Corona virüsü ve Çin'den sipariş

ilk günden beri corona virüsü, wuhan'daki insanlardan gelen bilgiler, WHO açıklamaları vb her yeri takip ediyorum ve açıklanan şey ise kargolardan bulaşmayacağı. kuluçka süresini örnek verenler olmuş ancak insanlardaki kuluçka süresi üzerinden bu örnek verilemez. ayrıca normal griple karşılaştıranlar çıkmış, bu da çok yanlış.

Valla bende bu virüsü cok kafaya takmis durumdayim. Hatta esim oglum ve kendim icin maske siparis ettim. Daha yeni domuz gribini cok zor atlattik. aklım cıkıyor.

Bu arada ben bu virüsun yemekten icmekten bu denli yayilacagini sanmiyorum. Biliyorsunuzdur kehanetler vardi. Çin dünya devi olucak amerika cinin güdümüne girecek diye. Ben bunun ekonomisine zarar verme amaci olabilecegini düsünüyorum. aşı üretimi icin 1.5 ay gerekliymis dagitilmasi 2 ayi bulur yakinda amerika biz aşı geliştirdik diye çıkış yaparsa hiç şaşırmam.

Almayın candan önemli mi

Almayin.bhgun yabanci haber kanallarinda izledim durum ciddi gercekyen cok olwn varmis.uygun sarylar saglandiginda virus cansiz nesneyle de gelebilirmis.almayin lutfen

Bana da bugün paket geldi. Siparişin cinden geleceğini bilmiyordum bile.sayfada yazmiyordu. bende henüz acmadim. Araştırıyorum daha. Bugün almanyada ilk çocuğa da bulaşmış. Aileyi karantina altına aldılar.

Çin'den gelen videolar çok ürkütücü. Adamlar birden yere düşüp ölüyor. Nasıl öldüğünü anlamıyor. Diğer ülkelerde de görülmeye başlandı umarım buraya gelmez nolur gelmesin

Virüs sadece canlı ortamlarda çoğalıyormuş. Tc de açıklama yapan bir doktor böyle söyledi. Gelen paketlerden birşey olmaz orda birüsler yaşayamaz içiniz rahat etmiyorsa da hepsini deterjanlı suyla silin dedi

Virusu tam tanimlayamamisken inanmiyorum izledigimmkanal da bulasabilir dedi.net bi soylem yok.

Eldivenle alıp balkona koyup önce havalanması gerekmiş tv denmişti ondan sonra imha edin çöpte direk koliyle atmayın başkaları açabilir başkasının canı yanmasın

Ucak seferleri durudurlmus cin e.benim izledigimnhaberde uygun sartlar olusursa yasar yaziyodu deger mi riske atmaya 3 kurus icin.

aklıma bu video geldi, insan Bi acaba mı diyor
İstihbarat servisleri bilinçaltına girmek ve oradan insan davranışlarını yönlendirmek için özellikle ve özellikle çizgi filmleri kullanırlar. Ve bunda da başarılı olmuşlar senin yazdıklarına göre.

3 harfli ABD ile 3 harfli Çin arasında svaş var ve bu savaş birinci aşamada ekonomik savaş ile başladı. Savaşın ikinci boyutu biyolojik savaş ile ekonomik savaş birlikte gidiyor.
Aynı oyun Türkiye ye de oynamıştı. Kuş gribi diye çıkarıldı. Türkiye de kuşların burnu akıyor da; Bulgaristan Romanya da kuşlara geçmiyor mu? Amaç Türkiye nin kendine has tavuk ırkını kendilerine öldürttürmek ve İsrail ırkı laboratuvarlarda oluşturulan tavuk ırkını yaygınlaştırmak.

Efendim maske takacaz. Peki çelik kasadan hatta duvardan geçen mikroplar o çabut parçası maskeden geçmeyecek mi? Maske üreten fabrikaların işleri katlasın amaç. Yarın bir de koruyucu aşı çıkartacaklar ve herkes o aşıyı yaptırmak için mezbahaya giden inekler gibi sıraya dizilecekler.

Siteden arkadaşlar arasında para toplayıp benim uçak biletlerimi ve masraflarımı karşılarsa ben şu an Çin e giderim.

Almayınca ölme ihtimaliniz yok ama alırsanız bir ihtimal de olsa ölme ihtimaliniz var bu şekilde düşünün isterseniz

Ediliyor hanfendi ali ekspres den aldıysa kardeşiniz daha kargo yolda iken vazgeçip edebilirsiniz malları alındı olarak onaylayın sonra tartışma açın tartışmada seçenekler var işaretleyip ücreti de yazın sebep Olarak ta malların gelmesi uzun sürdüğü için vazgeçtim diye açıklama yazın 15gün içerinde sonuçlanıyor aynısını ben yaptım parayı iade ediliyor mutlaka ben geçen sene kumaş aldım çok kere bir kaçından vazgeçtim hemen iade ettiler ama satıcı bazı satıcılar öneri sunuyor kabul etmesin öneriyi hesabında 15günlük süre içerinde takip etsin tartışma bölümünün üzerine tıklayarak dediğim gibi satıcı öneri sunabilir malını satmak için kabul butonu ve red butonu var red butonuna basarsa parası kartına iade ediliyor

Ortada bir gercek var.virus.insanlar ölüyor.o ya da bu sebeple.bulasici.bu acidan baksak.

Ortada bir gercek var.virus.insanlar ölüyor.o ya da bu sebeple.bulasici.bu acidan baksak.
Ne sebeple yayilmis olursa olsun.kusura bakmayin da Çin in ekonomisini ya da kuresel ekonomiyi degil once insan saglgini dusunurum.kaldi ki Uygur Turku,Turkiye ye kacan insanlar var.neler yaptiklarini birinci agizdan dinledim ve virusle ilgili endiselendigim tek nokta Dunyaya yayilmasi.Çin ekonomisinin zarara gormesi,ABD nin ilac satmasi vs gercekten ilgilenmiyorum.Dunyaya bulasmasin.onlemler alinsin.Ipek yolu canlandirilmaya calisiliyordu vs.dogrudur oladabilir. Ama su an net bir gercek var.bu bir hastalik,tedavisi yok,yayiliyor.o zaman ya olacini biz bulalim,ya da bulunana kadar onlemimizi alalim.bu kadar basit yaklasiyorum olaya.

Ha kimse ölmesin tabi ki nerede olursa olsun.kimse zarar gormesin.o ayri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…