• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona testim pozitif

Arkadaşlar işyerınde 1 kişiden çıktı sonra diğerınden derken bazı septomları taşıdıgımı gördüm .Test oldum ve pozıtıfım.Evde yaşlı annem babam ve ben varız.Ne yapmam gerekmektedir?Be yıyıp ne ıcmelıyım:KK43:
Korkmana gerek yok evde tedavı görüceksen demek kı çok cıddı değilsin demektşr. Annem de evde tedavı gördü babam da yoğun bakımdaydı ağırdı. İyileştiler çok şükür. Odandan sakın dışarı çıkma yemek vs plastık bardak tabak kullanılsın . Banyo ve tuvaleti aılenle aynı yeri kullanma sık sık çamasır suyu ilede temizlensin. C vitamını önemli vucudun ıcın arada sarımsak rendeleyıp yoğurt yiyebilirsin. Çorba vs zaten tad duygunda yoktur yınede yememezlık yapmamalısın. İlaç vermışlerdir onlar çok ağır mideyı rahatsız eder ama ihmal etme. Her gun aıle helımı arayacaktır bılgı verıceksın. Durumun kötü olursa belirtıceksın hastaneye yatırırlar korkmana gerek yok korkup doktora söylememezlın sakın yapma. Aılende 14 gun karantınada olucak dışarı çıkmaları yasak. 14 gun sonra hastaneye gidip bır test daha yaptırıcaksın

Cok geçmş olsun vitamn hapı kulllanın uykunuza dinlenmenize dkkat edin siz daha evvel konu açmıstınız cok dkkat ediyorm insanlar duyarsız diye dimi bazen ne kadar dkkat etsekte buluyo Rabbm şifa versin
Ben maskede taktım eldıvende kolonyada bunların hiç bir etkısı yokmuş bırının yurt dısından yogenı gelmış ğızıtıf cıkmış soylememıs hepımızı mahvettı

Odada yalnız kal ve tuvalete gitmen gerektiğinde maske ve eldiven tak. Eldiveni odana gelince çöpe at. Havlun ve bardağın ayrı olsun. Annen yemeği kapıya bıraksın ve senin tabaklarını alırken ve makineye koyarken eldiven kullansın. Her defasında eldiveni değiştirsin. Evdeki kapı kollarını her gün çamaşır suyuyla silsin ve evi devamlı havalandırın temiz hava girsin. Çok geçmiş olsun
Tesekkur ederım

şu covid yok diyenlere ağız dolusu sayasım var.
gencecik 35-40 yaşında hastalıksız doktorlar eczacılar hemşireler öldu. grip olsalar ölecekler miydi? bir insana antibiyotik verilmesi öldurur mu?
yok bill gates yok buyuk resim falan.
sağlık bakanlığındakilere hakaret bu resmen, o insanlar vatandaşlarımızı kurtarmak için çabalıyor, yanlış tedavi uygularlar mı?
Insanlar aılelerıyle yeneknyıyemıolar.Çocuklarına sarılamıolar.Bu nasıl dunya !!!

Bazı semptomlar demişsiniz sonra sadece ishal demişsiniz. İshal dışında başka bir semptom var mıydı?
Baş agrısı ve ishal .Adet oncesı oldugu ıcın başım hep agrır.Öncelik ishal ce birden ter boşalmaydı:(

Kıyamam, üzülmeyin atlatacaksınız inşallah. Bol su için, ishal varsa su kaybı da vardır. Bol bol dinlenin, düzenli beslenmeye çalışın. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın, dualarım sizinle. Anacığınızı,babanızı da anlıyorum sizi yalnız bırakmak istemiyorlar büyük ihtimalle. Allah yardımcınız olsun, geçecek kolaycacık inşallah.
Çok tesekkur ederım

Odada yalnız kal ve tuvalete gitmen gerektiğinde maske ve eldiven tak. Eldiveni odana gelince çöpe at. Havlun ve bardağın ayrı olsun. Annen yemeği kapıya bıraksın ve senin tabaklarını alırken ve makineye koyarken eldiven kullansın. Her defasında eldiveni değiştirsin. Evdeki kapı kollarını her gün çamaşır suyuyla silsin ve evi devamlı havalandırın temiz hava girsin. Çok geçmiş olsun
Tesekkur ederım

Evet canım doğal şeyler.. aç karnına içemedim ben maalesef.. Bi iki yudum atıştırıp içtim benim mideM hassas olduğu için.. Akşamlarıda bol soğan salatası.. Allahım hepimizi korusun inşAllah
Amin ♥️ bol sogan salatasi grip nezle her seye iyi geliyor gerçekten tekrar yapalim her gece, tam grip mevsimi geliyo 🙄

Geçmiş olsun benimde eşimde var ben annemlerdeyim baska şehirdeyim 2 hafta önce bizi bıraktı gitti cumadan beri grip oldum burnum akıyo diyordu dün tat alma ve koku alması yok olmuş bugün hastaneye gitti öksürük yok ara ara çıkan ateş ve halsizliği vardı test yapmışlar muhtemelen pozitif çıkacak ama iyi gibi görüntülü konuşyoruz inşallah tüm hastalara şifa versin allah benide istemiyor yanına aramız 8 saat gelsen ne olacak sanada geçmesin diyor ama içim hiç rahat değil

Geçmiş olsun benimde eşimde var ben annemlerdeyim baska şehirdeyim 2 hafta önce bizi bıraktı gitti cumadan beri grip oldum burnum akıyo diyordu dün tat alma ve koku alması yok olmuş bugün hastaneye gitti öksürük yok ara ara çıkan ateş ve halsizliği vardı test yapmışlar muhtemelen pozitif çıkacak ama iyi gibi görüntülü konuşyoruz inşallah tüm hastalara şifa versin allah benide istemiyor yanına aramız 8 saat gelsen ne olacak sanada geçmesin diyor ama içim hiç rahat değil
Çok gecmıs olsun.Bencede gitmeyın.Ben eksık dua etmek ıstemıyorum ama bu pislıgı ben getırdım eve .Allahım onları korusun:(

şu covid yok diyenlere ağız dolusu sayasım var.
gencecik 35-40 yaşında hastalıksız doktorlar eczacılar hemşireler öldu. grip olsalar ölecekler miydi? bir insana antibiyotik verilmesi öldurur mu?
yok bill gates yok buyuk resim falan.
sağlık bakanlığındakilere hakaret bu resmen, o insanlar vatandaşlarımızı kurtarmak için çabalıyor, yanlış tedavi uygularlar mı?
Bir de bunları savunan, maske takmayın kimsenin size bir şey demeye hakkı yok asıl maske öldürüyor diyen sosyal medya hesapları türedi. 🤦🏼‍♀️ Özgüveni yüksek cahil de zor.
Ama bu insanları inandıran bir grup okumuş cahil var onlar daha acı. Malum ilk zamanlarda daha ülkeye geldiği bilinmezken bu virüs Türk genlerine bulaşmaz diyen bir ekran doktoru vardı. 🤷🏼‍♀️

Çok gecmıs olsun.Bencede gitmeyın.Ben eksık dua etmek ıstemıyorum ama bu pislıgı ben getırdım eve .Allahım onları korusun:KK43:
Öyle demeyin isteyerek olmadı ya moralinizi yükesk tutun bol bol sıvı alın bağışıklığınızı güvlendirecek şekilde beslenin genel durumunuz iyiyse kendinizi oyalayacak bişyler yapın kitap okuyun örgü örün uyuyun

Öyle demeyin isteyerek olmadı ya moralinizi yükesk tutun bol bol sıvı alın bağışıklığınızı güvlendirecek şekilde beslenin genel durumunuz iyiyse kendinizi oyalayacak bişyler yapın kitap okuyun örgü örün uyuyun
Iyıyım şimdılık evden calısabılıyorum.Sızce rapor alayımmı almayayımmı?

Bir de bunları savunan, maske takmayın kimsenin size bir şey demeye hakkı yok asıl maske öldürüyor diyen sosyal medya hesapları türedi. 🤦🏼‍♀️ Özgüveni yüksek cahil de zor.
Ama bu insanları inandıran bir grup okumuş cahil var onlar daha acı. Malum ilk zamanlarda daha ülkeye geldiği bilinmezken bu virüs Türk genlerine bulaşmaz diyen bir ekran doktoru vardı. 🤷🏼‍♀️

bu cehalet okumakla gitmez, gerçekten şu sorumluluğu nasıl alıyorlar anlamıyorum, maskeye karşılar var mı böyle bir şey. dunya nufusunu azaltmak için karbondioksit solumamızı istiyorlarmışmış da, ani kalp krizi geçirecekmişiz.

cehalet ustu cehalet.
ulkenin kanserleri böyle insanları yanlışa yönlendiren insanlar.
sağlık bakanına ithamda bulunmak ayrıca böyle şeyler, adam maske takın diyor cayır cayır, neden vatandaşının ölmesini mi istiyor?
keşke keşke kimseye zarar gelmese covid den ama illa ki zarar gelecekse ibret olsun diye toplumu bile bile yanlış yönlendiren kişilere zarar gelse.

Back