Annemle babam gıtse rahatlayacagımNe kadar moralini yüksek tutarsan ve dikkat edersen o kadar çabuk toparlanısın
Acaba taşıyıcı olduklarından şüphelendikleri için mi gitmiyorlar? Evet çok masraflı olur ama onlara bir süreliğine otel ayarlasanız?Annemle babam gıtse rahatlayacagımGıtmıolar
Aynen bende sadece ıshal vardı ve su an çok yaygınArkadaşlar çok çok dikkatli olun lütfen. Yakın zamanda bir tanıdığıma covid teşhisi konuldu. Sıfır belirti ile gitti hastaneye. Covid temaslı olduğu için test yaptırmak istemişti. Pozitif çıktı. Bugün 7.günü ve hala sıfır belirti. Eğer doktorları zorla ikna edip test yaptırmasaydı kim bilir ben dahil kaç kişiyle görüşecekti. Genç değil bu arada 50nin üzerinde. Hastalık belirtisi göstermiyor diye kimsenin yanında maskenizi çıkarmayın ve yakın temasta bulunmayın.
Canım ev o kadar çokkı oteldede sorun yok.Benı bırakmıolarAcaba taşıyıcı olduklarından şüphelendikleri için mi gitmiyorlar? Evet çok masraflı olur ama onlara bir süreliğine otel ayarlasanız?
Yok canım ben hastanede tedavi gördümNe yedın canım tekmıydın evınde???
Allah şifa versin.Aynen bende sadece ıshal vardı ve su an çok yaygın
Önce arayıp yetkililere bilgi verin . İhtiyacınız olan bazı ilaçları evde tedavi için size getiriyolar. Sonra özel bişey değil genel olarak sağlıklı beslenin her zaman ve yaşlı anne babanızdan uzak durun maske takın ki bulassa bile virüs yükleri artmasinArkadaşlar işyerınde 1 kişiden çıktı sonra diğerınden derken bazı septomları taşıdıgımı gördüm .Test oldum ve pozıtıfım.Evde yaşlı annem babam ve ben varız.Ne yapmam gerekmektedir?Be yıyıp ne ıcmelıyım
Gecmis olsun. Ailenize test yapilmistir diye umuyorum aileniz dahil herkesten uzak durun. Odanizdan disari cikmayin havalandirin odanizi surekli. Her gün dus almaya dikkat edin. C vitamini alin. Parasetamol vermidon ya da aspirin kullanin gunde 1 kez. Bal tuketin. Meyve ve sebze tuketiminizi arttirin. Belli birşey yok bu virus için ama her zamankinden daha saglikli beslenmeye ozen gösterin aileceArkadaşlar işyerınde 1 kişiden çıktı sonra diğerınden derken bazı septomları taşıdıgımı gördüm .Test oldum ve pozıtıfım.Evde yaşlı annem babam ve ben varız.Ne yapmam gerekmektedir?Be yıyıp ne ıcmelıyım
Tesekkur ederımGecmis olsun. Ailenize test yapilmistir diye umuyorum aileniz dahil herkesten uzak durun. Odanizdan disari cikmayin havalandirin odanizi surekli. Her gün dus almaya dikkat edin. C vitamini alin. Parasetamol vermidon ya da aspirin kullanin gunde 1 kez. Bal tuketin. Meyve ve sebze tuketiminizi arttirin. Belli birşey yok bu virus için ama her zamankinden daha saglikli beslenmeye ozen gösterin ailece
Sonuç bugun acıklandı test yapılmadı .BilmiyorumGecmis olsun. Ailenize test yapilmistir diye umuyorum aileniz dahil herkesten uzak durun. Odanizdan disari cikmayin havalandirin odanizi surekli. Her gün dus almaya dikkat edin. C vitamini alin. Parasetamol vermidon ya da aspirin kullanin gunde 1 kez. Bal tuketin. Meyve ve sebze tuketiminizi arttirin. Belli birşey yok bu virus için ama her zamankinden daha saglikli beslenmeye ozen gösterin ailece
Bazı şeyleri uzaktan söylemek kolay biliyorum. Fakat şuan en büyük ihtiyacınız yüksek moral. Eminim çok zordur ama elinizden geldiğince kendinizi motive etmeye çalışın. Geçip gidecek Allah'ın izniyle.İnşallah
İnşallah dua edın lütfenBazı şeyleri uzaktan söylemek kolay biliyorum. Fakat şuan en büyük ihtiyacınız yüksek moral. Eminim çok zordur ama elinizden geldiğince kendinizi motive etmeye çalışın. Geçip gidecek Allah'ın izniyle.
Dua edın lutfennisan ayında bizde yakalandık hem kendi ailem hem küçük ailem.ailem de babam ve kardeşlerim de belirtti olmadı annem astım ve şeker hastası olduğu için biraz daha ağır geçirdi ama hepsi birlikte karantinadydılar yine biz de aynı şekilde iki çocuk ve ebeveynler olarak karantina daydık bebekle ben 6 gün hastanede yatmış tık kendimiz belirti yaşamadık
Sabah aç karnına mı yaptınız.İzledim harika.Türkiye bilim kurulu başkan yardımcısı tarifi diye youtube ye yazarsanız çıkıyor arkadaşlar mutlaka yapın derim ayrıca c vitamini takviyesi ve bağışıklığı destekleyen yiyecekler
Anneniz ve babanızda inşallah değildir ama pozitif olma ihtimalleri var..eğer ki pozitiflerse gittikleri evdekilere veya oteldekilerede bulaştırma ihtimalleri var.tek başlarına kimseyle temas etmeden kalabilecekleri ev varsa gitsinler tabiki ama yoksa diğer insanları da riske atmasınlar..böyle böyle yayılıyor bu virüs.siz evde ayrı bir odada kalın temas kurmayın..mümkünse wc banyo ayrı olsun..çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsınız bu süreci..Canım ev o kadar çokkı oteldede sorun yok.Benı bırakmıolar
Allah şifa versin inşallahDua edın lutfen
Aç karnına içemedim ben bi kaç atıştırıp içtimSabah aç karnına mı yaptınız.İzledim harika.
Tmm canım sag olAç karnına içemedim ben bi kaç atıştırıp içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?