-
- Konu Sahibi Askhikayemm99
Almayın candan önemli miKızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.
Geçenlerde kiz kardeşim bir kaç ürün çinden sipariş etmiş, makyaj fırçaları vs.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Sizce böyle bir virüs bir nesneden insana geçebilirmi?
Virusu tam tanimlayamamisken inanmiyorum izledigimmkanal da bulasabilir dedi.net bi soylem yok.Virüs sadece canlı ortamlarda çoğalıyormuş. Tc de açıklama yapan bir doktor böyle söyledi. Gelen paketlerden birşey olmaz orda birüsler yaşayamaz içiniz rahat etmiyorsa da hepsini deterjanlı suyla silin dedi
İstihbarat servisleri bilinçaltına girmek ve oradan insan davranışlarını yönlendirmek için özellikle ve özellikle çizgi filmleri kullanırlar. Ve bunda da başarılı olmuşlar senin yazdıklarına göre.aklıma bu video geldi, insan Bi acaba mı diyor
Ortada bir gercek var.virus.insanlar ölüyor.o ya da bu sebeple.bulasici.bu acidan baksak.İstihbarat servisleri bilinçaltına girmek ve oradan insan davranışlarını yönlendirmek için özellikle ve özellikle çizgi filmleri kullanırlar. Ve bunda da başarılı olmuşlar senin yazdıklarına göre.
3 harfli ABD ile 3 harfli Çin arasında svaş var ve bu savaş birinci aşamada ekonomik savaş ile başladı. Savaşın ikinci boyutu biyolojik savaş ile ekonomik savaş birlikte gidiyor.
Aynı oyun Türkiye ye de oynamıştı. Kuş gribi diye çıkarıldı. Türkiye de kuşların burnu akıyor da; Bulgaristan Romanya da kuşlara geçmiyor mu? Amaç Türkiye nin kendine has tavuk ırkını kendilerine öldürttürmek ve İsrail ırkı laboratuvarlarda oluşturulan tavuk ırkını yaygınlaştırmak.
Efendim maske takacaz. Peki çelik kasadan hatta duvardan geçen mikroplar o çabut parçası maskeden geçmeyecek mi? Maske üreten fabrikaların işleri katlasın amaç. Yarın bir de koruyucu aşı çıkartacaklar ve herkes o aşıyı yaptırmak için mezbahaya giden inekler gibi sıraya dizilecekler.
Siteden arkadaşlar arasında para toplayıp benim uçak biletlerimi ve masraflarımı karşılarsa ben şu an Çin e giderim.
Ne sebeple yayilmis olursa olsun.kusura bakmayin da Çin in ekonomisini ya da kuresel ekonomiyi degil once insan saglgini dusunurum.kaldi ki Uygur Turku,Turkiye ye kacan insanlar var.neler yaptiklarini birinci agizdan dinledim ve virusle ilgili endiselendigim tek nokta Dunyaya yayilmasi.Çin ekonomisinin zarara gormesi,ABD nin ilac satmasi vs gercekten ilgilenmiyorum.Dunyaya bulasmasin.onlemler alinsin.Ipek yolu canlandirilmaya calisiliyordu vs.dogrudur oladabilir. Ama su an net bir gercek var.bu bir hastalik,tedavisi yok,yayiliyor.o zaman ya olacini biz bulalim,ya da bulunana kadar onlemimizi alalim.bu kadar basit yaklasiyorum olaya.Ortada bir gercek var.virus.insanlar ölüyor.o ya da bu sebeple.bulasici.bu acidan baksak.
Ha kimse ölmesin tabi ki nerede olursa olsun.kimse zarar gormesin.o ayri.Ne sebeple yayilmis olursa olsun.kusura bakmayin da Çin in ekonomisini ya da kuresel ekonomiyi degil once insan saglgini dusunurum.kaldi ki Uygur Turku,Turkiye ye kacan insanlar var.neler yaptiklarini birinci agizdan dinledim ve virusle ilgili endiselendigim tek nokta Dunyaya yayilmasi.Çin ekonomisinin zarara gormesi,ABD nin ilac satmasi vs gercekten ilgilenmiyorum.Dunyaya bulasmasin.onlemler alinsin.Ipek yolu canlandirilmaya calisiliyordu vs.dogrudur oladabilir. Ama su an net bir gercek var.bu bir hastalik,tedavisi yok,yayiliyor.o zaman ya olacini biz bulalim,ya da bulunana kadar onlemimizi alalim.bu kadar basit yaklasiyorum olaya.