Corona virüsü ve Çin'den sipariş

Benim kayınpederim sürekli çinde ıvır zıvır alıyor . Iadede ediyor ilettişim kurup . Bi araştırın bence

Sanmiyorum, solunum yoluyla bulasan bir hastalik ve sizden once kargocular tehlike altinda olur diye dusunuyorum. Iciniz rahat olsun.

Kızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.

Geçenlerde kiz kardeşim bir kaç ürün çinden sipariş etmiş, makyaj fırçaları vs.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Sizce böyle bir virüs bir nesneden insana geçebilirmi?
Ben olsam öyle bir riske girmezdim

Canım eğer tereddütün varsa kaç TL olursa olsun ben olsam sağlığımı tehlikeye asla atmazdım ve sadece kendi sağlığın da söz konusu değil eğer bu illet virüs gelirse toplum sağlığını da tetikleyen bir durum, biliyorsunuz ki hızla yayıldı VS. VS.. İnsan korkuyor.. Bu çocuk hepten evhamlı yaptı beni :anne::KK1:

Kardeşim makyöz olduğu için baya birsürü almış ıste fırçasıydı, çantasıydı, bovul vs.. 150 tl yakın para ödemiş.

Gelecek olan ürünleri gozden cikaramiyorsa, kutuya direkt temas etmeyecek sekilde kutuyu eldivenle acsin ve icindekileri sprey dezanfektanla fısfıs yaparak dezanfekte etsin. Ben olsam risk almazdim sahsen. Makyözmüş bi de. Eger urunler virus barindiriyorsa baskalarinin günahına da girmis olacak.

Kızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.

Geçenlerde kiz kardeşim bir kaç ürün çinden sipariş etmiş, makyaj fırçaları vs.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Sizce böyle bir virüs bir nesneden insana geçebilirmi?
Ama şu an heryer de uyarı veriyorlar. Ali expresten falan aldığınız kargosu gelmemiş ürünleri kabul etmeyin diye. Bence almasın.

Aklıma direk Simpsons'ın şu karesi geldi😁

Eklentiler

• IMG-20200128-WA0000.jpg
    IMG-20200128-WA0000.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 48
Sanki biraz fazla abartmışsınız. Öyle bir şey olmaz bence. Ben de yeni alacağım ürünleri, hiç takmıyorum. Canlıdan canlıya bulaşır virüs. Uzun süre canlı kalmaz cansız bir şeyde. Ben siparişimi birkaç güne teslim alacağım.

aynen ya konu sahibinin özeligi neyyyyyyy

ek bilgi gözümüz aydin almanyada bir kiside positiv cikmis.. benim yakinimda... tebrik ederim ülkeyi

Sen almadın kargocuya yazık eğer öyle birşey olursa bi müddet almayın şu sitelerden sen teslim almadan eğerki varsa kargoda bir sorun otomatikmen bizim ülkemizdeki kaegocuyada geçicek🤔🤔😔😔

X