- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi enesveannesi
-
iyi geceler sende yatacakmısın meliscimm konuşalımmı biraz dahaa
sunacım benim kızım uyumadı henüz eğer burdaysan konuşalım problem değil.
ben 1 yılı geçti burdayım kınık mobilya var biliyosan orda çalıştım 2 tane arkadaşım var görüştüğüm iş ten ama evlenince işten çıktım eşim emniyette çalışıo orionun ordaki istanbulluyum yaşım 27 çocuk yok henüz istiyorumm
ben de dediğim gibi calışmıyorum.eşim bankacı 5 ay önce geldik.desene yakında bebiş geliyor..
istiyorum ama olursa inşallah özel bir çabamız yokk :)
Bursadan geldik buraya,artıkk hiç bir yerde komşuluk kalmadı ama bu kadarını da hiç görmemiştim.başına bişey gelse kapını çalabileceğin kimse yok binada :) benım için yalnızlık cok sorun değil ama kızım cok sıkılıyor artık.
valla acanım annem geldi 15 tatilde dioki bitek çöp almaya kapıcı çalıyo zili oda çöpü dışarı bırakırsam çalmıo cidden çok sıkıcı oluyo bak ben herzaman müsaitim sende öyleysen görüşürüz gider gelirizz
inşallah,çok isterim.hepimiz farklı yerlerden geldik umarım birbirimizin halinden en iyi biz anlarız :)umarı güzell dostluklar cıkar bu 4 lü den
Bursadan geldik buraya,artıkk hiç bir yerde komşuluk kalmadı ama bu kadarını da hiç görmemiştim.başına bişey gelse kapını çalabileceğin kimse yok binada :) benım için yalnızlık cok sorun değil ama kızım cok sıkılıyor artık.
sağol arkadaşım,sende aynı şekilde..benim kapım çalınmak için her zman müsait şekerim ne zaman istersen çalabilirsin :))
merhaba arkadaşlarrrrr
MRB sunacım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?