- 4 Şubat 2019
- 3.841
- 8.581
-
- Konu Sahibi Askhikayemm99
Sterilize edip öyle kullanırsınızKızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
Geçenlerde kiz kardeşim bir kaç ürün çinden sipariş etmiş, makyaj fırçaları vs.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Sizce böyle bir virüs bir nesneden insana geçebilirmi?
Çin malı her şeyden kaçının hanımlar.
Kuaföre gittiğinizde bile sorun, ürünler Çin malıysa kaçın.
Komşumun kızı 2-3 ay önce profesyonel makyaj yaptırdı kuaförde. Makyaj yüzünü mahvetti. İltihaplı yaralar döktü.
Çok şükür ciddi bir tedaviyle yüzü kurtuldu. Artık kendine özel makyaj malzemeleri alıp kendi makyajını kendi yapıyor.
Neden bu konunun bildirimi geldi?
aynen ya konu sahibinin özeligi neyyyyyyy
ek bilgi gözümüz aydin almanyada bir kiside positiv cikmis.. benim yakinimda... tebrik ederim ülkeyi
Mantikli tabii ama o fircalar yuz goz ve dudaklarla temas edicek.bu konuyu en iyi doktorlar boyologlar falan bilir sanirimVirüsün çinden gelen bir kargoyla hayatta kalabilmesi için biyolojik bir nesneye tutunmayı gerekir. Eğer ki gıda veyahut biyolojik başka bir ürün satın alırsanız bulaşabilir ama onun haricinde bulaşması gerçekleşmez.
Boyolog degil biyolog yanlis yazmisimMantikli tabii ama o fircalar yuz goz ve dudaklarla temas edicek.bu konuyu en iyi doktorlar boyologlar falan bilir sanirim
Ben sorun olmayacağını düşünüyorum bakalım belki bu konu ile ilgili yetkililerden açıklama gelir.Mantikli tabii ama o fircalar yuz goz ve dudaklarla temas edicek.bu konuyu en iyi doktorlar boyologlar falan bilir sanirim
Bnce illaki bulasir cunku sonucta ordaki insanlar elliyo dokunuyo ordada warsa oyle bi hastalik dikkat edin almayin sipariisi dusun grip olyoz ellerden bulasiyo diyozKızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
Geçenlerde kiz kardeşim bir kaç ürün çinden sipariş etmiş, makyaj fırçaları vs.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Sizce böyle bir virüs bir nesneden insana geçebilirmi?