Corona testim pozitif

Aynen bende sadece ıshal vardı ve su an çok yaygın

Önce arayıp yetkililere bilgi verin . İhtiyacınız olan bazı ilaçları evde tedavi için size getiriyolar. Sonra özel bişey değil genel olarak sağlıklı beslenin her zaman ve yaşlı anne babanızdan uzak durun maske takın ki bulassa bile virüs yükleri artmasin

Gecmis olsun. Ailenize test yapilmistir diye umuyorum aileniz dahil herkesten uzak durun. Odanizdan disari cikmayin havalandirin odanizi surekli. Her gün dus almaya dikkat edin. C vitamini alin. Parasetamol vermidon ya da aspirin kullanin gunde 1 kez. Bal tuketin. Meyve ve sebze tuketiminizi arttirin. Belli birşey yok bu virus için ama her zamankinden daha saglikli beslenmeye ozen gösterin ailece

Tesekkur ederım

Sonuç bugun acıklandı test yapılmadı .Bilmiyorum/(

nisan ayında bizde yakalandık hem kendi ailem hem küçük ailem.ailem de babam ve kardeşlerim de belirtti olmadı annem astım ve şeker hastası olduğu için biraz daha ağır geçirdi ama hepsi birlikte karantinadydılar yine biz de aynı şekilde iki çocuk ve ebeveynler olarak karantina daydık bebekle ben 6 gün hastanede yatmış tık kendimiz belirti yaşamadık

İnşallah dua edın lütfen

Dua edın lutfen

Canım ev o kadar çokkı oteldede sorun yok.Benı bırakmıolar
Anneniz ve babanızda inşallah değildir ama pozitif olma ihtimalleri var..eğer ki pozitiflerse gittikleri evdekilere veya oteldekilerede bulaştırma ihtimalleri var.tek başlarına kimseyle temas etmeden kalabilecekleri ev varsa gitsinler tabiki ama yoksa diğer insanları da riske atmasınlar..böyle böyle yayılıyor bu virüs.siz evde ayrı bir odada kalın temas kurmayın..mümkünse wc banyo ayrı olsun..çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsınız bu süreci..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…