Corona virüsü ve Çin'den sipariş

Ben uygun fiyatlı diye bir marketten kulaklık almıştım. Biraz kullandıktan sonra bir baktım Çin malıymış. Aynı endişeyi ben de duydum ama şu ana kadar sorun çıkmadığına göre kullanmaya devam ederim. Teknolojik üründen ziyade gıda ve oyuncaklara dikkat etmek lazım bence.

Arkadaşlar düşündüm de virüs ölmez ki kristal hâle gelip yeniden canlanmaz mı ?(lise biyolojisi)
Kulaklığı iade mi etsem acaba içime kurt düştü. Artık tüm teknolojik ürünler çinden geliyor ne yapacağız?

Kızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.

Geçenlerde kiz kardeşim bir kaç ürün çinden sipariş etmiş, makyaj fırçaları vs.
Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
Sizce böyle bir virüs bir nesneden insana geçebilirmi?
Bızde gelen kargoyu almadık
Gelen zaten su haznelı fırcaydı resım ıcın 😂😂
Getıren görevliye sırke sıkıp uzaklastırıcaktım ama yapmadım😂😂😂

Gecen gun bir video izledim kesinlikle almayin kargolari iade edin diyorlardi. Iade islemlerinide anlatiyorlardi ama hic alisveris yapmadigim icin orayi dikkatli izlememistim.

Nebiliyim hani infeksiyonlu bir insan hapşırıp elini sürdüyse, bizde yanlışlıkla elledimizden sonra agiz burunumuzu ellersek gecme ihtimali varimi acaba diye düşündüm
Amaç burda örtülü bir savaş var Çin in ticaretine darbe vurmak.
Mesela haberlerde deniyor ki: ''Çin'de insanları üstüste toplu mezarlara gömüyorlar.'' En büyük yalan; Çin de insanları mezara gömmezler yakarlar. Çin de mezarlık olmaz ki. Sonra şunu yediler yarasa yediler ondan oldu deniyor. Çinliler bin yildan fzla süredir yarasa yiyormuş zaten.
Ben zaten Uygur Türklerine yaptıklarından dolayı Çin malı almıyordum.

Kızlar şu yeni duyulan coronavirüs hakında çok araştırma yaptım ve acayip bir şekilde kafaya takmış bir durumdayım.

Kargosu daha yolda gelmek üzeri. Bende çok panik atak bir insan oldum için o kargoyu hiç eve almamasını söyledim.
İnşallah getirmiyorlardır alışveriş sitesini kapatmaları lazım.Valla bize öyle ya da böyle bulaşacak gibi geliyor ama hayırlısı

çok komiksiniz. Devir teknoloji devri, bilgi çağı. Bu kadar makyaj malzemesi araştırana kadar virüsleri ve bulaşım yollarını araştırsanız bu durumlara düşmezdiniz.

bence bulaşır risk var ama hic o risk e girmemek gerekli solunum yolu ile bulastıgı ıcın grip gibi gelen malzemede varsa bulasır paketlenırken olabılır

Eger boyle bir sakinca olsaydi devlet kargolara da yasak getirirdi diye dusunuyorum ama bilemedim :/

Kartonda bakteriler ölür diyor uzmanlar ama yinede güvenmemek lazim.... Almayin

06C5CD16-BBF5-4631-8796-401FFAEDD8FF.jpeg
582783CF-125C-4271-B6F1-4A25219653C7.jpeg

X