- Konu Sahibi enesveannesi
-
evet hava fena görünmüyor,bugün hiç çıkmadım ama belli.akşama spora gidicem canım o yüzden evde pinekliyorum:) akşam başıma neler gelicek bilemiyorum şimdiden yormayayım kendimi :)
hangisalona yazıldın ben bi ara my lfe gidiodum bıraktım evde platese başladımm
hangisalona yazıldın ben bi ara my lfe gidiodum bıraktım evde platese başladımm
ewt biliyorum orayı ya ben evlenince pek gidemedim gelen giden düğün telaş kaldı hepp :))
yaa bende öyle olmasından korkuyorum..eşim gitmezsin sen filan diyip kızdırıyor beni :)) tam gaz gitmem gerek.tam 7 aylık yazıldım suan yazık olur.bu arada filizin kv desi bir an önce gitsede bir buluşma düzenlesek..
evet gene kafedemi buluşuruz
bilmiyorum ki ortak bi karar alır bi yer buluruz..biz güllüoğlunda buluşmuştuk.farklı bir yerde olabilir.ben pek bilmiyorum buradaki kafeleri
ya birde cocukları kocalara satsak bi günde akşam şöyle rahat buluşsak bi cafede süper olur..kızlar ne der bu işe bilmıyorum tabi..sen suan en özgürümüzsün :)
biz geçen eşimle kahve dünyasımı ne hcbs nin karşısına yeni biyer açılmış dışarda oturma yerleride var çok güzel sıcak biyer oraya gittik ben çok beğendim vallaa o taraflardan geçersen bakarsın bii
ewt sabah test yaptırım negatif çıktı sevindimm valla cafede buluşalım sonrada şey yaparız birbirimize geliriz haftada 1 gün gibi hem güzel olur 4 kişiyiz zaten ayda 1 birimizde oluruz uygunsa tabi sizede
benim için uygun..ben memnuniyetle agırlarım sizleri..ne zaman isterseniz.benim kapım iyi insanlara her zaman açıktır.
tmm ozaman buluşunca konuşuruz bu konuyu kuramı çekeriz artık her hafta birimizde oluruzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?