- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 27
Hiç bilmiyorum cumartesi günü oğluma yemek yaparken farkettim. Sonra hatırladım meğerse cuma günü de koku almıyormuşum. Çünkü wcye çamaşır suyu döktüm iyice yıkadım ve bittikten sonra aa bu sefer temizlik kokmadı dedim. Ama o an umursamamıştımGeçmiş olsun aniden mi başlıyor bu koku kaybı?
Bendede ani koku kaybı başladı 2 gündürHiç bilmiyorum cumartesi günü oğluma yemek yaparken farkettim. Sonra hatırladım meğerse cuma günü de koku almıyormuşum. Çünkü wcye çamaşır suyu döktüm iyice yıkadım ve bittikten sonra aa bu sefer temizlik kokmadı dedim. Ama o an umursamamıştım
Benim de tek belirtimdi koku tat kaybı, gider gitmez yaptılar testi çünkü şuanda vakaların büyük çoğunluğunda koku tat kaybı var, maskenizi takıp en yakın pandemi hastanesine giderseniz test yapıcaklardır.Bendede ani koku kaybı başladı 2 gündürburun diye bir organım yok sanki. Her şeyin tadı aynı. Dün 2 tane limonu sıfır hisle gayet rahat yedim mandalina yer gibi. Hemşire yakınıma sordum ateş öksürük olmadan test yapmazlar boşuna gitme diyor. Başka belirtimde yok. Evden çıkmamak dışında elimden bir şey gelmiyor ama korkuyorumda erken teşhis önemli sonuçta
Pozitif insanın ülke ülke gezmeside ayrı trajedi ülkesinden nasıl çıktı bizim ülkeye denetimsiz nasıl geldi onuda gectm vicdanen nasıl rahat gezdiBen maskede taktım eldıvende kolonyada bunların hiç bir etkısı yokmuş bırının yurt dısından yogenı gelmış ğızıtıf cıkmış soylememıs hepımızı mahvettı
Hayır yapılır gidip yaptırın. Korkutmak İstemem ama en belirgin özelliği tat ve koku kaybı. Ben defalarca eklem ağrısı yaşadım ama hiç tat ve koku kaybı yaşamamıştım. Erken teşhis ettirin. Benimkisi gibi ciğere inmesin.Bendede ani koku kaybı başladı 2 gündürburun diye bir organım yok sanki. Her şeyin tadı aynı. Dün 2 tane limonu sıfır hisle gayet rahat yedim mandalina yer gibi. Hemşire yakınıma sordum ateş öksürük olmadan test yapmazlar boşuna gitme diyor. Başka belirtimde yok. Evden çıkmamak dışında elimden bir şey gelmiyor ama korkuyorumda erken teşhis önemli sonuçta
Siz nasılsınız şuanda, bende tat koku kaybıyla öğrenmiştim pozitif olduğumu.Hayır yapılır gidip yaptırın. Korkutmak İstemem ama en belirgin özelliği tat ve koku kaybı. Ben defalarca eklem ağrısı yaşadım ama hiç tat ve koku kaybı yaşamamıştım. Erken teşhis ettirin. Benimkisi gibi ciğere inmesin.
Peki ilaç verdiler mi size? Belirtileriniz arttı mı?Benim de tek belirtimdi koku tat kaybı, gider gitmez yaptılar testi çünkü şuanda vakaların büyük çoğunluğunda koku tat kaybı var, maskenizi takıp en yakın pandemi hastanesine giderseniz test yapıcaklardır.
Evet canım verilen sıtma ilacını kullandım 5 gün. İlacın 3. Günü koku almaya başladım yavaş yavaş. 14 günüm doldu pazar günü bitti karantinamPeki ilaç verdiler mi size? Belirtileriniz arttı mı?
Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesinEvet canım verilen sıtma ilacını kullandım 5 gün. İlacın 3. Günü koku almaya başladım yavaş yavaş. 14 günüm doldu pazar günü bitti karantinam
Geçmiş olsun sizede.Siz nasılsınız şuanda, bende tat koku kaybıyla öğrenmiştim pozitif olduğumu.
Yavaş yavaş gelir inşallah yakında, biranda açılmıyor zaten bende çok endişenmiştim hergün artarak açıldı şuan eskisine çok yakın noktada. Çok geçmiş olsun sizede kısa zamanda toparlarsınız inşallahGeçmiş olsun sizede.
Benim ilaçları kullanmakta 4.günüm. Hâlâ iyiyim diyemiyorum. Tat koku hâlâ yok. İnşallah iyi olcam.
İnşallah teşekkür ederimYavaş yavaş gelir inşallah yakında, biranda açılmıyor zaten bende çok endişenmiştim hergün artarak açıldı şuan eskisine çok yakın noktada. Çok geçmiş olsun sizede kısa zamanda toparlarsınız inşallah
Bencede onemlı benım sadece ıshalım vardı.Babamda dün üşüdü sıtma tutar gıbıBendede ani koku kaybı başladı 2 gündürburun diye bir organım yok sanki. Her şeyin tadı aynı. Dün 2 tane limonu sıfır hisle gayet rahat yedim mandalina yer gibi. Hemşire yakınıma sordum ateş öksürük olmadan test yapmazlar boşuna gitme diyor. Başka belirtimde yok. Evden çıkmamak dışında elimden bir şey gelmiyor ama korkuyorumda erken teşhis önemli sonuçta
Babamda pozıtıf cıktı öksürüğü var ne yapabılırım?Çok geçmiş olsun vücutta hasar bıraktığı doğru mu. Bununla ilgili bilgi aldınız mı doktorunuzdan. Bu virüsü yensek bile ciğerleri bitiriyormuş çok merak etmekteyim bu durumu. Hepimiz yaşayacağız bu hastalığı çember daralıyor artık rakamları tvden seyretmek yok her gün pozitif çıkan bir yakınımı duyuyorum sonumuz hayrolsun
Çok geçmiş olsun doktor ne diyorBabamda pozıtıf cıktı öksürüğü var ne yapabılırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?