Corona testim pozitif

Bencede çok daraldı

Kıyamam, üzülmeyin atlatacaksınız inşallah. Bol su için, ishal varsa su kaybı da vardır. Bol bol dinlenin, düzenli beslenmeye çalışın. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, dualarım sizinle. Anacığınızı,babanızı da anlıyorum sizi yalnız bırakmak istemiyorlar büyük ihtimalle. Allah yardımcınız olsun, geçecek kolaycacık inşallah.

Beni strese sokan onlar canım.Başka hiç bir şey deil

Pozitif oldugunuzu bilene kadar ailenizle temasiniz normaldi o yüzden evden baskasina gitsinler demeniz cok yanlış. Belki otel ya da günlük kiralik bir yere gidebilirler aslında günlük kiralik yeri 2 hafta kiralayip sizde orada kalabilirsiniz. Onlar icin daha zor olur çünkü.

Gecmis olsun insallah cabucak iyilesirsiniz. Bağışıklık guclendirici şeyler yemeniz iyi olabilir

şu covid yok diyenlere ağız dolusu sayasım var.
gencecik 35-40 yaşında hastalıksız doktorlar eczacılar hemşireler öldu. grip olsalar ölecekler miydi? bir insana antibiyotik verilmesi öldurur mu?
yok bill gates yok buyuk resim falan.
sağlık bakanlığındakilere hakaret bu resmen, o insanlar vatandaşlarımızı kurtarmak için çabalıyor, yanlış tedavi uygularlar mı?

Boğaz ağrısı, nefes darlığı ve öksürük şikayeti

Neden oluyormus böyle topluca belirtiler o zaman sacma sapan bir mantığı olmayan atmasyon duyurular bence.

bu arada check ettim teyit.org dan. YANLIŞ.

EĞER BÖYLE DUŞUNUP ÖZENSİZ DAVRANAN BİRİ YUZUNDEN ÖLURSEM COVİD OLURSAM, HAKKIM SONUNA KADAR HARAM OLSUN.

evden nerdeyse hiç çıkmıyoruz, herşeyi yıkıyoruz, sevdiklerimizi görmuyoruz. yok şuymuş da buymuş. eğer butun toplum benim gösterdiğim özeni gösterse şu an belki vaka sayısı sıfırlanmıştı.

Cok geçmş olsun vitamn hapı kulllanın uykunuza dinlenmenize dkkat edin siz daha evvel konu açmıstınız cok dkkat ediyorm insanlar duyarsız diye dimi bazen ne kadar dkkat etsekte buluyo Rabbm şifa versin

Doktorunuza sorabilirsiniz.. yanlış yönlendirmiş olmak istemem
Evet sorayim en iyisi. Bu amcanin dedikleri de güzel sarimsak zencefil hep dogal antibiyotik ama bircok kisi sabah icince sorun yasar diye düşünüyorum. Bol bol sarimsak sogan yemek lazim havalar sicak diye bu ara boşladım

Evet sorayim en iyisi. Bu amcanin dedikleri de güzel sarimsak zencefil hep dogal antibiyotik ama bircok kisi sabah icince sorun yasar diye düşünüyorum. Bol bol sarimsak sogan yemek lazim havalar sicak diye bu ara boşladım
Evet canım doğal şeyler.. aç karnına içemedim ben maalesef.. Bi iki yudum atıştırıp içtim benim mideM hassas olduğu için.. Akşamlarıda bol soğan salatası.. Allahım hepimizi korusun inşAllah

İyi akşamlar, eşim temaslı ve 7-8 gündür boğazı yanıyor fakat doktorlar ona test te yapmadı karantina da vermedi.
Bende 5 gündür koku alamıyorum başka bir belirtim yok. Tabii ki çıkmıyoruz dışarı.

Emziriyorum hiçbirşey kullanmıyorum, ve 2 küçük çocuğum var dinlenmek değil 10 dk otursam yeter. Sürekli hareket halındayım. Yemek de normal me varsa onu yiyorum bugün balık yedim ve bol meyve . Napcağımızı bilmiyoruz, corona pozitif olanları otobüsle eve yolluyorlar. Kaçış yolu yok evet.

İnşallah başka belirti vermez.

İlaçsız atlatan çok kişi okuduk burada özellikle hamileler emzirenlere ilaç vermiyorlarmış belirti yoksa.

Yaşayan var mı? İlaçsız kaç günde geçer bu şey.

Eşim söylemezse bebeğimin altına kaka yaptığını bile hissetmiyorum koku yok.

Bazı semptomlar demişsiniz sonra sadece ishal demişsiniz. İshal dışında başka bir semptom var mıydı?

Geçmiş olsun aniden mi başlıyor bu koku kaybı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…