Corona virüsü ve Çin'den sipariş

Çok mühim bisey değilse alma bence hem o uv mikrop temizliyor ama asıl sorun virus

güneşte tutun yeter. bu kadar zahmete gerek yok bence... yinede tercih sizin...

Gen gün bizede geldi Çin'den kargo almıyoruz dedik geri gönderdik bu kadar zor olmamalı ya o kadar pimpirikli bı insansanız hic almayın cokmu mühim??

Cansız nesneler uzerinde yaşamayan virüs müş.

Cin suan üretimi durdurmadi mi? Cogu insan evlerinde karantinada diye biliyorum..

Büyük markalar sirketlerini kapatmis gecici süreligine diye okumustum.

Cin suan üretimi durdurmadi mi? Cogu insan evlerinde karantinada diye biliyorum..

Büyük markalar sirketlerini kapatmis gecici süreligine diye okumustum.
Uretim karantina olan eyaletlerde durdu.diger eyaletler isine gucune normal hayatina devam ediyor.
Bazi bolgelerde kismi karantina kosullarini artirdilar.yani siz siparis ettiginiz surece ticaret devam ediyor diye biliyorum.ben de 11.11 indiriminden faydalanip siparis vermistim.kargom da cok hizli geldiaraliktan beri bekliyor balkonda hic dokunmadim bile1 seneyi bulur hastaligin son bulmasi diyor bazi uzmanlar.izleyip gorucez artik.hijyene dikkat edicez saglikli beslenicez vucut direncini artiricaz.ama irandaki vakalar gozumu korkuttu.ciddi onlemler almalari lazim.

Merakımdan soruyorum, ne aldınız da bu kadar masrafa girip temizlemeye uğraşacaksınız? Çok pahalı olmalı ki bu kadar uğraşıyorsunuz

Kız sen yoksa hunharca üreyemeyenlerden misin?

Alır almaz eldivenle dezenfekte edin en azından içiniz rahat eder fırçalarda yıkanabilir denfekte ettikten sonra yıkayın güzelce koliyide yakın..

3 gün önce bi paket aldım eşim çok heveslenip hırdavat malzemesi almış (ailemize katkısı çok önemli gibi) illa al bişey olmaz dedi valla gaza geldim aldm ama bi an pişman oldm. Eldiven takıp beze çamaşır suyu döküp heryerini sildim çöplerini hemen kaldırdım ama içim içimi yemiyo değil

Birseyi merak ettim. Ultrraviyole virusleri oldugunu emin misiniz ? Oyle olsa herkes deterjan yerine onu kullanmaz miydi? Olduruyorsaki hemen bende alayim valla

Kargoyla bulaşmaz diye duydum. Ama yinede dikkat edin derim.

Gecen gun tvde bir uzman bu soruyu yanitladi. Tehlike yok. Cinden gelen kargo 3 4 haftada geliyor. Nasil bi virus 3 4 hafta bir nesnede yasasin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…