çorludakiler nerdeler?????

sunacım benim kızım uyumadı henüz eğer burdaysan konuşalım problem değil.

ben 1 yılı geçti burdayım kınık mobilya var biliyosan orda çalıştım 2 tane arkadaşım var görüştüğüm iş ten ama evlenince işten çıktım eşim emniyette çalışıo orionun ordaki istanbulluyum yaşım 27 çocuk yok henüz istiyorumm

ben 1 yılı geçti burdayım kınık mobilya var biliyosan orda çalıştım 2 tane arkadaşım var görüştüğüm iş ten ama evlenince işten çıktım eşim emniyette çalışıo orionun ordaki istanbulluyum yaşım 27 çocuk yok henüz istiyorumm

ben de dediğim gibi calışmıyorum.eşim bankacı 5 ay önce geldik.desene yakında bebiş geliyor..

Bursadan geldik buraya,artıkk hiç bir yerde komşuluk kalmadı ama bu kadarını da hiç görmemiştim.başına bişey gelse kapını çalabileceğin kimse yok binada :) benım için yalnızlık cok sorun değil ama kızım cok sıkılıyor artık.

Bursadan geldik buraya,artıkk hiç bir yerde komşuluk kalmadı ama bu kadarını da hiç görmemiştim.başına bişey gelse kapını çalabileceğin kimse yok binada :) benım için yalnızlık cok sorun değil ama kızım cok sıkılıyor artık.

valla acanım annem geldi 15 tatilde dioki bitek çöp almaya kapıcı çalıyo zili oda çöpü dışarı bırakırsam çalmıo cidden çok sıkıcı oluyo bak ben herzaman müsaitim sende öyleysen görüşürüz gider gelirizz

valla acanım annem geldi 15 tatilde dioki bitek çöp almaya kapıcı çalıyo zili oda çöpü dışarı bırakırsam çalmıo cidden çok sıkıcı oluyo bak ben herzaman müsaitim sende öyleysen görüşürüz gider gelirizz

inşallah,çok isterim.hepimiz farklı yerlerden geldik umarım birbirimizin halinden en iyi biz anlarız :)umarı güzell dostluklar cıkar bu 4 lü den

benim kapım çalınmak için her zman müsait şekerim ne zaman istersen çalabilirsin :))

bende bayadır yapmıyorum.başlasam iyi olucak.kızlar ortalıkta yoklar bugün.

evet hava fena görünmüyor,bugün hiç çıkmadım ama belli.akşama spora gidicem canım o yüzden evde pinekliyorum:) akşam başıma neler gelicek bilemiyorum şimdiden yormayayım kendimi :)

Back