde kım bılır ne zaman sıparıs verıldı cınden gelmesı en az 1 ay suruyor o kadar surede zaten paketler karantınaya alınmıs gıbı olur e o hastalara doktorlar nasıl yaklasıyor nasıl tedavı uyguluyorlar oyle dusunursek gelen paketı de aynı sekılde maske ve eldıvenle acıp sılıp kullanabılırız
nerdeyse aldıgımız nefes bıle çinde uretılıyor artık :)
Katılmıyorum.Cansız bir şeyde canlı kalamaz virüs. Ben olsam dezenfektan girişir kullanırım.
bu bahsedılen vırus sızın ıddaa ettıgınız tarzda degıl genel olarak vırusler hakkında zaten konusmuyoruz gundemdekı vırus ıcın dedıgınız gecerlı olsa suan dunyada herkes hasta olurdu.Virüsler yüzlerce sene canlı konak olmadan kristalize olup cansız forma bürünüp, tekrar canlı bir konak bulduklarında canlı hale gelip konağı enfekte edebilen varlıklardır. Aksini iddia eden enfeksiyon uzmanı yorumunu okudum ama katılmıyorum. Ben olsam kargoyu asla almazdım. 150 lira canımdan daha kıymetli değil.
Katılmıyorum.
Kızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.