Corona virüsü ve Çin'den sipariş

Bulaşabilir niye bulaşmasın virüs bu nerden geleceği bellimi illaki onlara dokunan da bi insan Allah muhafaza dikkatli olalım

Arkadaslar asagidaki linki okuyun lutfen

Virus cok cabuk bulasiyormus ve giysi yada hediye kutu vs icinde yasayip yasamadigini gos teren bir bilimsel veriyok..bence bu donemde cinden birseyler getirmek risk.ben olsam iadeveder almazdim. Cunku bulasirsa olduruyor !hayatla kumar oynanmaz

Bende internette ntv habere röportaj veren bir uzmandan dinledim de bulasmaz diye
Virusler canli bisey olmadıkça cok yasayamazmis

Urunleri steril etmenin bir yolu yok mu ki? Olmaz olmaz ama olaki gripli birisi mikrobunu istemeden de olsa birakmissa virusler kac gun aktif kaliyormus.onu ogrenirseniz daha iyi olur.en azindan aktif halleri sona erince acarsiniz kargoyu.

Az önce bir görüntü izledim çinli kargocu virüsün diğer insanlarada geçmesi için paketin içine tükürüp paketi öyle teslim ediyor

Telefon alacaktim ben de turkiyeden ama uretim yerini gorunce vazgectim bir sure. Bilmiyorum etkisi olur mu ama insan bir cekiniyor

Bende internette ntv habere röportaj veren bir uzmandan dinledim de bulasmaz diye
Virusler canli bisey olmadıkça cok yasayamazmis
Evet 72 saat yaşayabilirler ama şöyle düşünün gümrüktekilerde risk altında kutunun dışınada bulaşabilir. Almak zorunda olanlar gönderiyi eldivenle alıp birkaç gün balkonda bekletsin daha sonra eczanede satılıyor alkolle silsin yeterli

Virüsler yüzlerce sene canlı konak olmadan kristalize olup cansız forma bürünüp, tekrar canlı bir konak bulduklarında canlı hale gelip konağı enfekte edebilen varlıklardır. Aksini iddia eden enfeksiyon uzmanı yorumunu okudum ama katılmıyorum. Ben olsam kargoyu asla almazdım. 150 lira canımdan daha kıymetli değil.

Son düzenleme:
bu bahsedılen vırus sızın ıddaa ettıgınız tarzda degıl genel olarak vırusler hakkında zaten konusmuyoruz gundemdekı vırus ıcın dedıgınız gecerlı olsa suan dunyada herkes hasta olurdu.

Sterilize etmeniz gerekir her ihtimale karşı çünkü getirdiğiniz ürünlerde eğer virüs ya da mikrop varsa ki büyük ihtimal olabilir.. çevrenizdeki herkesi etkilersiniz şehrinizi dahi.. lütfen dikkatli olun. Para değil sağlık önemlisi.. allah kimseye dermansız dert vermesin..

Canım ben sürekli aliexpress ve eBay alışverişi yapan birisi olarak söylüyorum 20gunden aşağı gelmiyor kargolar ve bir virüsün canli organizmalar üzerinde olmadan uzun bir süre yasayabilmesi çok zor o yüzden korkma bence

Güvenilir bir sitede okudum; virus canli yuzeyince olmayinca 2 gun hayatta kalamiyormus. Sinirbilim.com da idi sanirim. Bulursam atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…