- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
Korkmana gerek yok evde tedavı görüceksen demek kı çok cıddı değilsin demektşr. Annem de evde tedavı gördü babam da yoğun bakımdaydı ağırdı. İyileştiler çok şükür. Odandan sakın dışarı çıkma yemek vs plastık bardak tabak kullanılsın . Banyo ve tuvaleti aılenle aynı yeri kullanma sık sık çamasır suyu ilede temizlensin. C vitamını önemli vucudun ıcın arada sarımsak rendeleyıp yoğurt yiyebilirsin. Çorba vs zaten tad duygunda yoktur yınede yememezlık yapmamalısın. İlaç vermışlerdir onlar çok ağır mideyı rahatsız eder ama ihmal etme. Her gun aıle helımı arayacaktır bılgı verıceksın. Durumun kötü olursa belirtıceksın hastaneye yatırırlar korkmana gerek yok korkup doktora söylememezlın sakın yapma. Aılende 14 gun karantınada olucak dışarı çıkmaları yasak. 14 gun sonra hastaneye gidip bır test daha yaptırıcaksınArkadaşlar işyerınde 1 kişiden çıktı sonra diğerınden derken bazı septomları taşıdıgımı gördüm .Test oldum ve pozıtıfım.Evde yaşlı annem babam ve ben varız.Ne yapmam gerekmektedir?Be yıyıp ne ıcmelıyım