çorludakiler nerdeler?????

benim pc ısındı geç yazıyorum suna biz melisle yüz yüze görüştük.2. görüşmeyi benim kv delerin gitmesine bağladık.onlarında döşekleri kalın geldi sanırım kalkamıyorlar.en kısa zamanda görüşürüz inş.benim face yok msn yok bana göndermek istersen tel gönder araşırız sana uyarsa :) çok net oldum kusura bakma :))

:)) bu sahneyi bir yerlerden hatırlıyor gibiyim..

olur cnm yollarım sıkıntı yokk görüşelim sen ne tarafta oturuyosunn nerde buluşuyosunuz nasıl oluyor yani

biz güllüoğlu pastanesinde buluştuk.orion da buluşacaktık ama orasıda çok güzel oldu.ben carrefourun ordayım

bu sahne genelde kaynanası olanların evinde oynuyoo melisim :) ben salı pazarının ordaki çocuk parkına yakın sayılır derece bi yerde oturuyorum suna.sanırım gene benim devrelerim yandı saçmalamaya başladım :) bu ne biçim cümle oldu.neyse o çocuk parkına yakınım kısacası bu sunacım.kusuruma bakma sen :)

evet bende o parkın yanlarında oturuyorum cnmm ne kusuru boşver ne zamandır sizde kayınvaldenlerr numaradayollayım ben sana özeldenn

ben bizim facebook krizimizinden bahsettim canm benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…