Ailenizle aynı tuvaleti kullanmayın. Mecbursanız her kullanımda çamaşır suyuyla temizleyin.Gitmiyorlar ve yaşlılar.Onlara uzuluyorum.Gideceklerınyer çok gitmiolar.Söylemesı ayıp ishal oldum
Bana söyleÇok geçmiş olsun canım ben yeni atlattım arkadaşlar gerekeni yazmış.. Bi video var ama buraya nasıl atılır bilmiyorum yardımcı olabilecek biri varsa paylaşmak isterim
Video atamamıştım canım ama yaptım galibaBana söyle
Teşekkür ederimBana söyle
Oyle yapıoruz canımAilenizle aynı tuvaleti kullanmayın. Mecbursanız her kullanımda çamaşır suyuyla temizleyin.
Tesekkurler canım benım.Doktorlar daha gelmediGeçmiş olsun Allah şifa versin.
Anlıyorum anne babayı korumak istiyorsunuz ama insanlar sizinle temaslı şuan. Tıpkı sizin iş yerinizde bir başka hastaya temas ettiğiniz gibi. Hiç kimsenin evine yollayıp da başkalarının vebalini almayın. Sıkı önlemler alacaksınız başka yolu yok. Allah şifa versin tekrardan.
Tesekkur ederım tatlımMusmusu çok geçmiş olsun arkadaşım.
Ailenizi göndermeyin onlara da bulaşmış olma ihtimali var, hastalığın ağırlığı birazda virüs yüküyle alakalı virüs yükü ne kadar fazla olursa hastalıkta o kadar ağır geçiyor ailenize sizden bulaşmış olsa bile virüs yükü fazla değildir çörek otu yağı zencefil zerdeçal kullanabilirsiniz b c d vitaminleri destek alabilirsiniz kendiniz tuvaletiniz banyonuzda mümkünse ayırın yanlarına gitmeniz gerekirse çift maskeyle gidin aynı ortamda yemek yemeyin bılaşıkları makine de 60 derece üstünde yıkayınGitmiyorlar ve yaşlılar.Onlara uzuluyorum.Gideceklerınyer çok gitmiolar.Söylemesı ayıp ishal oldum
Çok geçmiş olsun vücutta hasar bıraktığı doğru mu. Bununla ilgili bilgi aldınız mı doktorunuzdan. Bu virüsü yensek bile ciğerleri bitiriyormuş çok merak etmekteyim bu durumu. Hepimiz yaşayacağız bu hastalığı çember daralıyor artık rakamları tvden seyretmek yok her gün pozitif çıkan bir yakınımı duyuyorum sonumuz hayrolsunÇok geçmiş olsun canım ben yeni atlattım arkadaşlar gerekeni yazmış.. Bi video var ama buraya nasıl atılır bilmiyorum yardımcı olabilecek biri varsa paylaşmak isterim
Çok teşekkür ederim canım.. benim üst solunum yolunu etkilediği için ben pek ciğerlerle ilgili bi sorun yaşamadım hamdolsun canım.. Bununla ilgili bi uzman şöyle demişti ciğerlere iniyorsa ve ciğerlerde hani yara olup iyileşince orada bi sertlik oluşuyor ya Buda sonun gibi demişti en basit anlatımla böyle anlatmıştı ama hafif bi boğaz yanmam dışında bişeyim yok şükürler olsun oda derin nefeste etkiliyor.. ve bu rakamların gerçeği yansıttığını düşünmüyorum hastanede yatmış biri olarak..Çok geçmiş olsun vücutta hasar bıraktığı doğru mu. Bununla ilgili bilgi aldınız mı doktorunuzdan. Bu virüsü yensek bile ciğerleri bitiriyormuş çok merak etmekteyim bu durumu. Hepimiz yaşayacağız bu hastalığı çember daralıyor artık rakamları tvden seyretmek yok her gün pozitif çıkan bir yakınımı duyuyorum sonumuz hayrolsun
Canım kas agrısı terleme boğaz agrısıda oluomuş .Kızlar tek belirtiniz ishal miydi, boynumdan basıma agri oluyor tansiyon gibi, halsizim bunlar da var mi belirtide? Yani okuduğum kadarıyla yok ama hani yaşayan bilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?